jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa voit suorittaa tutkinnon päivä- tai monimuotototeutuksena, täydentää osaamistasi tai hankkia ammatillisen opettajan pätevyyden. Testaa koulutushakuamme ja löydä sinulle sopivin tapa opiskella. Tutustu ja hae!

89%
suosittelee

JAMKin opiskelijoille teetetyn kyselyn mukaan yli 89 % suosittelee Jyväskylän ammattikorkeakoulua opiskelupaikkana. Emme pröystäile, tämä on fakta. 

Näin haet JAMKiin

Miten tutkinto-ohjelmiin haetaan, entä miten muihin koulutuksiin? Lue ohjeet, tarkista valintaperusteet ja laita hakemuksesi tulemaan.

Lue lisää hakemisesta

Testaa koulutushakua

Etkö löytänyt etsimääsi? Koulutushaullamme löydät niin tutkintoja kuin lyhytkestoisempia koulutuksia eri aloilta.

Siirry koulutushakuun.

Miksi JAMK?

JAMKissa on yli 8 500 opiskelijaa yli 70 maasta. Lue lisää, miksi sinunkin kannattaa liittyä joukkoomme.

Lue lisää

Tutustu online-kursseihin

Online-kurssit tarjoavat joustavan tavan opiskella itsenäisesti ja opinnot ovat sovitettavissa omaan aikatauluusi. Opiskelu tapahtuu verkossa paikasta riippumatta. Online-kursseilla voit opiskella amk- ja yamk-tasoisia verkkokursseja sekä täydennyskoulutuskursseja. 

Lue lisää

Applicant´s Guide 2015

Tutustu englanninkielisiin koulutuksiimme.

Lue pdf

Koulutustarjonta 2015

Tutustu JAMKin 2015 koulutuksiin Paikkoja valituille -esitteen avulla.

Lue pdf

Tutustu opiskelijaelämään

JAMKin opiskelijat kuljettavat lukijan opiskelijan arkeen ja juhlaan.

Opiskelijaelämää-blogi

Ajankohtaista koulutuksessa

25.8.2015

Lied-mestarikurssi Musiikkikampuksella 9.-11.10.

Suomen Lied-akatemia järjestää valtakunnallisen lied-mestarikurssin laulu-piano -opiskelijaduoille 9.-11.10.2015. Kurssi pidetään Jyväskylän ammattikorkeakoulun tiloissa, Pitkäkatu 18-22.

21.8.2015

Opiskelun aloitusajankohdat

Tervetuloa JAMKiin! Lukuvuosi alkaa perinteisesti yhteisillä tapahtumilla, kuten avajaiset ja orientaatioiltapäivä. Uudet ja jatkavat opiskelijat palaavat kampuksille hiukan eri aikaan.

14.8.2015

Toisen ja korkea-asteen oppilaitokset testaavat yhteisiä yrittäjyysopintoja

Jyväskylän alueella keskitytään alkavana lukuvuonna aiempaa vahvemmin yrittäjyyskoulutukseen, kun Jyväskylän yliopisto, Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymä testaavat ensimmäistä kertaa yhteisiä yrittäjyysopintoja. Oppilaitoksissa on yhteensä noin 45 000 opiskelijaa.

Näytä lisää