Etävalmennus - JAMK
jamk.fi

Etävalmennukset Hyvinvointikioskilla

Mikä?

Hyvinvointikioskilla on käytössä Movendos Oy:n mCoach-palvelu, jonka tarkoituksena on tukea elämäntapamuutosten toteutumista arjessa ja tsempata sinua kohti omaa tavoitettasi.  Valmennuksen kesto määrittyy tavoitteen mukaisesti ja se voi olla esimerkiksi 1-6 kk. Valmennuksen teemaksi voit valita esimerkiksi:

  • liikunta
  • ravitsemus
  • uni ja lepo
  • mielen hyvinvointi

mCoach- etävalmennusohjelman esittelyvideo

Etävalmennus prosessikuvaKenelle?

Kaikille, jotka kaipaavat muutosta elämäänsä tai haluavat selkiyttää ajatuksiaan ja toiveitaan oman hyvinvointinsa suhteen.

Miten?

Ota yhteyttä hyvinvointikioskin työntekijöihin ja sovi tapaaminen etävalmennuksen käynnistämiseksi. Kartoitamme yhdessä tavoitteen ja siihen sopivan valmennusohjelman.

Tarjolla myös verkkokurssi uniongelmiin
Hyvinvointikioskin kautta on mahdollista osallistua kuuden viikon ohjelmaan, jonka tavoitteena on unihäiriöiden ja nukkumisongelmien hoito. Kurssi perustuu Jyväskylän yliopiston psykologian laitoksella kehitettyihin harjoitteisiin. Kurssi toteutetaan verkkokurssina ja siinä ei ole kokoontumisia. Kurssi antaa uutta näkökulmaa uniongelmiin, hyvinvointiin ja elämään yleensä. Kurssi sisältää harjoituksia, jotka auttavat käsittelemään nukkumiseen ja nukkumistilanteisiin liittyviä ajatuksia sekä päivittäisiä huolenaiheita, joilla on yhteyttä siihen, miten nukut. Kurssi edellyttää tietokoneen käyttömahdollisuutta. 

 Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Outi Teittinen, p. 040 167 7627 tai hyvinvointikioski(at)jamk.fi
(Etävalmennus on hyvinvointikioskin alaista toimintaa ja tarkoitettu työttömille työnhakijoille).