TESSU2 - Aitoon monialaiseen yhteistyö- ja ohjausosaamiseen Ohjaamoissa

Valmensimme Ohjaamoja osaaviksi ja osaamistaan kehittäviksi!

TESSU2-projekti toteutettiin 1.4.2019-31.3.2022 Se tarjosi Ohjaamoille kehittämistyön tukea, joka auttoi niiden henkilöstöä toimimaan oppivan organisaation tapaan monialaisena tiiminä.

Projektia toteuttivat Jyväskylän ja Hämeen ammattikorkeakoulujen ammatilliset opettajakorkeakoulut ja Åbo Akademi, ja se rahoitettiin Osuva ohjaus -kokonaisuudesta, joka oli osa opetus- ja kulttuuriministeriön valtakunnallista Osuvaa osaamista -ESR-toimenpidekokonaisuutta.

Tietoa TESSU2-projektista ruotsiksi: TESSU2 -projektet »

Uutinen

6 vuotta osaamisen kehittämistä Ohjaamoissa

Ohjaamoissa on tarvittu aikaa, tilaa ja tukea monialaisen toimintakulttuurin rakentamiseen. Tällaista tukea tuottivat Jamkin ammatillisen opettajakorkeakoulun hallinnoimat TESSU-projektit vuosina 2015–2022 lähes 60 Ohjaamolle.
Iloisia TESSU 2 -projektin työntekijöitä ryhmähalauksessa

TESSU2-projektissa syntyneet materiaalit

TESSU-projektin aikana toteutettiin monenlaisia julkaisuja ja materiaaleja. Niistä löytyy hyödyllistä ja innostavaa sisältöä kaikille monialaisesta yhteistyö- ja ohjausosaamisesta kiinnostuneille.

TESSU-projekti somessa

Sosiaalisen median kanavistamme löydät tietoa projektin etenemisestä ja muistoja matkan varrelta.

Ota yhteyttä:

Auli Sesay

Suunnittelija, Administrative Planner
AOKK T&K, Research, Development & Innovations (RDI)
Ammatillinen opettajakorkeakoulu, Professional Teacher Education
+358405941476

TESSU-projekti 2015-2019

Myös TESSU - Tehdään yhdessä ohjausta -projekti tuki alueellisten ja paikallisten Ohjaamojen kehittymistä.  Projekti tarjosi räätälöityjä konsultointeja ja valmennuksia, joilla vahvistettiin Ohjaamojen palvelukykyä, yhteistyöosaamista ja moniammatillisia toimintatapoja. Ne oli suunnattu Ohjaamojen henkilöstölle ja taustaorganisaatioiden johdolle. Lue lisää aiemmasta TESSU-projektista »