jamk.fi

Tulevaisuuden nautakarjatila

Tekijä(t): Anne Mari Malvisto & Sanna Hämäläinen (toim.)

Julkaisun esittely

Julkaisussa käsitellään laajasti maidon- ja naudanlihantuotantoon liittyviä asioita. Mukana ovat tuotantopanosten kuten rehun tuottaminen, eläinaineksen kehittäminen kuin myös karjatilan yhteistyömahdollisuudet. Näkökulmana on keskisuomalaisen maatalouden kehittäminen.

Tarkoituksena julkaisulla on tiivistää viisi-vuotisen hankkeen aikana koottua, koulutuksia tukenutta tietoa yksien kansien väliin ja hankkeen päättymisen jälkeen olla maatalousyrittäjien käytettävissä. Julkaisu on osa Jyväskylän ammattikorkeakoulun julkaisusarjaa ja se on saatavissa myös sähköisesti.

Julkaisun on toteuttanut Maitoa ja naudanlihaa Keski-Suomesta -koulutushanke. Hanketta rahoittivat Keski-Suomen ELY -keskus ja Euroopan unionin Maaseuturahasto yhdessä yritysten kanssa.

Sarja: Jyväskylän ammattikorkeakoulun julkaisuja 154
Koulutusyksikkö: Teknologiayksikkö
ISSN: 1456-2332
ISBN: 978-951-830-275-2 (Painettu)
ISBN: 978-951-830-276-2 (PDF)
Julkaisuvuosi: 2013
Laajuus: 119 s.
Hinta: -

Lataa ilmainen verkkojulkaisu