jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on vetovoimainen ja kansainvälinen korkeakoulu. Opiskelijoita meillä on yli 8 500 ja henkilöstöä noin 700. Tavoitteenamme on olla Suomen paras ammattikorkeakoulu, jolla on vahvaa näyttöä koulutuksen laadusta, kansainvälisyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä.

Hae syksyn yhteishaussa

Haluaisitko kätilöksi tai sairaanhoitajaksi? Hae syksyn yhteishaussa 8. - 22.9.2014.

Lue lisää

Tervetuloa opiskelijaksi JAMKiin

Onneksi olkoon, sinut on valittu opiskelijaksi JAMKiin. Jotta alku starttaisi hyvin, tutustu sähköiseen tietopakettiin.

Lue lisää

Opi uutta avoimessa AMKissa!

Tarjolla on jopa 200 kurssia aikuisille syksyllä 2014. Opintoja on eri aloilta ja eri tavoin toteutettuina. Ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä. Päivitä osaamistasi!

Lue lisää

AMK- ja YAMK-tutkintoja

JAMKista saat käytännönläheisen tutkinnon, jota arvostetaan työmarkkinoilla. Tarjolla on yli 30 tutkintoa, yli 1 200 aloituspaikkaa seitsemällä alalla. Valitse AMK- tai YAMK-tutkinto, päivätoteutus tai monimuoto (aikuiskoulutus). Muista, että opiskella voit myös työn ohessa.

Tutustu

Ammatillinen opettajakorkeakoulu

Meillä voit opiskella opettajaksi, erityisopettajaksi ja opinto-ohjaajaksi. Lisäksi tarjoamme täydennyskoulutusta sekä tutkimus- ja kehittämispalveluita. Kanssamme voit kehittää omaa ja koko työyhteisösi pedagogista osaamista!

Tutustu

Avoin AMK

Avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin voi osallistua kuka tahansa iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta.

Tutustu

Täydennyskoulutus

Täydennyskoulutuksissamme päivität ammattitaitoasi ja parannat kilpailukykyäsi työmarkkinoilla sekä lisäät työhyvinvointiasi, motivaatiotasi ja intoa työsi tekemiseen.

Tutustu

Korkeakouludiplomi

Suorita aivan uudenlainen 60—90 opintopisteen napakka kokonaisuus, korkeakouludiplomi. Diplomiopinnot ovat täyttä asiaa. Perehdyt itseäsi kiinnostavaan asiaan, jonka osaajilla on kysyntää työmarkkinoilla. 1,5 vuoden aherruksestasi saat palkaksi diplomin.

Tutustu

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

21.8.2014

Korkeakouludiplomiopiskelut käynnistyvät

Suomen ensimmäiset korkeakouludiplomiopiskelijat aloittavat opintonsa Jyväskylän ammattikorkeakoulussa torstaina 28.8.

21.8.2014

Kyberturvallisuuden huippuosaajat kokoontuvat Jyväskylään

Syyskuun alussa Jyväskylässä järjestetään Suomen ensimmäiset kyberturvallisuusmessut ja seminaareja, joihin saapuu vieraiksi kyberturvallisuuden huippuasiantuntijoita ympäri maailmaa. Myös JAMK on vahvasti mukana.

18.8.2014

Tilaisuus opoille:Tarjolla tietoa JAMKista ja hakujärjestelmän uudistuksista

Tervetuloa opoille suunnattuun JAMKin hakuinfoon pe 22.8. klo 13-15. TIlaisuus järjestetään JAMKin Dynamolla. Vielä ehdit ilmottautua mukaan!

18.8.2014

Mitä on resurssiviisaus maansiirtotoiminnassa?

Kuinka maa- ja muita massoja kierrätetään Jyvässeudulla? Voiko niitä uusiokäyttää? Mikä on Massainfo? Resurssiviisas maansiirtotoiminta -seminaari JAMKIn Dynamolla 21.8.

15.8.2014

Aitoja makuja Keski-Suomesta tarjoillaan Herkkujen Suomessa Helsingissä 21.–23.8.2014

Herkkujen Suomi -lähiruokatapahtuma järjestetään nyt jo neljännen kerran pääkaupungin sydämessä. Tapahtuma kokoaa Helsingin Rautatientorille yli sata lähiruoan tuottajaa ja valmistajaa 21.–23.8.2014. Keski-Suomesta tarjolla on toinen toistaan kutkuttavampia makuelämyksiä – tuottajien itsensä esitteleminä.

11.8.2014

Hae mukaan Rokkikouluun!

Jyväskylän Veturitalleilla järjestetään syksyllä 2014 Rokkikoulu, joka on suunnattu 13 – 29 -vuotiaille soittamisen aloittaneille sekä jo vähän kokeneemmillekin musiikin harrastajille.

Näytä lisää

JAMK Facebookissa

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla Suomen paras ammattikorkeakoulu, jolla on vahvaa näyttöä koulutuksen laadusta, kansainvälisyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä."

Lue lisää

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

KKA auditoitu logo 93x120      Diploma Supplement Label 2013 - 2016