Robotiikka liiketoiminnassa

Robotics by JAMK on kumppanisi robotiikan hyödyntämisessä ja kehittämisessä sekä sen vaikutuksien arvioinnissa. Robotti tekee, sinä osaat, me tarjoamme monialaisesti asiantuntijamme käyttöönne!

Robotiikka on tullut osaksi lähes kaikkien työyhteisöjen toimintaa. Sillä on suoria vaikutuksia johtamiseen ja työhyvinvointiin. Haluamme olla osana toteuttamassa tätä muutosta.
Meiltä saat työkaluja osallistavaan muutosjohtamiseen, strategiatyöhön ja robotiikan käyttöönottoprosessiin.

Otetaan yhdessä robotiikkaa käyttöön liiketoimintaanne kehittäen!

Osallistava muutosjohtaminen

Robotti on yksi uusi työntekijä muiden joukossa - olipa kyse sitten ohjelmistorobotiikasta tai fyysisestä robotista. Tämä aiheuttaa aina muutoksia työyhteisössä ja yrityksen arjessa. Tarjoamme johtamisen tueksi työkaluja, joilla ottaa robotti osaksi työyhteisöä henkilöstön hyvinvointi huomioivalla tavalla.

Strategiatyö

Robotisoinnin tulee pohjautua yrityksen strategiaan. Autamme strategiatyössä muun muassa tulevaisuuden ennakoinnissa ja osaamistarpeiden kartoittamisessa. Tuodaan yhdessä robotiikka osaksi strategiaanne.

Robotiikan käyttöönottoprosessi / Robotiikka käyttöön
Robotiikan käyttöönotto vaatii automatisoitavien prosessien määrittelyn, mahdollisten sovelluskohteiden valinnan ja alustavien kriteerien määrittelyn sekä hankintavertailun. Meiltä saat apua kaikkeen tähän tarpeidesi mukaan joustavasti.

Kysy lisää!