CYBERDI-tiimi

Tervetuloa tutustumaan CYBERDI-tiimiin. Tiimissämme työskentelee joukko asiantuntijoita kyberturvallisuuden, graafisen suunnittelun ja viestinnän puolelta - joukostamme löytyy niin insinöörejä kuin humanistejakin. Työtämme ohjaa yhteinen motivaatio ja halu rakentaa turvallisempaa digitaalista maailmaa kaikille kansalaisille.

Cyberdi projektin tiimin jäseniä yhteiskuvassa

CYBERDI-projektin väkeä yhteispotretissa 13.2.2020

Takarivissä: Joni Korpihalkola, Joni Ahonen, Tuukka Laava, Tero Toiviainen, Heikki Salo ja Jani Peltola.

Eturivissä: Marko Vatanen, Aimo Pellinen, Salla Huikuri, Kaisa Sulasalmi, Heli Sutinen, Anna Leppänen ja Kirsi Heiskanen.

Tiimityössä ovat mukana myös: Jani Hallberg, Katja Halonen, Tanja Minkkinen, Juha Piispanen, Henrik Saari, Jarmo Viinikanoja ja Tuomo Viljakainen.

Hyviä käytäntöjä kehitetään huippuluokan ympäristössä!

Hyödynnämme kyberrikostorjunnan parhaiden käytäntöjen ja työvälineiden kehitystyössä RGCE (Realistic Global Cyber Environment) ympäristöä. RGCE Cyber Range on kuin internet, sillä se sisältää todellisia organisaatioympäristöjä ja on eristetty ympäristö. Ympäristössä toteutetaan muun muassa realistisia kyberturvallisuusharjoituksia.

Ympäristö on Jyväskylän ammattikorkeakoulun IT-instituutin tiloissa toimivan kyberturvallisuuden tutkimus-, kehitys- ja koulutuskeskuksen JYVSECTECin yhteydessä. Voit tutustua halutessasi JYVSECTECin toimintaan ja palveluihin osoitteessa: https://jyvsectec.fi/

Yhteystietomme

  • Sähköpostit ovat muotoa [email protected]
  • Jyväskylän ammattikorkeakoulu/IT-instituutti, Piippukatu 2, 40100 Jyväskylä.

Jos olet kiinnostunut projektistamme yleisesti ja haluat osallistua #OleTietoinen -kampanjointiin, niin ole ihmeessä yhteydessä meihin!