jamk.fi

Iloista yhteismusisointia Muskaristudiossa

Muskaristudion ryhmistä löydät lapsellesi ja itsellesi monipuolista musiikkitoimintaa. Ryhmiä on 0-10-vuotiaille lapsille. Alle 3-vuotiaiden ryhmissä vanhemmat ovat mukana. Musiikkileikkikoulussa lapsesi oppii musiikkia kokonaisvaltaisesti ja elämyksellisesti puheen, laulun, liikkeen, rytmiikan, tanssin ja kuuntelemisen kautta.

Muskarit lukuvuonna 2013-2014

  • Isot Vauvat - Ryhmä n. 6-10 kk ikäisille vauvoille vanhempineen
  • Taikas Taaperot - Taaperomuskari on tarkoitettu noin vuoden ikäisille lapsille vanhempineen
  • Kipittelevät Kakkoset - Ryhmä n. 2-vuotiaille lapsille vanhempineen. 2-vuotiaan kanssa ryhmään voi osallistua myös vauvaikäinen sisarus.
  • Taikas Neloset - Musiikin ja kuvallisen ilmaisun yhdistämistä n. 4-vuotiaille lapsille 
  • Vikkelät Vitoset ja Ketterät Kutoset Muskari 6-5-vuotiaille
  • Soiva Pianoryhmä Ryhmä 5-6 -vuotiaille pianonsoiton alkeista kiinnostuneille lapsille

Opetusta on 15 kertaa lukukaudessa sekä syksyllä että keväällä, lisäksi molempien lukukausien päätteeksi on matinea.

Ilmoittautuminen

Lukuvuoden 2014-15 ilmoittautumisesta ja ryhmistä tiedotetaan kevään aikana.

Sinun/lapsesi on mahdollista tutustua Muskaristudioon kahden kokoontumiskerran verran maksutta. Tämän jälkeen sinun tulee viimeistään kirjallisesti (sähköpostilla) perua ilmoittautumisesi, mikäli ette halua jatkaa ryhmässä. Näitä kahta ilmaista kertaa ei vähennetä lukukausimaksusta.

Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä ilmoittautumislomake. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen tehdään koko lukuvuodeksi kerrallaan. Jos lapsi ei jatka ryhmässä kevätlukukaudella, on tästä ilmoitettava kirjallisesti Muskaristudion vastuuopettaja Leena Pantsulle ennen syyslukukauden päättymistä. Myöhemmästä ilmoituksesta peritään 50% kevään lukukausimaksusta.

Muskaria Jyväskylässä yhteistyönä

Muskaristudio tekee yhteistyötä Jyväskylän Taidemuseon, Jyväskylän Musiikkiopiston, Jyväskylän Tanssiopiston, Jyväskylän ammattiopiston musiikin koulutuksen, Jyväskylän kaupungin kuvataidekoulun, Jyväskylän kaupungin Kulttuuriaitan ja päiväkotien kanssa. Muskaristudio toimii oppimisympäristönä tuleville musiikkileikkikoulun opettajille - musiikkipedagogiopiskelijoille. Tuntien seuraamisen lisäksi opintojensa loppuvaiheessa opiskelijat toimivat myös opettajina ryhmissä.

Lisätietoja

Pantsu Leena

Lehtori, Senior Lecturer
Musiikin koulutus, Department of Music
Hyvinvointi, School of Health and Social Studies
+358405105062