YAMK-tutkinto

Opiskele monialaisen kuntoutuksen asiantuntijaksi

Sosiaali ja terveysalan YAMK, monialainen kuntoutus

Monialaisen kuntoutuksen YAMK -opinnoissa syvennät kuntoutumiseen liittyvää osaamistasi ja hankit valmiuksia toimia kuntoutuksen asiantuntijana.

Hae opintopolku-palvelussa
Ihmisiä ilmasta kuvattuna
Laajuus
90 op
Aloituspaikat
15
Hakuaika
31.08.2022 - 14.09.2022
Tutkinto
Fysioterapeutti, ylempi AMK, kuntoutuksen ohjaaja, ylempi AMK, kätilö (ylempi AMK), sairaanhoitaja, ylempi AMK, sosionomi, ylempi AMK
Opiskelumuodot
Monimuoto-opiskelu
Alkaa
26.01.2023
Koulutuksen keskiössä on kuntoutuksen toimintamallien uudistaminen, ennakointi ja ennaltaehkäisy, digitaalisten ja teknologisten ratkaisujen käyttöönotto ja soveltaminen.

Kehitä kanssamme monialaisen kuntoutuksen tulevaisuutta!

Monialaisen kuntoutuksen suuntautumisvaihtoehdon opinnoissa syvennät kuntoutumiseen liittyvää osaamistasi ja hankit valmiuksia toimia kuntoutuksen asiantuntijana, kehittäjänä tai koordinaattorina monialaisissa asiantuntijaverkostoissa sekä julkisissa että yksityisissä organisaatioissa, järjestöissä tai yrittäjänä. Osaat ennakoida kuntoutuksen kansallista ja kansainvälistä kehitystä ja soveltaa näyttöön ja tutkimukseen perustuvaa tietoa kuntoutusprosessien ja toimintamallien kehittämisessä. Tavoitteena on vahvistaa sosiaali- ja terveysalan asiantuntijoiden monialaista osaamista kuntoutuspalvelujen uudistamisessa sekä osallisuutta, toimijuutta ja työ- ja toimintakykyä edistävässä toiminnassa.   

Tutustu opetussuunnitelmaan

Toimit monialaisessa asiantuntijaverkostossa

Koulutuksessa hankit valmiuksia toimia kuntoutujalähtöisen kuntoutuksen asiantuntijana monialaisissa asiantuntijaverkostoissa. Keskiössä on kuntoutuksen toimintamallien uudistaminen, ennakointi sekä digitaalisten ja teknologisten ratkaisujen käyttöönotto ja soveltaminen.

Koulutuksen jälkeen:

  • Osaat toimia monialaisten kuntoutuspalveluiden asiantuntijana, johtajana ja kehittäjänä
  • Osaat uudistaa ja kehittää monialaista kuntoutusta kuntoutujalähtöisesti ja näyttöön perustuen
  • Saat valmiuksia toimia kansainvälisissä verkostoissa tai yrittäjänä.
YAMK-tutkinnot | Jamk Master School

YAMK-tutkinnot | Jamk Master School

Opiskele ylempi ammattikorkeakoulututkinto Jamk Master Schoolissa, jossa voit valita kahdesta polusta ja kehittyä oman alasi huippuasiantuntijaksi tai huippujohtajaksi. Saat samalla maisteritason tutkinnon.

Kysy lisää

Sanna Sihvonen

Yliopettaja, Principal Lecturer
Kuntoutusinstituutti, Institute of Rehabilitation
Hyvinvointi, School of Health and Social Studies
+358407274085

Sanna Paasu-Hynynen

Lehtori, Senior Lecturer
Kuntoutusinstituutti, Institute of Rehabilitation
Hyvinvointi, School of Health and Social Studies
+358405745780
Kuntoutusinstituutti

Kuntoutusinstituutti

Kuntoutusinstituutti on monialaisen kuntoutuksen koulutus-, tutkimus- ja kehittämiskeskus.
Kuntoutusinstituutin kehittyvässä RehaLabissa tutkitaan, kehitetään ja opitaan

Kuntoutusinstituutin kehittyvässä RehaLabissa tutkitaan, kehitetään ja opitaan

Käytössämme on modernilla teknologialla varustettu tutkimus-, kehittämis- ja oppimisympäristö RehaLab, joka sijaitsee Jamkin Lutakon kampuksella.
Kuntoutusinstituutti digitaalisen kuntoutuksen suunnannäyttäjänä – Digitaalisen kuntoutuksen osaamisen kehittämiseen rahoitus

Uutinen

Kuntoutusinstituutti digitaalisen kuntoutuksen suunnannäyttäjänä – Digitaalisen kuntoutuksen osaamisen kehittämiseen rahoitus

Kaksivuotinen ”Competences of the new era of user-driven digital rehabilitation” (DIRENE) -hanke käynnistyy huhtikuussa 2021. JAMK on hankkeen päätoteuttaja ja toteutuksesta vastaa Kuntoutusinstituutin ja terveysalan monialainen asiantuntijatiimi.