jamk.fi

Iloista yhteismusisointia Muskaristudiossa

Muskaristudion ryhmistä löydät lapsellesi ja itsellesi monipuolista musiikkitoimintaa. Ryhmiä on 0-6-vuotiaille lapsille. Alle 3-vuotiaiden ryhmissä vanhemmat ovat mukana. Musiikkileikkikoulussa lapsesi oppii musiikkia kokonaisvaltaisesti ja elämyksellisesti puheen, laulun, liikkeen, rytmiikan, tanssin ja kuuntelemisen kautta.

Muskarit lukuvuonna 2014-2015

  • Värikylpymuskari n. 7-11 kk vauvat vanhempineen
  • Taikas Taaperot n. 1-2-vuotiaille lapsille vanhempineen
  • Taikas  Mukulat noin 2-vuotiaille vanhempineen. Ryhmään voi osallistua myös vauvaikäinen sisarus.
  • Kipittelevät Kolmoset noin 3-vuotiaille
  • Taikas Vitoset: musiikin ja kuvallisen ilmaisun yhdistämistä noin 5-vuotiaille
  • Soittomuskari 5-6-vuotiaille soittamisen alkeista kiinnostuneille

Opetusta on 15 kertaa lukukaudessa sekä syksyllä että keväällä. Molempien lukukausien päätteeksi on matinea. Ryhmämuutokset ovat mahdollisia.

Huom! Kevätlukukauden tunnit alkavat viikolla 3.

Ilmoittautuminen

Lukuvuoden 2014-15 ilmoittautuminen 6.5.2014 alkaen

Muskaristudioon voi tutustua kaksi kertaa maksutta. Tämän jälkeen ilmoittautuminen tulee perua kirjallisesti (sähköpostilla), mikäli ryhmässä ei halua jatkaa. Näitä kahta ilmaista kertaa ei vähennetä lukukausimaksusta.

Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä ilmoittautumislomake. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen tehdään koko lukuvuodeksi kerrallaan. Jos lapsi ei jatka ryhmässä kevätlukukaudella, on tästä ilmoitettava kirjallisesti Muskaristudion vastuuopettaja Leena Pantsulle ennen syyslukukauden päättymistä. Myöhemmästä ilmoituksesta peritään 50% kevään lukukausimaksusta.

Muskaria Jyväskylässä yhteistyönä

Muskaristudio tekee yhteistyötä Jyväskylän taidemuseon, Jyväskylän musiikkiopiston, Jyväskylän Tanssiopiston, Jyväskylän ammattiopiston musiikin koulutuksen, Jyväskylän kaupungin kuvataidekoulun, Jyväskylän kaupungin Kulttuuriaitan ja päiväkotien kanssa. Muskaristudio toimii oppimisympäristönä tuleville varhaisiän musiikinopettajille, musiikkipedagogiopiskelijoille. Tuntien seuraamisen lisäksi opintojensa loppuvaiheessa opiskelijat toimivat myös opettajina ryhmissä.

Lisätietoja

Pantsu Leena

Lehtori, Senior Lecturer
Musiikin koulutus, Department of Music
Hyvinvointi, School of Health and Social Studies
+358405105062