Joku muu, mikä? -podcast

Lisää puhetta sosiaali- ja terveysalan muuttumisesta, kiitos! Tuotamme podcasteja ajankohtaisista ja projektin kehittämisalueisiin liittyvistä teemoista eri asiantuntijoiden kanssa. Klikkaa itseäsi kiinnostava aihe kuunteluun alla olevasta listasta.

Joku muu, mikä? -podcastsarja

Podcast-sarjan jaksot

Mikä on yhteiskunnallinen yritys?

Ensimmäisessä podcastissa keskustelemme siitä, mitä tarkoittaa jos yritys on yhteiskunnallinen yritys. Asiaa avaamassa Heli Peltola.

Tekstivastine (pdf)

 

Eettinen stressi sote-alalla

Työstressi on yksilön kokemus, joka kuitenkin on työpaikan yhteinen asia. Mitä jos stressiä aiheuttavat työssä eettiset ristiriitaisuudet? Tässä jaksossa eettisestä stressistä puhuvat kaksi dosenttia Mari Kangasniemi Turun yliopistosta ja Mari Huhtala Jyväskylän yliopistosta. 

Tekstivastine (pdf)

 

Uusi ura, farmaseutista digimarkkinoinnin yrittäjäksi apteekkialalle

Keskustelimme somefarmaseutti Johanna Hakamäen kanssa siitä, mitä oivalluksia vaati että apteekeista, jotka olivat ennen hänelle työntantajana, tulikin asiakkaita.

Tekstivastine (pdf)

 

Yrittäjyydestä ja kevytyrittäjyydestä

Neljännessä podcastissa pitkän linjan yritysneuvoja Jukka Pötry avaa yrittäjyyden ja kevytyrittäjyyden eroja sekä sitä, miten yrittäjyys sopii sote-alalle. Haastattelijana Jari Karjalainen.

Tekstivastine (pdf)

 

Osuuskuntayrittäjien kokemuksia sote-alalla toimimisesta

Kuuntele kahden osuuskuntayrittäjän, Kaisa Annalan ja Milja Laamasen kokemuksia sote-alalla toimimisesta. Mitä terveisiä heillä on uusien hyvinvointialueiden päättäjille? Haastattelijana Hanna Koskensyrjä.

Tekstivastine (pdf)