Palvelut

Aitoon monialaiseen yhteistyö- ja ohjausosaamiseen Ohjaamoissa

TESSU2-palvelut Ohjaamoille. Eri valmennusten kuvakkeita, joissa piirrettyjä ihmishahmoja.

TESSU2:n palvelut Ohjaamoille

Ohjaamossa työskentelee monia eri ammattilaisia. Työ ja asiakkaat ovat kuitenkin kaikille heille yhteisiä. Uudenlaisen, yhteisen toimintakulttuurin rakentaminen on prosessi, joka vaatii yhteistä keskustelua, aikaa sekä toimintatapojen työstämistä. TESSU2 voi toimia Ohjaamon peilinä ja auttaa kehitettävien kohteiden ja yhteistyön haasteiden tunnistamisessa. Hyvässäkin vauhdissa olevaa monialaista yhteistyötä voi aina kehittää.

TESSU2 tuottaa palveluja, joista Ohjaamo saa työvälineitä yhdessä tekemiseen ja yhteisen työn kehittämiseen.

Pääpaino palveluissa on erilaiset valmennukset, jotka toteutetaan tarpeen mukaan myös ruotsin kielellä. Valmennukset suunnitellaan yhdessä Ohjaamon kanssa siten, että prosessi käynnistyy kehittämistyön tarpeiden kartoituksella. Ohjaamon kaikkien toimijoiden ja erityisesti koordinaattorin sitoutuminen sekä riittävän yhteisen ajan varaaminen vahvistaa valmennusprosessin tuloksia.

ESR-info

Tietoa TESSU2-valmennuksiin ilmoittautuneille: 

Tutustu palveluihimme: 

Valmennuksessa keskitytään toimivan monialaisen työn edistäviin ja haittaaviin tekijöihin.

Toimiva monialainen Ohjaamo -valmennus lähtee asiakkaan tilanteesta ja tarpeista, ja tavoite sovitaan yhdessä Ohjaamon kanssa. Valmennukset toteutetaan paikan päällä, verkossa (Teams) tai hybridisti.

Lähi-, verkko- ja hybridimalli. Valmennus voidaan rakentaa myös useamman alueen Ohjaamoille yhteiseksi.

Tämä valmennus toteutettiin muun muassa Ohjaamo Varkaudessa

Varkaudessa Ohjaamo tunnetaan ja sitä arvostetaan. Visiona onkin ollut kehittää Ohjaamosta alueelle keskeinen toimija. Tässä blogiartikkelissa pohditaan, mikä sen mahdollistaa ja kuinka TESSU-valmennus on tukenut monialaista Ohjaamo-tiimiä kohti entistä osaavampaa ja toimintaansa arvioivaa ja kehittävää yhteisöä. 

Ota yhteyttä

Auli Sesay

Suunnittelija, Administrative Planner
Jatkokoulutukset, Further Education
Ammatillinen opettajakorkeakoulu, Professional Teacher Education
+358405941476