Alla olevalla lomakkeella voit ilmoittaa tarjolle tulevasta harjoittelupaikasta, opinnäytetyön aiheesta tai ehdottaa opiskelijaprojektin aihetta, mikäli rekrytointitarpeesi on satunnaista. Ilmoituksesi käsitellään mahdollisimman pian ja julkaistaan JAMKin opiskelijaintrassa sisäisellä rekrykanavalla.

Jos haluat julkaistun ilmoituksesi pois tai muuttaa ilmoitusta, lähetä sähköpostilla viesti osoitteeseen rekry @ jamk.fi.

HUOM! Painettuasi "Lähetä"-painiketta menee joitain sekunteja, kunnes saat kiitos-viestin. Ilmoituksestasi lähtee sähköposti osoitteeseen rekry(att)jamk.fi.

Evästeasetukset voivat vaikuttaa lomakkeen toimintaan. Voit muuttaa asetuksia Evästeilmoitus-sivulla.

 
Valitse työtehtävän toteuttamistyyppiAla, jonka opiskelijoille työtehtävät soveltuvat
Yrityksen tai työtehtävän yhteyshenkilön tiedot:
 

Duuni Keski-Suomi

JAMK on ottanut käyttöön Tiitus Group Oyn rekrytointipalvelun yhteistyössä Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian ja Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto Poken kanssa. Palvelu löytyy osoitteesta https://www.duunikeskisuomi.fi.

Palvelussa yritykset voivat ilmoittaa opiskelijoille avoimista työ-, harjoittelu-, opinnäytetyö- ja projektityöpaikoista. Palvelun käyttö on maksutonta. Palvelussa työnantaja tavoittaa keskisuomalaisten opiskelijoiden lisäksi opiskelijoita koko Suomesta.

Työnantaja, katso tästä ohjeet palveluun liittymisestä.