Mikko Ilola | Hankintakouluttaja, JAMK

Mikko: Hankinta on yrityksen tuloksentekoväline

"Olen toiminut aikuiskouluttajana lähes vuosikymmenen. JAMKissa vastuualueenani on hankinnat, hankintojen johtaminen, johtaminen yleisesti ja logistiikka. Erityistehtävänä minulla on lisäksi toimia Huai’an Institute of Technology (HYIT) koulutusvientiprojektissa projektipäällikkönä. Vastaan laajan ja pitkäkestoisen koulutusvientiprojektin toteuttamisesta Kiinalaisen yliopiston kanssa"

Olen toiminut aikuiskouluttajana lähes vuosikymmenen. Jyväskylän ammattikorkeakoulussa, JAMKissa, vastuualueenani on hankinnat, hankintojen johtaminen, johtaminen yleisesti ja logistiikka. Erityistehtävänä minulla on lisäksi toimia Huai’an Institute of Technology (HYIT) koulutusvientiprojektissa projektipäällikkönä. Vastaan laajan ja pitkäkestoisen koulutusvientiprojektin toteuttamisesta Kiinalaisen yliopiston kanssa.

Minulla on varsin laaja teollinen työkokemus: suunnittelua, valmistusta, myyntiä hankintaa ja hallintoa. Olen työskennellyt Saksassa viisi vuotta ja toiminut yrittäjänäkin viisi vuotta. Toimin useamman vuoden ajan logistiikan ja hankinnan kehitystehtävissä, mm. kategoriamanagerina.

Asun perheineni omakotitalossa Muuramessa. Meillä on koira ja kesämökki, joiden kanssa vapaa-aikaa kuluukin. Uutena harrastuksena minulla on sähköpyörä, jolla poljen työmatkat (40 km / päivä) mahdollisuuksien mukaan.

JAMKissa olen melko uusi henkilö: olen toiminut lehtorina vuodesta 2017. Parasta työssäni on loistava logistiikan tiimi, varsin itsenäinen työ ja vapaus työn suorittamiseen. Suuri määrä opiskelijoita toisaalta asettaa suorituspaineita, mutta motivoi samalla oppimaan uutta ja kehittämään omaa toimintaani.

Ilola Mikko

Ilola Mikko

Lehtori, Senior Lecturer
Logistiikka, Logistics
Teknologia, School of Technology
+358406412158
Takaisin