SamPo - saumaton opintopolku

Projektin kesto 1.2.2021 - 31.8.2023
Projektin tavoitteena on edistää erityistä tukea sekä hoito- ja kuntoutuspalveluja tarvitsevan opiskelijan osallisuutta ja saumatonta opintopolkua moniammatillista ohjausta kehittämällä. Projekti kohdistuu ammatillisen koulutuksen nivelvaiheisiin.

polkupyörä kukkaniityllä
Ammatillisen koulutuksen opiskelijoista osa tarvitsee erityistä tukea sekä kuntoutus- ja hoitopalveluja opiskelunsa ja työllistymisen tueksi. Näillä opiskelijoilla on erityinen riski opintojen keskeytymiseen ja vaikeuksia työllistymisessä. Ammatillinen koulutus ja kuntoutus- ja hoitopalvelut voivat jäädä irralliseksi, jolloin opiskelija voi näyttäytyä vain palveluiden kohteena eikä aktiivisena toimijana. Tämä korostuu erityisesti erilaisissa opiskelun nivelvaiheissa, kuten opiskelun aloittamisessa ja opintoihin kiinnittymisessä, työpaikalla oppimisessa ja siirtymisessä työllistymiseen tai jatko-opintoihin.

Ajankohtaista SamPo-projektissa

SamPo-projektin syyskausi käynnistynyt

Uutinen

SamPo-projektin syyskausi käynnistynyt

SamPo-projektin ensimmäinen työpaja järjestetään 6.9. Tervetuloa!

SamPo-projekti jää kesätauolle - Työpajat jatkuvat syksyllä 2022!

Uutinen

SamPo-projekti jää kesätauolle - Työpajat jatkuvat syksyllä 2022!

SamPo-projekti on kesätauolla 15.6.-9.8.2022. Työpajat jatkuvat syksyllä.

Sammon taonta 3 - Osallisuuden merkitys

Uutinen

Sammon taonta 3 - Osallisuuden merkitys

Sammon taonta III -tilaisuus järjestettiin 23.5.22 etäyhteyksien välityksellä. Kolmannen Sammon taonta -tilaisuuden kantavana teemana oli osallisuus.