jamk.fi
8000
opiskelijaa

JAMKissa opiskelee yli 8000 tutkinto-opiskelijaa, yli 60 eri maasta. Vuosittain meiltä valmistuu yli 1500 opiskelijaa kahdeksan eri alan ammattilaiseksi. 

Ajankohtaista koulutuksessa

26.5.2016

Sosiaali- ja terveysalalta valmistui uusia ammattilaisia: stipendejä opiskelijoille

Lukuvuoden 2015-2016 aikana Jyväskylän ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalalta valmistuneita juhlitaan tänään 26.5. Lutakon kampuksella Dynamossa.

9.5.2016

Ryhmä Yhdysvalloista JAMKin kesäkouluun

Jyväskylän ammattikorkeakoulun Summer School kokoaa jälleen yhteen suomalaisia ja kansainvälisiä opiskelijoita ja opettajia. Kuuden eri toteutuksen puitteissa on luvassa opiskelun ohessa työpajoja, vierailuja ja vapaa-ajan ohjelmaa. Kesän aikana JAMKiin odotetaan yhteensä yli sataa osallistujaa yhteistyökorkeakouluista.

9.5.2016

Sairaanhoitajan lääkkeenmääräämisen tulevaisuus Suomessa puhututtaa 11.-12.5.

Sairaanhoitajan lääkkeenmääräämisoikeudella on parannettu palvelujen saatavuutta, nopeutettu hoitoon pääsyä ja turvattu lähipalveluja.

Näytä lisää

Tutustu koulutusaloihimme

Meillä voit opiskella kahdeksalla eri alalla. Lue lisää eri alojen tarjoamista koulutusmahdollisuuksista ja toiminnasta:

JAMKista valmistuu vuosittain yli 1500 opiskelijaa kahdeksalta eri alalta. Jopa 80% on töissä valmistumisensa jälkeen.

Eri koulutusaloilla on koulutuksen lisäksi tutkimus- ja kehitystoimintaa sekä palveluliiketoimintaa. Kaikki nämä nivoutuvat kokonaisuudeksi, jossa opiskelijat pääsevät tekemään projekteja ja toimimaan yritysten kanssa yhteistyössä. 

Toimintaa neljällä kampuksella ja verkossa

Toimimme neljällä eri kampuksella. Jokaiselta kampukselta löytyy kattava palveluvalikoima mm. kirjasto ja ravintolat. Lisätietoa kampuksista löydät kampusten omilta sivuilta, joihin pääset klikkaamalla oheisia kampusten kuvia.

Olemme kehittäneet viime vuosina oppimisympäristöjä yhä joustavimmiksi. Uuden oppimisen tiloja on joka kampuksella. Tilat muovautuvat käyttäjälähtöisesti ja tekevät opiskelusta entistä mukavampaa! Lisäksi tiloistamme löytyy erilaisia laboratorioita.

Osan opiskelijoistamme kohtaamme vain verkossa. Silloin kohtaamispaikka voi olla esim. sähköinen oppimisympäristö Optima tai verkkokokousympäristö ConntectPro.

 

Näin haet JAMKiin

Miten tutkinto-ohjelmiin haetaan, entä miten muihin koulutuksiin? Lue ohjeet, tarkista valintaperusteet ja laita hakemuksesi tulemaan.

Lue lisää hakemisesta

Lähetä kysymys hakijapalveluihin