Robotiikka ammatillisessa opettajakorkeakoulussa

Robotics by JAMK on kumppanisi robotiikan hyödyntämisessä ja kehittämisessä sekä sen vaikutuksien arvioinnissa. Robotti tekee, sinä osaat, me tarjoamme monialaisesti asiantuntijamme käyttöönne!

Robotiikka ja automatisaatio muuttavat kiihtyvällä tahdilla inhimillisen työn luonnetta kaikilla toimialoilla. Henkilöstön jatkuvan ja joustavan oppimisen nostaminen strategiseen keskiöön on avainasemassa tulevaisuuden menestystarinoissa.

Tarjoamme laajan ammatillisen koulutuksen ja organisaatioiden kehittämisosaamisemme yrityksenne palvelukseen!

Osaamisalueet ja palvelut

Työelämän ja organisaatioiden kehittämisosaaminen

Ammatillisella opettajakorkeakoululla on pitkä historia työelämän organisaatioiden kehittämisen ja koulutusosaamisen kehittämisen kumppanina lähtien työntekijöiden uravalmennuksista sisäisien koulutuksien järjestämiseen. Ymmärrys oppimisesta ja osaamisen kehittymisestä luo perustan organisaation jatkuvalle menestymiselle.

Koulutusosaamista organisaatioosi

Tarjoamme räätälöityjä koulutuspalveluita yrityksille ja organisaatioille. Koulutusosaaminen rakentaa koko organisaation tulevaisuutta. Tavoitteenamme on tehostaa työyhteisöjen toimintaa ja antaa työkaluja henkilöstön osaamisen systemaattiseen kehittämiseen.

Koulutuksen kehittämisosaaminen

Toimintaympäristön ja työelämän nopeat muutokset vaativat jatkuvaa uuden oppimista. Kehitämme kanssanne yhteistyössä tutkimukseen perustuvia, tulevaisuuden osaamista edistäviä ja pedagogisesti perusteltuja uusia oppimisympäristöjä sekä koulutuksellisia menettelytapoja esimerkiksi asiakkaidenne tai yhteistyökumppaneidenne kouluttamiseksi.

Kysy lisää!

Mikael Viitasaari

Lehtori, Senior Lecturer
Opettajankoulutus, Teacher Education
Ammatillinen opettajakorkeakoulu, Professional Teacher Education
+358405538163