jamk.fi

Artikkelikokoelma Jyväskylän ammattikorkeakoulun matkailu-, ravitsemis- ja talousalan vuoden 2004 opinnäytetöistä

 Nurminen, Anne (toim.)

Julkaisun esittely

Jyväskylän ammattikorkeakoulun matkailu-, ravitsemis- ja talousalan viidennen artikkelikokoelman teemana on hyvinvointi, mitä kuvaa nimikin, Hyvän olon lähteeltä elinvoimakeittiöön.

Hyvinvointi liittyy elämässä kaikkeen. Hyvää oloa saadaan matkalta, kesä-mökiltä, kylpylästä ja harrastuksista, mutta myös miellyttävästä arkisesta asuinympäristöstä ja terveyttä edistävistä ruokailutottumuksista. Kaikista on kokoelmassa esimerkit.

Ensin pohditaan, mistä hyvinvointielämys syntyy ja mitä elementtejä siihen kuuluu. Sen jälkeen esitellään Keski-Suomen hyvinvointimatkailua, Virtain kunnan palveluja loma-asukkailleen, ohjelmapalveluja golfin harrastajille, talvinen opintomatka espanjalaisnuorille, Jyväskylän kaupungin kevätsiivous, teollisuudessa työskentelevien miesten käsityksiä terveellisestä ruoasta ja elinvoimakeittiö. Kokoelman lopuksi tarkastellaan, millaista on työ tulevaisuuden palvelualalla, jossa hyvinvointipalveluja tuotetaan.

Toivomme kokoelman edistävän hyvää oloa myös lukukokemuksena.

Sarja: Jyväskylän ammattikorkeakoulun julkaisuja 43
Koulutusyksikkö: Matkailu-, ravitsemis- ja talousala
ISSN: 1456-2332
ISBN: 951-830-056-9 (Painettu)
Julkaisuvuosi: 2005
Laajuus: 108 s.

Loppuunmyyty