Revanssi

TKI-osaamisverkostoa vahvistamassa

Uutta otetta yritysten kehittämishaasteiden nujertamiseen Revanssista!

Revanssi-hankkeessa kehitetään yritysten haasteita yhdessä muiden yrittäjien kanssa kokeneiden yrityskehittäjien johdolla.  Revanssissa saat tukea ja osaamista mm. tuotteiden ja palveluprosessien kehittämiseen  yhteisinnovaatioiden kautta. Yhteisinnovaatio tarkoittaa sitä, että kehitetään yhdessä ratkaisuja yhteisiin ongelmiin erilaisia menetelmiä hyödyntäen. Revanssin aikana yhdessä kehitettyjä ratkaisuja voit hyödyntää joko suoraan tai soveltaen omassa yrityksessäsi! 

Revanssiin osallistumisen jälkeen tiedät kuinka voit hyödyntää alueesi yrityksille tarkoitettua kehittämispalveluita, sillä tunnet kehittämispalveluja tarjoavat tahot sekä heidän palvelunsa nykyistä paremmin. Lisäksi osaat hyödyntää opiskelijaosaamista entistä tehokkaammin oman yrityksesi hyväksi. Opiskelijaosaamisen hyödyntäminen voi olla käytönnössä toimeksiantoja kurssi- ja opinnäytetöihin tai työpaikan ovien avaamista myös opiskelijoille mm. harjoitteluiden tiimoilta. Lisäksi lopulta yhteiskehittämisen myötä omat verkostosi ovat entistä vahvemmat!

Halutessasi voit osallistua myös hankeparin eli Toleranssin toimintaan, mikäli sinulla on muutoskyvykkyyteen liittyviä haasteita. 

Revanssin jälkeen tunnet alueesi kehityspalveluja tarjoavat tahot, osaat hyödyntää opiskelijaosaamista entistä tehokkaammin ja omat verkostosi ovat vahvemmat!

Tule mukaan!

Tapahtumat:

Muut Revanssin toimenpiteet:

Millainen Future Factory -toiminta oli Wanhojen Wehkeiden yrittäjän mielestä? Videolla Wanhojen Wehkeiden yrittäjä Jari Lasonen kertoo omista kokemuksistaan Future Factory toiminnasta.

Aloita matkasi Revanssissa ottamalla yhteyttä alueesi kehittämisyhtiöön!

Jos kiinnostuit jostain toimenpiteestä, tai sinulla on yhteinen pähkinä purtavaksi ota yhteyttä alueesi kehittämisyhtiöön ja kysy lisää!

Karstula Janne Taavitsainen janne.taavitsainen(at)karstulanseutu.fi  0444506585
Keuruu ja Multia Jukka Kentala jukka.kentala(at)keulink.fi  0451338586
Kinnula, Kivijärvi, Pihtipudas ja Viitasaari Manu Aunola manu.aunola(at)witas.fi  0445372507

Hankkeessa tuotetut materiaalit:

Revanssi-hanke pähkinänkuoressa

Revanssi-hankkeessa vahvistetaan erityisesti Karstulan, Keuruun, Kinnulan, Kivijärven, Multian, Pihtiputaan ja Viitasaaren alueiden yksityis- pk- ja mikroyrittäjien  kehittämisosaamista ja kehittämispalveluiden saatavuutta kokoamalla yhteisen asian ääreen yritys kehittämispalveluita tarjoavat tahot TKI-osaamisverkostoksi. TKI-osaamisverkoston avulla myös suurten kaupunkien ulkopuolella olevien pienten yritysten on helpompi saada tukea kehittämis- ja innovaatiohaasteisiin. Samalla lisäämme tietoisuutta opiskelijaosaamisen hyödyntämisestä ja helpotamme sen hankkimista myös haja-asutusalueen yrityksille.

Tavoitteenamme on, että hankkeen aikana saamme luotua TKI- osaamisverkostolle toimintamalin, jonka avulla pienten yritysten saama kehittämispalvelu on oikea-aikaisempaa ja ketterämpää myös tulevaisuudessa. Tällöin tuetaan välillisesti myös maakunnan kehittämistä ja kasvua.  

Toteuttajat

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy

Kehittämisyhtiö Keulink Oy

Kehittämisyhtiö Witas Oy

Oulun yliopiston mikroyrittäjyyskeskus MicroENTRE®

Yhteistyökumppanina Laukaan kehittämisyhtiö

 

Aika

1.10.2021-31.8.2023

Rahoittajat

Hanketta rahoittavat Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR; Keski-Suomen liitto) sekä hankkeen hallinnoija Jamk ja osallistujaorganisaatiot: Witas Oy, Karstulanseutu Oy, Keulink Oy, Oulun yliopiston mikroyrittäjyyskeskus MicroENTRE® sekä Laukaan kehitysyhtiö.

Projektipäällikkö

Heidi Kauppinen

heidi.kauppinen@jamk.fi
050 345 7620

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä projekteista:

Toleranssi

Toleranssi

Toleranssi - muutoskykyä vahvistamassa hankkeessa kehitetään yritysten muutoskyvykkyyttä ja ennakointiosaamista. Hanke toimii hankeparina Revanssi- TKI-osaamisverkostoa vahvistamassa (EAKR) kanssa.
DigiKyky

DigiKyky

DigiKyky - Digitaalinen kyvykkyys pk-yrityksen kilpailukyvyn parantajana -projektissa lisätään yritysten kilpailukykyä parantamalla niiden henkilöstön osaamistasoa digitaalisten palveluiden ja järjestelmien käytössä.
DigiHR

DigiHR

DigiHR eli Digitaalisen HR-osaamisen kehittäminen digimurroksessa -hankkeen tavoitteena on lisätä ymmärrystä, osaamista ja taitoja digitaalisesta henkilöstöjohtamisesta ja muutostilanteen johtamisesta, rakentaa digitaalisen henkilöstöjohtamisen kehityspolkuja, pilotoida HR-analytiikkaa sekä lopuksi luoda kokemusten ja oppien kautta digitaalisen HR:n kehittämismalli.
Virtual Leaders

Virtual Leaders

Autamme keskisuomalaisia pk-yrityksiä ottamaan käyttöön tuottavia ja työhyvinvointia tukevia virtuaalijohtamisen toimintatapoja työyhteisöissä, joissa henkilöstö toimii ja työskentelee osittain tai kokonaan monipaikkaisesti tai etänä. Läpileikkaavana teemana hankkeemme työpaketeissa on henkilöstön työhyvinvointi, jota seurataan aktiivisesti hankkeen edetessä.
BioPaavo

BioPaavo

BioPaavon tavoitteena on vahvistaa, löytää ja synnyttää uutta liiketoimintaa, joka liittyy biotalouden toimintaympäristöön: metsään, maatalouteen, uusiutuvaan energiaan, veteen ja ympäristöön.
KEXRI - Keskisuomalainen XR-osaamisen innovaatioekosysteemi

Kehittämisprojekti

KEXRI - Keskisuomalainen XR-osaamisen innovaatioekosysteemi

Toteutusaika: 1.5.2021 - 30.4.2023

Yksikkö: Ammatillinen opettajakorkeakoulu

Rahoitusohjelma: Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR)