Aktiivinen ja hyvinvoiva korkeakoulu

Aktiivinen ja hyvinvoiva korkeakoulu -hanke on Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Jyväskylän yliopiston, Humanistisen Ammattikorkeakoulun ja Ilmasotakoulun yhteishanke, jossa kehitetään, kokeillaan ja juurrutetaan Liikkuva korkeakoulu -toiminnan mukaisesti valtakunnallisesti levitettävä toimintamalli.

Ajankohtaista projektissa

Uutinen

Hyvinvointikortit löytyvät nyt sivuiltamme

Aktiivinen ja hyvinvoiva korkeakoulu -hankkeen Hyvinvointikortit löytyvät nyt hankkeen kotisivuilta.

Uutinen

Ota tauko tavaksi! Sisällytä aktiiviset tauot osaksi opetustasi tai työpäivääsi

Loppusyksystä on mahdollista taas tilata Aktiivinen ja hyvinvoiva korkeakoulu -hankkeen tarjoamia taukoliikuntahetkiä, joilla pyritään vähentämään istumisen määrää ja lisäämään aktiivista elpymistä opiskeluun ja työhön. Taukoliikuntahetket tarjoillaan loka-marraskuun aikana.

Uutinen

Aktiivinen ja hyvinvoiva korkeakoulu -hankkeen tilakysely opiskelijoille

Millainen olisi sinun liikettä ja hyvinvointia lisäävä kampus sisältä ja ulkoa? Vastaa Aktiivinen ja hyvinvoiva korkeakoulu -hankkeen kyselyyn.

Uutinen

Kuntokatsastus Rantaraitilla 22.9.!

Torstaina 22.9. klo 12-16. pääsee Jyväskylän Rantaraitilla testaamaan kuntoaan ammattilaisten ohjauksessa!

Uutinen

Liikkuva oppiminen -pilottikoulutus

Liikkuva oppiminen -koulutus tarjoaa tietoa tauottamisen ja liikuskelun hyödyistä sekä helposti toteutettavia käytännön vinkkejä, miten opettaja voi tukea oppimista lisäämällä liikettä opetukseensa.

Uutinen

Syksyn monipuolinen webinaaritarjonta!

Aktiivinen ja hyvinvoiva korkeakoulu -hanke järjestää syksyllä 2022 webinaarisarjan hyvinvoinnin teemoista. Webinaarit on suunnattu Keski-Suomen korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilöstölle. Jokainen webinaari taltioidaan ja julkaistaan tapahtuman jälkeen hankkeen nettisivuilla, jossa se on nähtävillä noin kahden viikon ajan.

Paljon istuvien opiskelijoiden liikkuminen – ratkaisuja pitkäaikaiseen paikallaanoloon

Opiskelijoiden pitkäaikainen paikallaanolo ja istuminen aiheuttaa monenlaisia ongelmia, mutta helposti käyttöönotettavia ratkaisujakin on olemassa. Paljon istuvien opiskelijoiden istuminen – ratkaisuja pitkäaikaiseen paikallaanoloon -videolla asiantuntija Linda Spring kertoo tästä ongelmasta ja erilaisista keinoista vähentää istumista.

Miten voin opiskelijana aktivoida opiskelutilanteita?

Aktiivinen ja hyvinvoiva korkeakoulu -webinaari: Miten voin opiskelijana aktivoida opiskelutilanteita? Puhujina Aktiivinen ja hyvinvoiva korkeakoulu -hankkeen harjoittelijat Vilma Mietola (JYU), Henna Launistola (JYU), Niina Nurminen (Humak).

Aktiivinen ja hyvinvoiva korkeakoulu -webinaari: Miten voin opiskelijana aktivoida opiskelutilanteita? Puhujina Aktiivinen ja hyvinvoiva korkeakoulu -hankkeen harjoittelijat Vilma Mietola (JYU), Henna Launistola (JYU), Niina Nurminen (Humak).