MUTKA

Kehittämisvalmennuksella uutta suuntaa!
Yrittäjä, kaipaatko työhyvinvointiisi buustia? Haluatko vahvistaa muutoskyvykkyyttä ja kehittää yrityksesi toimintaedellytyksiä toisten yrittäjien rinnalla? 

Metsätie johon paistaa aurinko puiden välistä

Tuemme PK-yrityksiä muutoksessa!

MUTKAN Kehittämisvalmennuksessa vahvistetaan yrityksen muutoskyvykkyyttä ja työhyvinvointia uusilla jaksamista tukevilla toimintatavoilla ja kehitetään kestäviä, yrityskohtaisia ratkaisuja muutoksen tueksi.

Kehittämisvalmennuksessa 

  • vahvistat hyvinvointi- ja muutosjohtajuuttasi 
  • kehität henkilöstösi työhyvinvointia 
  • jaat kokemuksia vertaisryhmän kesken 
  • opit tunnistamaan muutoksen tarjoamia mahdollisuuksia. 

Tule mukaan minivalmennukseen 13.5. tai 16.5.!

Minivalmennuksissamme pääset havainnoimaan yrityksesi muutoskyvykkyyttä ja työhyvinvoinnin tarpeita ja kuulemaan syksyllä 2022 starttaavasta PK-yrityksille tarkoitetusta kehittämisvalmennuksesta.

Nämä maksuttomat tilaisuudet on suunnattu yrittäjille ja PK-yritysten henkilöstölle. Lisätiedot ja ilmoittautuminen alla. 

Tulevat minivalmennukset: 

MUTKA-kehittämisvalmennus

Prosessin vaiheet palloina: Startti ja alkukartoitus, Valmennusvaihe 2 kk ja hyvinvointisuunnitelma, työpaja ja kehittämissuunnitelma, sparrausvaihe 4 kk sekä loppuseminaari ja arviointi.

Kehittämisvalmennuksen tarjoaa MUTKA – hanke. Muutoskyvykkyyttä ja työhyvinvointia yrittäjille koronasta selviytymiseksi. Euroopan sosiaalirahaston tukema MUTKA- hanke rahoitetaan REACT-EU-rahoitusvälineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.
 

Yhteystiedot

Tiina Mustonen

Tuntiopettaja, Lecturer
Opettajankoulutus, Teacher Education
Ammatillinen opettajakorkeakoulu, Professional Teacher Education
+358504732490