jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa voit suorittaa tutkinnon päivä- tai monimuotototeutuksena, täydentää osaamistasi tai hankkia ammatillisen opettajan pätevyyden. Testaa koulutushakuamme ja löydä sinulle sopivin tapa opiskella. Tutustu ja hae!

89%
suosittelee

JAMKin opiskelijoille teetetyn kyselyn mukaan yli 89 % suosittelee Jyväskylän ammattikorkeakoulua opiskelupaikkana. Emme pröystäile, tämä on fakta. 

Näin haet JAMKiin

Miten tutkinto-ohjelmiin haetaan, entä miten muihin koulutuksiin? Lue ohjeet, tarkista valintaperusteet ja laita hakemuksesi tulemaan.

Lue lisää hakemisesta

Testaa koulutushakua

Etkö löytänyt etsimääsi? Koulutushaullamme löydät niin tutkintoja kuin lyhytkestoisempia koulutuksia eri aloilta.

Siirry koulutushakuun.

Miksi JAMK?

JAMKissa on yli 8 500 opiskelijaa yli 70 maasta. Lue lisää, miksi sinunkin kannattaa liittyä joukkoomme.

Lue lisää

Tutustu online-kursseihin

Online-kurssit tarjoavat joustavan tavan opiskella itsenäisesti ja opinnot ovat sovitettavissa omaan aikatauluusi. Opiskelu tapahtuu verkossa paikasta riippumatta. Online-kursseilla voit opiskella amk- ja yamk-tasoisia verkkokursseja sekä täydennyskoulutuskursseja. 

Lue lisää

Applicant´s Guide 2015

Tutustu englanninkielisiin koulutuksiimme.

Lue pdf

Koulutustarjonta 2015

Tutustu JAMKin 2015 koulutuksiin Paikkoja valituille -esitteen avulla.

Lue pdf

Tutustu opiskelijaelämään

JAMKin opiskelijat kuljettavat lukijan opiskelijan arkeen ja juhlaan.

Opiskelijaelämää-blogi

Ajankohtaista koulutuksessa

13.3.2015

Yhteishaku alkaa 17.3. JAMKissa yli 1200 aloituspaikkaa

Kevään 2015 korkeakoulujen yhteishaussa Jyväskylän ammattikorkeakoulussa on tarjolla AMK-tutkinto-ohjelmia seitsemältä eri alalta. Hakuaika alkaa tiistaina 17.3. JAMK ei ota käyttöön ensikertalaisten kiintiöitä kevään 2015 yhteishaussa.

6.3.2015

JAMKin tradenomitutkinnon voi tehdä kokonaan verkossa

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa on mahdollista suorittaa tradenomitutkinto kokonaan verkossa. Tätä vaihtoehtoa tarjotaan etenkin niille, jotka työn, asuinpaikkakunnan tai muun elämäntilanteen takia eivät voi osallistua lähiopetukseen niin kiinteästi kuin nuoret.

5.3.2015

JAMK vie hoitotyön koulutusosaamista Kiinaan

Kiinan Beihua Universityssä käynnistyi viime syksynä Jyväskylän ammattikorkeakoulun nimissä 82 kiinalaisen sairaanhoitajan koulutus. Opetuksesta kolmasosa, 14 opintojaksoa, on JAMKin opettajien toteuttamaa kontaktiopetusta Beihuassa tai verkko-oppimista ammattikorkeakoulun oppimisalustoilla.

Näytä lisää