OsaavaPK

Henkilöstöjohtamisen valmennusohjelma pk-yrityksille

Onnistutaan yhdessä

Haluatko oppia uusia ja tuottavampia rekrytointikäytäntöjä sekä osaamisen kehittämisen malleja? OsaavaPK tähtää tuottavuuden parantamiseen kehittämällä rekrytointia, uudistumiskyvykkyyttä ja osaamista 49 pk-yrityksessä eri puolilla Suomea. Toteutusaika on 1.3.2017–31.12.2019.

Onnistutaan yhdessä! -työkirja

Onnistutaan yhdessä -työkirja on ilmestynyt! Voit hyödyntää työkirjaa yrityksesi uudistumiskyvyn vauhdittamisessa. Kirja sisältää muun muassa asiantuntijoiden ajatuksia (blogit), uudistumiskyvyn arviointimittarin ja työpajaesimerkkejä yhdessä onnistumiseen.

Jos haluat kirjasta painetun suomenkielisen tai englanninkielisen version, olethan yhteydessä henna-riikka.markkio@jamk.fi.

1

Yhdessä tehden
Yhdessä tehden -osiossa käydään läpi yhdessä tekemiseen liittyviä asoita osana uudistumiskyvyn kulttuuria ja vedetään työpaja unelmien työpaikasta.

2

Yhdessä päättäen
Osallistumisen janan läpikäynti on osa Yhdessä päättäen -teemaa. Osion blogikirjoituksessa rohkaistaan johtajia innostamaan työntekijöitä osallistumaan.

3

Yhdessä kehittäen
Yhdessä kehittäminen on osa uudistumiskyvyn kulttuuria, ja sitä voidaan mitata uudistumiskyvyn mittarilla, joka esitellään työkirjassa.

4

Yhdessä ennakoiden
Yhdessä ennakoiden -osiossa käydään läpi ennakointia osana uudistumiskyvyn kulttuuria ja esitellään PESTEK-menetelmä.

Kiitos!

Hankkeessa tuotetut blogit ja videot löydät ajankohtaista-sivulta.

Ota yhteyttä

Yhteistyökumppanimme

Miira Heiniö, Työterveyslaitos, puh. +358 30 474 2948
Carita Liikanen, LUT-yliopisto, puh. +358 50 512 7100