AIRE

Tulevaisuuden älykkäät kuntoutuspalvelut

Voiko tekoälyä hyödyntää ihmisten hyvän arjen ja toimintakyvyn tukemisessa? Kyllä voi! Entä minkälaisia uudenlaisia digitaalisia palveluratkaisuja keskusteleva tekoäly voi tuoda tullessaan? Lämpimästi tervetuloa seuraamaan AIRE-projektin tekemistä! 

Hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Mitä ovat tulevaisuuden älykkäät kuntoutuspalvelut? Katso video!

Ajankohtaista projektissa

Ensitreffit chatbot-alttarilla ja varhaisia kokemuksia pilotoinnista

Uutinen

Ensitreffit chatbot-alttarilla ja varhaisia kokemuksia pilotoinnista

Mistä voi tietää mitä joku toinen tarvitsee, jos ei koskaan kysy? AIRE-hankkeessa osallistamme niin kuntoutuspalveluiden tarjoajat kuin kuntoutujatkin chatbottien kehitystyöhön.

Projektitiimiläisten ajatuksia projektityöskentelystä

Uutinen

Projektitiimiläisten ajatuksia projektityöskentelystä

Miten AIRE-projektityöskentely näyttäytyy tiimin jäsenille nyt, kun hankkeemme ensimmäinen vuosipäivä on lähellä? Listasimme plussia ja miinuksia.

Stailataan botti!

Uutinen

Stailataan botti!

Botin persoona ja käyttötarkoitus saa näkyä muutoinkin kuin teksteissä. Tämän lisäksi bottien ulkoasulla on myös käytännön merkitystä. Väreillä, fontilla ja fonttikoolla voidaan parantaa tai heikentää botin saavutettavuutta tekstin erottumisen kautta

Kysymyksiä ja vastauksia

AIRE pähkinänkuoressa: Tavoitteemme on lisätä ymmärrystä tekoälyn mahdollisuuksista kuntoutusalalla sekä kehittää yhteistyössä palveluntarjoajien ja käyttäjien kanssa keskusteleva tekoäly (chatbot) kuntoutuksen toimintaympäristöön.