Mukana olevat yritykset

Alsemet Oy

Olemme Vaajakoskella toimiva, 2002 perustettu metallituotteita alihankintana valmistava yritys. Vakiotuotteiden lisäksi olemme erikoistuneet valmistamaan asiakaslähtöisiä, projektiluonteisia metallituotteita. Tarjoamme asiakkaillemme valmiin tuotteen aina suunnittelusta lopputoimitukseen saakka. Meillä on myös nykyaikainen jauhemaalauslinja, jossa maalaamme oman tuotantomme lisäksi myös alihankintamaalausta.

>> Tutustu Alsemet Oy:hyn

Betset Oy

Betset on betonisia valmisosia valmistava suomalainen perheyritys. Yli 70-vuoden kokemus on kasvattanut meistä alamme erikoisosaajan ja suomen toiseksi suurimman elementtitoimittajan.

>> Tutustu Betset Oy:hyn

Keox Oy

Olemme kunnallistekniikan edelläkävijä – erikoisosaamisenamme teollisuuden ja ympäristöhuollon kunnossapitoajoneuvojärjestelmien suunnittelu ja valmistus.

Valmistamme ja huollamme imu- ja imupaineautoja sekä jäteautojen lisälaitteita ja varusteita mukaan lukien innovatiivisia jäteastiapesureita. Rakennamme käytännöllistä ja tehokasta kalustoa jatkuvan tuotekehityksen ja asiakaspalautteen ansiosta. Laitteemme on luoto kestämään vaativissa olosuhteissa kaikkialla maailmassa.

Suunnittelun, valmistuksen ja huollon lisäksi palvelutarjontaamme kuuluu myös vanhempien autojen modernisointi sekä varaosien myynti.

>> Tutustu Keox Oy:hyn

Kurikka Timber Oy

Kurikka Timber on yksi Euroopan suurimmista mekaanisen puunjalostuksen jatkojalostajista. Varsinaiset päätuotteet ovat ikkuna- ja oviaihiot. Asiakkaina ovat kotimaan lisäksi laatutietoiset ikkunatehtaat mm. Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Puolassa. Tuotantolaitos sijaitsee Keski-Suomessa, Äänekoskella. Liikevaihto on yli 25 miljoonaa euroa ja työllistää noin 100 henkilöä.

Kurikka Timber on hakenut kasvua viime vuosina. Tuotantolinjoihin ja -tiloihin on tehty mittavia investointeja ja tuotannossa hyödynnetäänkin alan uusinta tekniikkaa ja uusimpia laitteita. Tuotekehityksen lisäksi yritys panostaa kestävään metsätalouteen sekä laadun ja toimitusten varmistukseen.

>> Tutustu Kurikka Timber Oy:hyn

Laukaan Betoni Oy

Laukaan Betoni Oy on perinteikäs ja innovatiivinen rakennusalan yritys Keski-Suomesta. Vahva asemamme kotimaisella rakennusalalla saa perustansa luotettavasta ja asiakaslähtöisestä toiminnasta. Meillä on kasassa tunnollinen ja osaava työryhmä, mikä näkyy tuotantoprosessin laadussa ja lopulta hymyilevässä asiakkaassa.

>> Tutustu Laukaan Betoni Oy:hyn

Linnapaperi Oy

Linnapaperi Oy on 1991 perustettu kortti-, paperi- ja lahjatavara-alan suunnittelutoimisto ja tukkuliike. Olemme kotimainen perheyritys, jonka kotipaikka sijaitsee Keuruulla. Tuoteryhmiämme ovat posti- ja onnittelukortit, askartelu- ja harrastetarrat, paketointi- ja lahjatavaratuotteet sekä kesästä 2020 lähtien perinteikkään Karistopapin kaikki tuotteet (mm. paperi- ja kirjatuotteet, toimistotarvikkeet). Satsaamme vahvasti kotimaiseen ja vastuulliseen tuotantoon, raikkaaseen tuotesuunnitteluun sekä korkeaan laatuun.

