Osaamiskartoitukset

Ilmaisia osaamiskartoituksia yrityksille vuoden 2020 aikana!

Hankkeessa tehtävät osaamiskartoitukset yrityksille ovat alkaneet ja niitä tehdään vielä vuoden 2020 lokakuuhun asti. Osaamiskartoitukset tehdään yrittäjän luona haastatteluna ja ne kestävät noin kaksi tuntia. Tavoite on kartoittaa mukana olevien yritysten liiketoiminta- ja sosiaali- ja terveysalan osaaminen sekä tunnistaa kehittämistarpeet.  Osaamiskartoitus on pohja yrittäjälle laadittavaan yrityksen kehittämissuunnitelmaan. Suunnitelmaan valitaan kunkin yrityksen tärkeimmät kehittämisinterventiot huomioiden sote-alan muutoksessa oleva toimintaympäristö.

Hanke on suunnattu maaseudun mikro- ja pienyrityksille, jotka toimivat sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialalla. Hankkeen kohdealueet ovat erityisesti: 1) Joutsa, Luhanka, Toivakka 2) Keuruu, Multia, Petäjävesi 3) Muurame ja 4) Jämsä. 

Osaamiskartoitukseen pääset mukaan ottamalla yhteyttä Ulla Teppoon;

p. 050 3722779, ulla.teppo@jamk.fi

Osaamiskartoitus: yritysesimerkkinä sosiaali- ja hoivapalvelu Sointu

Sointu on jämsäläinen, vuonna 2019 perustettu sosiaali- ja hoivapalveluita tuottava kotipalveluyritys, joka tarjoaa apua ja tukea kunnan palveluseteliasiakkaille, perheille sekä yksityishenkilöille henkilökohtaisena apuna. Yrittäjä Noora Minkkinen osallistui hankkeen osaamiskartoitus-prosessiin ja sai kehittämiseen apua myös epidemia-aikana.

"Olen ollut hyvin kiitollinen projektin asiantuntijoiden tuesta. Ei ollut helppo maaliskuu, kun yks kaks vedettiin kaikki sovitut keikat vammaispalvelusta stoppiin. Kyllä silloin ajattelin, että mitenkähän tässä mahtaa käydä, mutta te olette kyllä tsempanneet minua ihan älyttömästi, olen saanut tosi paljon virtaa ja uskoa omiin kykyihini videotapaamisistamme.

Sitä mukaan, kun kunnan arvostus on ollut 0 minun vapaaehtoistyöstäni, niin te olette jaksaneet uskoa mun ideoihin, niihin hulluimpiinkin unelmiin. Olen saanut teiltä tosi paljon hyviä vinkkejä mm. kuinka kehittää yritystoimintaa, nyt viimeisimpänä miten lähden kartoittamaan mahdollista oman yksikön perustamista Jämsään, aika hurjaa hei Te olette nähneet mun yritykseni ja sen idean juuri niin kuin minä toivon sen näyttäytyvän ulkopuolelle, tuhannet kiitokset".