Yhteistyöyritykset ja referenssit

MUKA-hankkeen yhteistyöyritykset

Elonen Oy

Projekti antaa meille selkeät suunnat, miten toimitaan tuloksellisesti ja tehokkaasti. Rakennetaan yhteinen käsitys ja tahtotila kehittämisestä ja tavasta toimia sekä luodaan uusia näkökulmia ja ymmärrystä asiakaslähtöiseen ajatteluun.

- Jari Elonen, toimitusjohtaja

Elonen Oy on keskisuomalainen leipomoalan perheyritys, johtava kondiittorituotteiden valmistaja Suomessa sekä luotettava kumppani sopimusvalmistuksessa.

JYTAKSI

MUKA-hanke on tuonut yhtiöllemme muutosjohtamiseen tarpeellisia apuja yritysilmeprojektin johtamiseen ja toteuttamiseen. Suosittelemme JAMK:n kanssa tehtyä yhteistyötä ehdottomasti.

- Esa Niemi, toimitusjohtaja

JYTAKSI on vuonna 1992 perustettu taksien tilauskeskus- ja markkinointiyhtiö, joka tarjoaa luotettavaa ja turvallista taksipalvelua Jyväskylän ja Muuramen alueen kaikille asiakasryhmille, koululaisista vanhuksiin.

Jyvässeudun Hoivapalvelut

Sosiaali- ja terveysala on suurten muutosten edessä lähivuosina. Haluamme olla vahvasti mukana uudessa palvelumuotoilussa. Projektissa mukanaolo mahdollistaa tämän.

- Jari Blom, toimitusjohtaja

Jyvässeudun Hoivapalvelut on yleishyödyllinen yhtiö, joka tuottaa hoivapalveluita ikäihmisille ja päiväkotipalveluita lapsille.

Keski-Suomen vammaispalvelusäätiö

Vuonna 2014 perustettujen neljän uuden asuntoryhmän myötä on MUKA-hankkeessa sparrattu ja valmennettu muutoksen painopisteitämme; toimivan työyhteisön luomista, vuorovaikutteista esimiestyötä sekä esimiehen rooleja, tehtäviä ja omien johtamisominaisuuksien tunnistamista.

- Marja-Leena Saarinen, toimitusjohtaja

Keski-Suomen vammaispalvelusäätiö edistää vammaisten ja vajaakuntoisten elinolosuhteita yhteiskunnan tasavertaisina jäseninä ja kehittää palvelujärjestelmiä vastaamaan heidän tarpeitaan.

Louna Care

Projektissa mukanaolo auttaa kehittämään yrityksen toimintaa yksilö-, yksikkö- ja yritysnäkökulmasta ja tehostamaan toimintatapoja/-malleja. Tavoitteena myös vastuiden selkeyttäminen sekä vision ja strategian terävöittäminen.

- Tuomo Takala, toimitusjohtaja

Louna Care tarjoaa asukkailleen virikkeellisiä asumispalveluita, joilla jokaiselle taataan ihmisen arvoinen, täysipainoinen arki.

Moisio Forest Oy

Moisio Forest Oy on metsäkoneurakointia, metsäkonealan tuotekehittelyä ja konepajatoimintaa harjoittava viitasaarelainen perheyritys.

Piispala

Piispalan tavoitteena on luoda projektissa valmiuksia nuorisokeskuksien tulevaisuuden haasteiden hallitsemiseen. Samalla saamme koko työyhteisön ideat ja ajatukset kerralla kasaan.

- Kari Hietaharju, johtaja

Piispala on valtakunnallinen nuorisokeskus, jonka tavoitteena on edistää erityisesti lasten ja nuorten hyvinvointia nuorilain hengessä. Piispalan päätuotteita ovat leirikoulut, lasten ja nuorten liikuntaleirit sekä perhelomat.

Probis Solutions Oy

MUKA-hankkeesta etsimme ideoita ja työskentelytapoja muutosten tunnistamiseen ja niihin reagoimiseen. Meille on tärkeää hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö, jolla on hyvät suhteet asiakkaisiimme. MUKA-hankkeessa pyrimme siihen, että henkilöstö näkisi muutokset positiivisena asiana ja ottaisi niistä kaiken hyödyn irti.

-  Ismo Reitmaa, toimitusjohtaja

Probis Solutions on vuonna 2003 perustettu integraatio- ja automaatioratkaisujen asiantuntijayritys. Ydinsosaamistamme ovat vaativat integrointi- ja tiedonkäsittelyratkaisut, joita kehitämme talous- ja henkilöstöhallinnon sekä liiketoiminnan prosessien ohjaamiseen, johtamiseen ja raportointiin.

Telkänhoiva Oy

MUKA-hanke on tarjonnut yrityksellemme mahtavia asiantuntijoita, keinoja ja uusia ideoita kehittämistyön tueksi. Tällä hetkellä meillä on menossa useita kehittämispolkuja mm. talouden, tuotteistamisen ja strategiatyön saralla.

- Pauliina Takala, johtaja

Telkänhoiva Oy: Ystävällistä kotihoitoa. Kodinomaista asumispalvelua.

TietoAkseli Oy

Muutoshaasteitamme ovat toimialan digitalisoituminen ja sen aiheuttamat muutokset toimintaympäristössä ja työssä. MUKA-hanke tukee osaamisen ja yrityskulttuurin kehittämistä.

-  Suvi Vilokkinen-Määttä, viestintäpäällikkö

TietoAkseli Oy on tulevaisuuden tilitoimisto. Tuotamme asiakkaillemme taloushallinnon ratkaisuja, jotka auttavat kehittämään yritysarvoa.

Tilitalo Aaltonen Oy

Projekti antaa uusia raikkaita ajatuksia ja ideoita työyhteisön hyvinvointiin, josta voimaa tuottavuuden kasvuun ja parempaan kannattavuuteen.

- Tuula Aaltonen, toimitusjohtaja

Tilitalo Aaltonen Oy: palveleva tilitoimisto kanssasi.

Uimakoulu Pikku Joutsen

Olemme mukana MUKA-hankkeessa, koska haluamme yhdessä muiden jyväskyläläisten kasvuyritysten kanssa löytää uusia innovatiivisia tapoja selvitä muutoksen tuomista haasteista.

- Kristian Linnoinen, Strategisti

Uimakoulu Pikku Joutsen on nopeasti kasvava ja kansainvälistyvä perheyhtiö, jolle liiketoiminnan kehittäminen on sydämen asia.