Pelaten duuniin!

Digitaalisen pelaamisen suosio on lisääntynyt ja iso osa nuorista ja nuorista aikuisista pelaa ja kuluttaa pelaamiseen liittyviä mediasisältöjä. Kilpapelaaminen eli e-urheilu on erityisesti nuoria kiinnostava markkinaehtoisesti kehittynyt elektronisen urheilun ekosysteemi, jossa piilee myös tulevaisuuden työelämämahdollisuuksia.

Pelaten duuniin kuvituskuva drupal

Pelaten duuniin! -projektin tarkoituksena on edistää työelämän ulkopuolella olevien nuorten ja nuorten aikuisten työelämään kuntoutumista vahvistamalla heidän hyvinvointiansa, sosiaalista osallisuuttaan sekä työelämävalmiuksiaan digipelaamista hyödyntämällä. Projektin pyrkimyksenä on myös lisätä ymmärrystä digipelaamisen merkityksestä sekä luoda uudenlaisia elektronisen urheilun ekosysteemin verkostoja.

Avoimet valmennukset

Pelaten duuniin! –valmennus naisille ja sukupuolivähemmistöille

Oletko 16-29 –vuotias nainen tai sukupuolivähemmistöön kuuluva ja sinulla on haasteita arjessa? Oletko kiinnostunut pelaamisesta? Tervetuloa mukaan Pelaten duuniin! –valmennukseen!

Ajankohtaista projektissa

Uutinen

Pelaten duuniin! -valmennukset kevät 2023

Pelaten duuniin! -valmennukset jatkuvat keväällä 2023!

Uutinen

Pelaten duuniin! -valmennukset syksy 2022

Pelaten duuniin! -valmennukset käynnistyvät jälleen syksyllä 2022! Jyväskylän valmennusryhmään haku käynnissä!

Uutinen

Pelaten duuniin! -projektin mukana Digivuoren huipulle -tapahtumassa

Virtuaalinen Digivuoren huipulle -tapahtumaviikko 9.–13.5.2022 tarjoaa digitalisaation, robotiikan ja tekoälyn tuoreimpia kokemuksia ja näkemyksiä.