jamk.fi

Tekijä(t): AnnaMaija Nieminen (toim.)

Julkaisun esittely

Tämän julkaisun pohjana on Keski-Suomen pk-elintarvikealan kehittämisohjelma 2001–2006. Ohjelman toteutuksen koordinoinnista on vastannut koko ohjelmakauden ajan koordinointihanke, jota on hallinnoinut Jyväskylän ammattikorkeakoulun matkailu-, ravitsemis- ja talousalan yksikkö (Marata)ja rahoitukseen ovat osallistuneet Euroopan Unioni ja Keski-Suomen TE- keskuksen maaseutuosasto.

Tämä Keski-Suomen elintarvikeyrittäjyyden kehittämisohjelma 2007–2013 on yrittäjien ja kehittäjien sekä rahoittajien yhteinen kehittämisen työkalu. Tulevaisuuden kehittämistoimien konkretisoimiseen osallistui vuoden 2005 aikana reilut 200 keskisuomalaista elintarvikeyrittäjyyden edistämisestä kiinnostunutta henkilöä. Ohjelma linjaa kehittämisen strategiset painopisteet ja sen tavoitteena on ohjata elintarvikealan kehittämistyötä.

Sarja: Jyväskylän ammattikorkeakoulun julkaisuja 58
Koulutusyksikkö: Matkailu-, ravitsemis- ja talousala
ISSN: 1456-2332
ISBN 951-830-083-6 (Painettu)
Julkaisuvuosi: 2006
Laajuus: 58s.

Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.