Kotopaikka2

Maahanmuuttajien työllistymiseen ja yritysten työvoimapulaan tukea Keski-Suomen kunnissa! Kotopaikka2 -hankkeen avulla autetaan maahanmuuttajia löytämään työpaikkoja sekä kehitetään kuntien entistä tavoitteellisempaa maahanmuuttotyötä. 

Pieni mökki ja puuaitaa nurmikolla auringonpaisteessa

Maahanmuuttajalle: Tukea työllistymiseen 

Hei maahanmuuttaja, etsitkö sinä työpaikkaa Jämsässä, Keuruulla, Kyyjärvellä, Laukaassa, Pihtiputaalla, Saarijärvellä, Viitasaarella tai Äänekoskella?

Tai tunnetko näissä kunnissa asuvan maahanmuuttajan, joka on vailla työtä ja joka tarvitsee tukea työn löytämiseen, uraohjausta, ammatillisen osaamisen tunnistamisesta tai selkokielistä lupakorttikoulutusta?

Tule mukaan valmennuksiin: 

  Ajankohtaista:

  Tapaa Kotopaikka2 Rekrytapahtumassa Äänekoskella 4.10.2022

  4.10.2022 klo 13-15 olemme mukana Rekrytapahtumassa Äänekosken lukiolla – poikkea moikkaamaan hankkeemme toimijoita! Lue lisää: Rekrytapahtuma 2022 Äänekoskella (aanekoski.fi) 

  Loppuseminaari marraskuussa 2022

  Teemme paljon hyviä juttuja – tule kuulemaan näistä lisää Kotopaikka2-hankkeen loppuseminaariin!

  Loppuseminaari järjestetään kahtena päivänä, 10.11. ja 11.11. klo 12-16. Julkaisemme tarkemmat tiedot tilaisuuksista tällä sivustolla elokuussa. Lue lisää Kotopaikka2-tapahtumat sivulla. 

  Maahanmuuttajataustaisille työnhakijoille työtä ja työpaikoille monikulttuurisuusosaamista Kotopaikka2-hankkeessa

  Maahanmuuttajataustaisille työnhakijoille työtä ja työpaikoille monikulttuurisuusosaamista Kotopaikka2-hankkeessa

  Kotopaikka2 - Kotoutumisen paikalliset prosessit haltuun -hanke on järjestänyt kohdekunnissa monikulttuurisuusosaamisen valmennuksia, konsultoinut kuntien toimijoita maahanmuuttotyön johtamisessa sekä tukenut maahanmuuttajien työllistymistä.

  Katso video

  Valitse videon alareunasta tekstitys (venäjä, thai, englanti, dari, suomi). Lisää ohjeita eri kielillä täällä / more instructions here

  Yrityksille ja työpaikoille: Työntekijöitä ja monikulttuurisuusosaamista

  Kotopaikka2 auttaa Keski-Suomessa työvoimapulasta kärsiviä yrityksiä ja aloja löytämään osaavaa työvoimaa. Hankkeen toimenpiteiden kautta työvoimapulaa kärsivien alojen yritykset saavat osaamistarpeisiinsa vastaavia maahanmuuttajataustaisia työntekijöitä, joiden alakohtainen osaaminen ja suomen kielen taitotaso on kartoitettu ja jotka ovat suorittaneet työllistymisessä edellytettävän lupakorttikoulutuksen.

  Kotopaikka2:n avulla mukana olevat yritykset ja työpaikat vahvistavat myös monikulttuurisuusosaamistaan! Järjestämme koulutuksia ja tilaisuuksia myös yrityksille.

  Työpaikat ja yritykset Kotopaikka2-hankkeessa

  Työpaikat ja yritykset Kotopaikka2-hankkeessa

  Kotopaikka2 auttaa työvoimapulasta kärsiviä yrityksiä ja työpaikkoja löytämään maahanmuuttajataustaisia työntekijöitä sekä tukee monikulttuurisuusosaamisen kehittämistä työpaikoilla.
  Tapahtumat

  Tapahtumat

  Kotopaikka2-hankkeen toimintaa ja tapahtumia.

  Ota yhteyttä

  Johanna Pitkänen

  Asiantuntija, Specialist
  AOKK T&K, Research, Development & Innovations (RDI)
  Ammatillinen opettajakorkeakoulu, Professional Teacher Education
  +358401985494