Opinnäytetyöt hankkeissa ja aluekehitystyössä

Tekijä(t): Anne Nurminen & Päivi Paukku (toim.)

Julkaisun esittely

Opinnäytetyöstä on moneksi. Vastavalmistunut restonomi saa uusia, haastavia työtehtäviä. Opinnäytetyö voi parantaa työyhteisön hyvinvointia ja ratkaista toimeksiantajayrityksen ongelmia. Sen lisäksi opinnäyte voi toimia hankkeiden ja aluekehitystyön työkaluna, ja sen avulla saadaan tärkeää taustatietoa päätöksenteon tueksi.

Opinnäytetyötä voidaan siis tarkastella monesta näkökulmasta, kuten tehdään tässä uudistuneessa matkailu-, ravitsemis- ja talousalan artikkelikokoelmassa. Mukana on tuttuun tapaan artikkeleita edellisen vuoden kiinnostavimmista opinnäytetöistä, mutta nyt saavat puheenvuoron myös hankkeiden, aluekehitystyön ja toimeksiantajien edustajat. Voidaankin sanoa, että parhaimmillaan opinnäytetyöt mahdollistavat restonomikoulutuksen ja aluekehityksen saumattoman yhteistyön.

Kokoelman punaisena lankana on hyvinvointi, jota tarkastellaan valtakunnan, Keski-Suomen ja yksittäisen työntekijän, asiakkaan ja matkailijan näkökulmasta. Antoisia lukuhetkiä kaikille hyvinvoinnista kiinnostuneille!

Sarja: Jyväskylän ammattikorkeakoulun julkaisuja 71
Koulutusyksikkö: Matkailu-, ravitsemis- ja talousala
ISSN: 1456-2332
ISBN: 978-951-830-111-3
Julkaisuvuosi: 2007
Laajuus: 68 s.

Loppuunmyyty