Ajankohtaista

Videot

Videot ovat hankkeen valmennuspolkuun osallistuneiden yrittäjien tarinoita heidän kokemuksistaan valmennuksesta.

Johtamisen muutos

Mitä tapahtuu yrityksessä, missä kehitetään systemaattisesti johtamista ja kuunnellaan työntekijöitä? Kavalton Tilan Taija ja Ville kertovat, miten heillä on toimittu ja, mitkä asiat ovat sen myötä muuttuneet.

OsaavaPK – kiinni kehittämiskohteisiin

Satun Makiat innostui OsaavaPK:n kyselystä, missä kartoitettiin sitä, miten yrityksessä menee ja mihin asioihin olisi hyvä kiinnittää huomiota. Omatoimisuus, vastuunkanto, avoimuus, kiitos – erityisesti näistä on syntynyt parempi arki.

Työntekijästä yrittäjäksi

Yrittäjän tarina siitä, miten OsaavaPK-hankkeen valmennusohjelma on tukenut Tietomyllyä matkalla työntekijästä yrittäjäksi.

Uudistumiskykyä toimintatapoja kehittämällä

OsaavaPK-valmennuksen myötä Easy-Fitissä on rohkeasti lähdetty kehittämään toimintatapoja kommunikoimalla aiempaa avoimemmin ja jakamalla vastuuta.

Työn iloa hyvällä johtamisella

Työntekijöiden ja yrittäjän kokemuksia siitä, miten OsaavaPK-hankkeen valmennusohjelma on tukenut PrimaCleania toimintapojen uudistamisessa.

OsaavaPK - Onnistutaan yhdessä!

OsaavaPK-hankkeen asiantuntijat kertovat näkemyksistään ja kokemuksistaan hankkeen valmennuksista ja yritysten kanssa otetuista kehitysaskelista.

#OsaavaPK #Onnistutaanyhdessä #Uudistumiskyky

Nuori yrittäjä - kehittämisinnolla eteenpäin

Miriam’sissa arki rullaa – OsaavaPK-valmennus on antanut eväitä johtamiseen ja yhdessä tekemiseen. 

#OsaavaPK #Onnistutaanyhdessä

Johtamisen systematisointi kasvun mahdollistajana

JVR-Rakenne sai OsaavaPK-valmennuksesta tulevaisuuden työkaluja kasvun ja uudistumisen polulle.

#OsaavaPK #Onnistutaanyhdessä #Uudistumiskyky 

Vastuuta ja vapautta

Autokoulu Juhan työntekijät kertovat, miten suunnitelmallisuus, vastuu ja vapaus sekä yrittäjämäinen ajattelu ovat vaikuttaneet yrityksen toimintaan. 

#OsaavaPK #Onnistutaanyhdessä #Uudistumiskyky

Blogit

Osaamisen johtaminen tilitoimistoympäristössä

Osaamisen johtaminen liiketoiminnallisista lähtökohdista on uutta tilitoimistoalalla. Kuinka moni yrityksistä johtaa  osaamista liiketoimintalähtöisesti ja systemaattisesti? Maailma muuttuu nopeasti ja osaamistarpeet sen myötä. Taloushallinnon alalla on tärkeää pysyä muutoksessa mukana. Hankkeessa asiantuntijana toiminut Erica Svärd kirjoittaa Tilitalo Aaltosen blogissa.

Julkaistu 18.11.2019 Tilitalo Aaltosen nettisivuilla.

Lue blogiteksti

Kohti uusia tuulia

Uudistuminen ja uudistumiskyvykkyys ovat sekä organisaation että yksilön keskiössä OsaavaPK-hankkeessa, vaikka mukana olevien yritysten kehittämistarpeet ovat hyvin erilaisia, kirjoittaa hankkeen asiantuntija Erica Svärd.

Julkaistu Jyväskylän ammattikorkeakoulun nettisivuilla 26.11.2019.

Lue blogiteksti

Askeleita hyvään henkilöstöjohtamiseen

OsaavaPK-hankkeen valmentaja, yliopettaja Marianne Ekonen avaa blogissaan yhtä valmennusta yrityksessä, jossa hyvä henkilöstöjohtaminen oli ollut alusta saakka keskeinen arvo ja siitä oli muodostunut kilpailuetu.

Julkaistu Jyväskylän ammattikorkeakoulun nettisivuilla 7.10.2019.

Lue blogiteksti

Tästä pääset tutustumaan myös muihin OsaavaPK-hankkeessa tuotettuihin blogeihin aikajärjestyksessä: