Ajankohtaista: Opi kiertotaloutta pelaamalla!

Tule mukaan pelaamaan Circula kiertotalous- ja yrittäjyyspeliä ke 25.9. klo 9-12 ja haasta työkaverisi mukaan! Lisätietoa pelistä löydät nettisivuilta ja tapahtuman esitteestä.

Ilmoittaudu mukaan perjantaihin 20.9.19 mennessä.

Tänä lukuvuonna voit myös peluuttaa opiskelijoitasi. Ota yhteyttä, niin sovitaan käytännön asiat.

Opettajien koulutustilaisuuden järjestävät SYKLI ja KiertotalousAMK-hanke ja opiskelijoitten peluuttamisen Luova kiertotalous -hanke.

Lisätietoja: Projektipäällikkö Kirsi Knuuttila, etunimi.sukunimi@jamk.fi, 040 776 8880, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Biotalousinstituutti

Kiertotalousosaamista ammattikorkeakouluihin -hanke on 19 ammattikorkeakoulua yhteen tuova monialainen opetuksen kehittämishanke, jossa lisätään kiertotalouden roolia opetuksessa ja TKI-työssä. Jyväskylän ammattikorkeakoulussa painopisteenä on erityisesti kiertotalous biotalouden alalla.

Tavoitteet

  • Kiertotalousosaamisen lisääminen Teollisuus 4.0 -ajattelu- ja toimintamalleilla
  • Laadukas, avoin ja kansainvälisyyttä korostava opetuksen suunnittelu ja pilotointi

Koulutusta uudistetaan luomalla työelämälähtöisiä kiertotalouden opintosisältöjä, oppimisympäristöjä ja opetusmenetelmiä sekä tarjoamalla monikielisiä kiertotalousopintoja. Hanke edistää korkeakoulujen välistä yhteistyötä ja avointa toimintakulttuuria.

Tausta

Kiertotalousosaamista ammattikorkeakouluihin –hanke on opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama kärkihanke, joka toteutetaan vuosina 2018 – 2020. Hankkeen koordinaattorina toimii Lapin ammattikorkeakoulu. Jyväskylän ammattikorkeakoulun (JAMK) lisäksi muita yhteistyökumppaneita ovat Centria AMK, Haaga-Helia AMK, Hämeen AMK (HAMK), Kaakkois-Suomen AMK (XAMK), Kajaanin AMK (KAMK), Karelia-AMK, Lahden AMK (LAMK), Laurea AMK, Metropolia AMK, Oulun AMK (OAMK), Savonia-AMK, Seinäjoen AMK (SeAMK), Tampereen AMK (TAMK), Turun AMK, Vaasan AMK (VAMK), Yrkeshögskolan Arcada sekä Yrkeshögskolan Novia.

Yhteystiedot

Hankkeen nettisivut: kiertotalousamk.turkuamk.fi
Biotalouskampus: biotalouskampus.fi

Knuuttila Kirsi

Knuuttila Kirsi

Projektipäällikkö, Project Manager
Biotalousinstituutti, Institute of Bioeconomy
Teknologia, School of Technology
+358407768880
Näytä lisää
Voutilainen Aino

Voutilainen Aino

Projektiasiantuntija, Project Specialist
Biotalousinstituutti, Institute of Bioeconomy
Teknologia, School of Technology
+358401867549
Näytä lisää
Asiakaslupaus:
TKI toiminta, joka liittyy tiimin osaamisalojen olemassa oleviin, uusiin tai kehitteillä oleviin tuotteisiin ja palveluihin sekä tukee niihin liittyvää koulutusta ja koulutustuotteita. Lähde: Uusi biotalous -tiimin tuotteet ja palvelut.