jamk.fi

Tori.fi

Suomen laajuinen ostetaan, myydään ja annetaan –vaihdanta-alusta. Osastoista löytyy mm. Rakentaminen ja remontointi. Alaosastoja Kylpyhuoneet, WC:t ja saunat; Sähkötarvikkeet; Työkalut, tikkaat ja laitteet; Lämmityslaitteet ja takat; Keittiöt; Eristys ja katot; LVI ja putket; Ikkunat, ovet ja lattiat; Muu rakentaminen ja remontointi

Facebook sivustoja

Rakennustarvikkeet Jyväskylä
Julkinen Facebook ryhmä, jossa myydään, ostetaan ja vaihdetaan sisustustarvikkeita, rakennustarvikkeita ja -koneita. Muun tyyppisistä materiaaleista ilmoittelu ei ole sallittua.

Roskalava ryhmät
Roskalava Facebook ryhmissä lahjoitetaan erityyppisiä tarvikkeita. Ryhmiä on ympäri Suomea ja suurin osa niistä ovat suljettuja, mutta julkisiakin löytyy. Lahjoituksesta ei saa ottaa vastaan rahaa eikä vastalahjaa. Tarkemmat säännöt ovat kyseisen ryhmän Facebook sivustolla.

Roskalavaryhmät löytyvät Keski-Suomessa seuraavista kunnista tai paikkakunnilta: Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kivijärvi, Korpilahti, Kuhmoinen, Laukaa, Leppävesi, Multia, Muurame, Petäjävesi, Pihtipudas + lähialueet, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Äänekoski + lähialueet. Hankasalmen ryhmän nimi on Roskislava Hankasalmi.