Oletko ravintola-alan ammattilainen ja haluat syventää osaamistasi alkoholeista? Järjestätkö usein juhlia tai osallistut virallisille illallisille, joissa olisi hyvä tuntea ruoka- ja viinikulttuuria? Kaipaako työyhteisösi jotain virkistävää, rentouttavaa, mutta samalla myös opettavaista tuokiota? Tutustu viinikoulutuksiimme, joita tarjoamme niin alan ammattilaisille kuin harrastajille.

JAMK on WSET® organisaation sertifioima virallinen viinikouluttaja ja tarjoamme viiniharrastajille ja ammattilaisille WSET Level 2 ja Level 3- koulutuksia. Lisäksi järjestämme koulutuksia ja tasting-tilaisuuksia liittyen viskeihin, viineihin, oluisiin tai vaikkapa cocktail-drinkkeihin.

 

WSET® Level 2

The WSET Level 2 Award in Wines and Spirits -kurssilla opit perusasiat systemaattisesta viinimaistamistekniikasta, tärkeimmistä viinirypäleistä, tyyleistä ja viinialueista sekä opit ymmärtämään viinipullojen etikettejä.

Kenelle: Erityisesti viininharrastajille, mutta kurssi antaa perustiedot myös viinien parissa työskenteleville.

Kurssin hinta on 762 euroa sisältäen tenttimaksun.

Seuraavat kurssimme järjestetään 29.10.-11.12.2019.

Lisätietoa wset-koulutuksesta

WSET® Level 3

The WSET Level 3 Award in Wines and Spirits -kurssin tärkeimpinä sisältöinä ovat systemaattisen viininmaistamistekniikan kehittäminen sekä erilaisten viinien ja väkevien alkoholijuomien syvällinen oppiminen. Kurssi on laajahko ja haastava vaatien osallistujaa käyttämään aikaa omaehtoiseen englanninkielisen kurssimateriaalin opiskeluun.

Kenelle: alkoholikaupan ammattilaisille sekä viineihin jo enemmän perehtyneille harrastajille.

Kurssin hinta on 1550 € sisältäen tenttimaksun.
Seuraava kurssi järjestetään keväällä 2020. 

Lisätietoa wset-koulutuksesta

 
 

How to open a bottle of Champagne with a saber?

Voit katsoa videon myös täältä »

JAMK alumni, Bartender Tatu Torikka and some cocktail techniques.

Voit katsoa videon myös täältä »

WSET-sertifioitu kouluttaja

Asiakaspalvelun ja palvelutuotannon lehtori Kimmo Aholla on kokemusta ravintolatyöstä neljältä eri vuosikymmeneltä. Hän toimii Level 2 ja Level 3 -kursseilla Wine and Spirit Education Trustin® sertifioimana kouluttajana. Kimmo on kirjoittanut artikkeleita alkoholialan ammattilaisille suunnattuihin lehtiin ja virtuualibaari-blogiin sekä ollut mukana kirjoittamassa kolmea baari- ja cocktailkirjaa: Minä menen Kämpiin takaisin (2019), Kaikkien aikojen drinkit (2013) sekä Mikosta mestariksi - baarityön käsikirja (2009).

Kysy lisää ja pyydä tarjous

Voit kysyä myös mahdollisuudesta järjestää yhteinen kokkaustilaisuus henkilöstön kanssa. 

Aho Kimmo

Aho Kimmo

Lehtori, Senior Lecturer
Matkailu ja palvelut sekä YAMK, Tourism and Service Business and Master´s Degrees
Liiketoiminta, School of Business
+358407409909
Näytä lisää