BioPaavo

Biotalouden yrityskiihdyttämö Saarijärvellä

Tervetuloa Biotalouden yrityskiihdyttämö BioPaavoon! BioPaavon tavoitteena on vahvistaa, löytää ja synnyttää uutta liiketoimintaa, joka liittyy biotalouden toimintaympäristöön: metsään, maatalouteen, uusiutuvaan energiaan, veteen ja ympäristöön.

Pilviä ja ilmakehää maapallon ympärillä

Ajankohtaiset hackathonit

Savotta on toimeksiantajana innovaatiokilpailussa eli hackathonissa, jossa tavoitteena on lähteä hakemaan ideoita ja yhteistyökumppaneita sekä herättelemään uusia teollisuudenaloja ideoimaan tuotteita, joissa on mahdollista hyödyntää erilliskerättyä tekstiilijätettä.

Ilmoittautuminen on päättynyt SavottaHackathoniin.

SavottaHackathon

SavottaHackathon

SavottaHackathon – Uutta liiketoimintaa tekstiiliteollisuuden sivuvirroista
Hiililähteet hiilinieluiksi avaimet käteen -palvelun avulla – NeovaHackathonin voittajaksi Wood Forest Finland

Hiililähteet hiilinieluiksi avaimet käteen -palvelun avulla – NeovaHackathonin voittajaksi Wood Forest Finland

Jyväskylän ammattikorkeakoulun yrityskiihdyttämö BioPaavon yhdessä Kasvu Openin kanssa toteuttamassa NeovaHackathonissa haettiin ratkaisuja käytöstä poistuvien energiaturpeen tuotantoalueiden vastuulliseen hyödyntämiseen.

Tulevat tapahtumat

23.5.

VillenkulmaHackathon BioPaavossa

Nuorten tiimit pääsevät ideoimaan uutta ja kehittämään Villenkulmaa yhteistyössä Saarijärven kaupungin kanssa.

16.6.

Kolmen pisteen biotalousiltapäivä: avoimet ovet BioPaavossa ja Biotalousinstituutin laboratorioissa, sekä Hukkalämmöstä energiaa -seminaari

Avoimet ovet BioPaavossa ja Biotalousinstituutin uusituissa laboratorioissa, sekä Hukkalämmöstä sähköä -seminaari.

2.6.

BioTalks: FinnZone invites Tech-companies from Central Finland to U.S. and North American Markets!

Hey you Finnish tech company! Have you dreamed to access U.S. and North American markets?

Mikä BioPaavo?

Biotalouden yrityskiihdyttämö BioPaavon keskeisinä tehtävinä ovat biotalous­liiketoiminnan kehittäminen ja uusiin innovaatioihin perustuvan kestävän liiketoiminnan synnyttäminen. Tavoitteena on hyödyntää uutta teknologiaa, robotiikkaa ja digitalisaatiota sekä kehittää osaamista ja rakentaa yritysverkostoja ja toimialakohtaisia osaamisen ekosysteemejä.

Biotalouden yrityskiihdyttämö sai nimekseen BioPaavo Jamkin Biotalous­instituutin opiskelijoille suunnatun nimikilpailun kautta. Saarijärvi on tunnettu Paavostaan ja me BioPaavossa jatkamme samassa hengessä biotalouden kehittämistä tulevaisuuden haasteisiin. Pyrimme löytämään uusia, kestäviä ratkaisuja ilmastonmuutoksen ja luonnonvarojen ylikulutuksen haasteisiin.
 

Mitä tarjoamme?