Tule mukaan

Äänesi kuuluu meille!

Laulajatarpeemme vaihtelee vuosittain, mutta joukkoomme mahtuu aina osaavia ja innokkaita laulajia! Mikäli arjessasi on musiikkiharrastuksen mentävä aukko, ota yhteyttä lähettämällä vapaamuotoista sähköpostia osoitteeseen [email protected], ja saatat löytää itsesi laulamassa kanssamme ennemmin kuin arvaatkaan! Olet myös tervetullut seuraamaan harjoituksiamme tiistai-iltaisin.

Vaatimukset

Kuorolaisena edellytämme sinulta osallistumista harjoituksiin ja keikoille sekä valmiuksia harjoitella myös itsenäisesti. Elokuun lopusta toukokuuhun ulottuvan kautemme aikana kokoonnumme viikoittain harjoituksiin Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampuksella Rajakadulla tiistai-iltaisin klo 18.00–21.00. Tämän lisäksi pidämme viikonlopun mittaisia harjoitusleirejä 2-3 kertaa lukukaudessa Jyväskylässä tai lähiseuduilla.

Koelaulut

Kiinnostuneille järjestämme tilaisuuden laulaa muutamille kuoromme edustajille jonkin itse valitsemasi laulun ilman säestystä, minkä lisäksi testaamme äänialaasi ja sävelkorvaasi. Koelaulutilaisuuksista tarkemmin koelaulut-sivulla. Mikäli haluat kokeilla kykyjäsi koelaulukauden ulkopuolella, ota yhteyttä niin sovitaan sinulle sopiva koelauluaika!

Ota yhteyttä!

Yhteysosoite

HOX

Huomaa
Vaikka Cantinovum onkin Jamkin edustuskuoro, sinun ei tarvitse olla Jamkin opiskelija tai musiikinopiskelija tai ammattilainen päästäksesi mukaan - innokkaat harrastajat ovat taustasta riippumatta tervetulleita kokeilemaan.