Tietoa projektista

TESSU2 – Aitoon monialaiseen yhteistyö- ja ohjausosaamiseen Ohjaamoissa oli Jyväskylän ammattikorkeakoulun ammatillisen opettajakorkeakoulun, Hämeen ammattikorkeakoulun ammatillisen opettajakorkeakoulun ja Åbo Akademin yhteinen projekti. Se toimii tiiviissä yhteistyössä Osaamiskeskus Koordinaatin ja OSMO2 – Monikulttuurista osaamista Ohjaamoihin-, URAA!- ja ONNI- sekä KOHTAAMO-projektien kanssa.

Kallellaan purjehtiva purjevene, jossa iso miehistö

Mikä on TESSU2?

TESSU2-projektin valmennusprosessit tukevat Ohjaamojen henkilöstön aidon monialaisen yhteistyö- ja ohjausosaamisen kehittymisessä ja juurtumisessa sekä monialaisen yhteisen osaamispääoman syntymisessä.

Projekti auttaa Ohjaamoja toimimaan monialaisena, vertaisoppivana ja yhdessä ohjautuvina tiimeinä, joissa ohjaamohenkilöstö kehittää ja arvioi yhdessä omaa toimintaansa suunnitelmallisesti ja toisilta oppien.

Samalla projekti auttaa Ohjaamoa näkemään, millaista yhteistä osaamista ja osaamispääomaa Ohjaamolla tulee olla, ja kuinka osaamista hankitaan. Projektin valmennusprosesseista syntyy erilaisia monialaista yhteistyö- ja ohjausosaamista kehittäviä tuotteita, menetelmiä ja käytänteitä, jotka julkaistaan avoimena verkkojulkaisuna.

TESSU2 – Aitoon monialaiseen yhteistyö- ja ohjausosaamiseen Ohjaamoissa -projekti toteutetaan 1.4.2019–31.3.2022.

Videoesittely

Projektin toteuttajat

TESSU 2 -projektin toteuttavat:  

  • JAMK Ammatillinen opettajakorkeakoulu (koordinaattori)

  • HAMK Ammatillinen opettajakorkeakoulu

  • Åbo Akademi (ruotsinkieliset valmennukset)

Rahoittaja

Hanke rahoitetaan Osuva ohjaus -kokonaisuudesta, joka on osa opetus- ja kulttuuriministeriön valtakunnallista Osuvaa osaamista -ESR-toimenpidekokonaisuutta.

Tietoa rahoituksesta

Ota yhteyttä

Auli Sesay

Suunnittelija, Administrative Planner
AOKK T&K, Research, Development & Innovations (RDI)
Ammatillinen opettajakorkeakoulu, Professional Teacher Education
+358405941476