Tapahtuma

23.5.

Navigoiminen muutoksessa - työkaluja yritysten resilienssin vahvistamiseksi

Sateenkaaren kaari
Ajankohta
23.05.2023 08:30 - 16:00
Tapahtuman tyyppi
Seminaari
Tapahtuman kieli

suomi

Osoite

Dynamo, Piippukatu 2
40100 Jyväskylä
Suomi

Yrittäjien ja yritysten muutoskyvykkyyttä on haastettu viime vuosina kovalla kädellä ja maailma ympärillä näyttäisi muuttuvan yhä nopeammin. Parin viime vuoden aikana Suomessa on ollut meneillään useita yritysten muutoskyvykkyyttä tukevia projekteja.

Näissä projekteissa on käytetty erilaisia menetelmiä ja työkaluja yritysten ja yrittäjien resilienssin tukemiseksi ja kehittämiseksi. Nyt osa projekteista kokoontuu Jyväskylään jakamaan kokemuksiaan ja tietojaan toiminnasta yritysten kanssa. 

Tervetuloa mukaan Navigoiminen muutoksessa - työkaluja yritysten resilienssin vahvistamiseksi -tapahtumaan tiistaina 23.5. klo 8.30 - 16 Jamkin Lutakon kampukselle! 

Projektien kokemusten lisäksi tapahtumassa kuullaan Ulrika Björkstamin puheenvuoro otsikolla Muutoskyky tulevaisuuden työelämässä. Päivä on tarkoitettu kaikille muutoskyvykkyydestä ja sen kehittämisestä kiinnostuneille tahoille: sinulle, minulle, yrittäjille, yritysten henkilökunnalle, kuntien yrityskehittäjille, oppilaitoksille, jne. Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan Webropolissa.

Päivän ohjelma

8.30 Aamukahvit

  • Tervetuloa ja tapahtuman tausta
  • Muutoskyky tulevaisuuden työelämässä, Ulrika Björkstam, GoodCo Oy
  • Tauko
  • Projektien esittelyt, osa 1

11.45 Lounastauko (omakustanteinen, katso sivun alaosasta vinkit lounaspaikoista)

  • Työpajatyöskentely
  • Projektien esittelyt, osa 2
  • Tiimioppimisen taika, Janne Roiha, Tiimiakatemia
  • Päivän yhteenveto

16.00    Päivän päätös

Tapahtuman päätyttyä osallistujilla on mahdollisuus jatkaa keskusteluja yhteisellä ruokailulla ravintola Trattoria Aukiossa (omakustanteinen).

Navigoiminen muutoksessa - työkaluja yrityksen resilienssin vahvistamiseksi -tapahtuman järjestää Jamkin hallinnoima Toleranssi- muutoskyvykkyyttä vahvistamassa -hanke. Hankkeessa kehitetään pk-, mikro- ja yksinyrittäjien muutoskyvykkyyttä sekä alueellisten yrityskehittäjien osaamista yritysten muutoskyvykkyyden tukemiseksi. 

Hankkeen toteuttaa Jyväskylän ammattikorkeakoulun liiketoimintayksikkö yhdessä Witas Oy:n, Karstulanseutu Oy:n, Keulink Oy:n ja Oulun yliopiston mikroyrittäjyyskeskus MicroENTRE®:n kanssa. Hankkeen rahoitaa Euroopan sosiaalirahasto (ESR), Keski-Suomen ELY-keskus ja osallistujaorganisaatiot. REACT-EU-hankkeet rahoitetaan osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosto toteuttamia toimia.