>> Tutustu Linnapaperi Oy:hyn

MP-Plast Oy

Muuramelaista muoviosaamista jo vuodesta 2005

Valmistamme ruiskupuristamalla erilaisia muovituotteita ja meiltä onnistuu myös monimutkaisemmatkin ratkaisut. Konekapasiteettimme ansiosta pystymme myös erittäin suuriin tuotantomääriin. Tuotannossa hyödynnämme jatkuvasti tuotantoprosessin ylijäämän sekä käytämme myös kierrätysmateriaaleja mahdollisuuksien mukaan. Iso osa tuotteistamme on valmistettu 100% kierrätysmateriaaleista.

Laajan yhteistyöverkostomme kautta pystymme toteuttamaan vaativimmatkin projektit. Meille asiakas on ykkönen. Räätälöimme kokonaisratkaisun aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Luotettavuus, toimitusvarmuus ja asiakastyytyväisyys ovat toimintamme kulmakiviä.

>> Tutustu MP-Plast Oy:hyn

Multimek Oy

Multimek Oy on konepajateollisuuden sopimusvalmistaja, joka toimittaa koneita ja laitekokonaisuuksia sekä niiden osia ja komponentteja useille kansainvälisille laitetoimittajille. Toimimme kahdessa paikassa, Multialla Keski-Suomessa sekä Kehrassa Pohjois-Virossa. Henkilöstöä on yhteensä noin 200, ja tuotanto sekä konekanta ovat hyvin monipuolista.

>> Tutustu Multimek Oy:hyn

Pisla Oy

Pisla Oy toimii maahantuojana, suunnittelijana, valmistajana ja jakelukanavana laajalle valikoimalle kodin rakentamisen, sisustamisen ja ruuanlaiton tuotteita. Toimimme Suomessa jälleenmyyjiemme sekä omien myymälöiden ja verkkokauppojemme kautta, ja meillä on vahva kansainvälinen verkosto Itämeren ympärillä, myös muualla Euroopassa ja ympäri maailmaa. Brändejämme on OPA&MUURIKKA, Pisla HTT, Opa, Opa LUMO, Muurikka, Kotakeittiö by Muurikka ja Duster.

Pisla viimeistelee kotisi – laatua jo vuodesta 1976.

>> Tutustu Pisla Oy:hyn

Päätytuote Oy

Päätytuote Oy on erikoistunut metallin kylmämuovaukseen. Valmistamme erilaisia kuperia tuotteita teollisuuden säiliönvalmistajille, esimerkiksi kemian- ja elintarviketeollisuuden käyttöön.

Tuotteitamme ovat säiliönpäädyt, kuperat metallituotteet, putkipäädyt, kartiot sekä kaikki syvävetopuristimella tehdyt muoto-osat.

>> Tutustu Päätytuote Oy:hyn

RPP Rakennus Oy

RPP Rakennus Oy on vuonna 2006 perustettu kokenut ja vakaa keskisuomalainen rakennusliike. Olemme keskittyneet julkiseen uudisrakentamiseen; päivä- ja hoivakoteihin, toimitiloihin ja kouluihin. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen. Yrityksen toimenkuvaan on kuulunut koko sen historian ajan myös saneeraustyöt.

>> Tutustu RPP Rakennus Oy:hyn

Suomen Tekniikkapalvelu Oy

Suomen Tekniikkapalvelu Oy on vuonna 1994 toimintansa aloittanut konepajayhtiö. Yhtiöllä on yksi toimipiste, joka sijaitsee Multialla Keski-Suomessa. Yhtiön ydinliiketoiminta on metallin alihankintapalvelut. Yhtiö keskittyy pieniin kappaleisiin, joissa on useita työvaiheita. Tavoitteena on olla joustava ja tehokas alihankintapalveluiden tarjoaja kone- ja laitevalmistajille.

>> Tutustu Suomen Tekniikkapalvelu Oy:hyn