MUTKA

Kehittämisvalmennuksella uutta suuntaa!
Yrittäjä, kaipaatko työhyvinvointiisi buustia? Haluatko vahvistaa muutoskyvykkyyttä ja kehittää yrityksesi toimintaedellytyksiä toisten yrittäjien rinnalla? 

Metsätie johon paistaa aurinko puiden välistä

Tuemme PK-yrityksiä muutoksessa!

MUTKAN Kehittämisvalmennuksessa vahvistetaan yrityksen muutoskyvykkyyttä ja työhyvinvointia uusilla jaksamista tukevilla toimintatavoilla ja kehitetään kestäviä, yrityskohtaisia ratkaisuja muutoksen tueksi. 

Kehittämisvalmennuksessa 

  • vahvistat hyvinvointi- ja muutosjohtajuuttasi 
  • kehität henkilöstösi työhyvinvointia 
  • jaat kokemuksia vertaisryhmän kesken 
  • opit tunnistamaan muutoksen tarjoamia mahdollisuuksia. 

Kehittämisvalmennus on käynnissä! Mukana on pk-yritysten työntekijöitä Keski-Suomen alueelta. 

Ajankohtaista: 

Tarinallistamisen koulutus: Erotu tarinallistamalla!

Tarinakoneen Anne Kalliomäen vetämässä tilaisuudessa 16.1.2023 käsitellään tarinallistamista. Tervetuloa mukaan pk-yrittäjät, yritysten työntekijät sekä muutkin tarinallistamisesta kiinnostuneet!

MUTKA-kehittämisvalmennus

Prosessin vaiheet palloina: Startti ja alkukartoitus, Valmennusvaihe 2 kk ja hyvinvointisuunnitelma, työpaja ja kehittämissuunnitelma, sparrausvaihe 4 kk sekä loppuseminaari ja arviointi.

Minivalmennukset 13.5. ja 16.5.2022

Minivalmennuksissamme pääsi havainnoimaan yrityksen muutoskyvykkyyttä ja työhyvinvoinnin tarpeita ja kuulemaan syksyllä 2022 starttaavasta PK-yrityksille tarkoitetusta kehittämisvalmennuksesta. Minivalmennuksiin osallistui pohjoisen Keski-Suomen alueen yrittäjiä ja PK-yritysten henkilöstöä Äänekoskella 13.5.2022 ja Laukaassa 16.5.2022. 

Kehittämisvalmennuksen tarjoaa MUTKA – hanke. Muutoskyvykkyyttä ja työhyvinvointia yrittäjille koronasta selviytymiseksi. Euroopan sosiaalirahaston tukema MUTKA- hanke rahoitetaan REACT-EU-rahoitusvälineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.
 

Yhteystiedot

Tiina Mustonen

Tuntiopettaja, Lecturer
Opettajankoulutus, Teacher Education
Ammatillinen opettajakorkeakoulu, Professional Teacher Education
+358504732490