jamk.fi

Onnittelut uusille opiskelijoille!

Kevään 2015 korkeakoulujen yhteishaun tulokset on julkaistu. Lue uutinen täältä.

Onnittelut valituille ja tervetuloa JAMKiin! Muista tutustua uuden opiskelijan ohjeisiin ja vahvista opiskelupaikka viimeistään 17.7.2015 klo 15. 

Lue lisää

Tietoa opiskelijavalinnan tuloksista ja uuden opiskelijan ohjeet

Saitko tiedon opiskelupaikasta JAMKissa? Noudata huolellisesti ohjeita paikan vastaanottamisesta ja läsnäoloilmoittautumisesta. Toimi määräaikaan mennessä – vain siten varmistat opiskelupaikkasi! 

Siirry ohjeisiin

Syksyn haku lähestyy

Hae AMK- tai YAMK-tutkinto-ohjelmiin korkeakoulujen yhteishaussa 8. - 22.9.2015.

Lue lisää

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on vetovoimainen ja kansainvälinen korkeakoulu. Opiskelijoita meillä on yli 8 500 ja henkilöstöä noin 700. Tavoitteenamme on olla Suomen paras ammattikorkeakoulu, jolla on vahvaa näyttöä koulutuksen laadusta, kansainvälisyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä.

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

9.7.2015

Lisähaku JAMKiin: Elinkaaripalvelujen johtaminen (YAMK)

Paikkoja elinkaaripalvelujen johtamisen (YAMK) koulutusohjelmaan on tarjolla 12 kpl ja hakeminen tapahtuu Opintopolku.fi -järjestelmässä 13.8.-21.8.

8.7.2015

Haussa aikuiskouluttajan pedagogiset opinnot työvoimakoulutuksena

TE-palveluiden työvoimakoulutusten joukossa ovat haettavissa myös opiskelupaikat aikuiskouluttajan pedagogisiin opintoihin Jyväskylässä.

3.7.2015

Pääkampuksen B-osaa remontoidaan

Pääkampuksen Rajakadun B-rakennusosan remontointi alkoi 2.7. ja arvioitu kesto on 1 - 1,5 vuotta.

1.7.2015

Dynamon kampuksen kesän aukioloajat

Dynamon kampuksen palveluajoissa on poikkeuksia kesä-elokuussa.

1.7.2015

JAMKin pääkampuksen kesän palveluajat

Rajakadun kampuksella on poikkeuksia aukioloajoissa 22.6. - 2.8.

1.7.2015

Yhteishaun opiskelijavalinnat tehty

Yhteishaun opiskelijavalinnat on tehty. Voit katsoa tilanteesi opintopolku-palvelusta osoitteesta www.opintopolku.fi .

Näytä lisää

JAMK blogit

JAMKin blogeja kirjoittavat niin opiskelijat kuin henkilökuntakin. Lukuiloa!

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla Suomen paras ammattikorkeakoulu, jolla on vahvaa näyttöä koulutuksen laadusta, kansainvälisyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä."

Lue lisää

AMK- ja YAMK-tutkintoja

JAMKista saat käytännönläheisen tutkinnon, jota arvostetaan työmarkkinoilla. Tarjolla on yli 30 tutkintoa, yli 1 200 aloituspaikkaa seitsemällä alalla. Valitse AMK- tai YAMK-tutkinto, päivätoteutus tai monimuoto (aikuiskoulutus). Muista, että opiskella voit myös työn ohessa.

Tutustu

Ammatillinen opettajakorkeakoulu

Opiskele aikuisena ammatilliseksi opettajaksi, erityisopettajaksi tai opinto-ohjaajaksi. Osaamistasi voit päivittää myös lyhyemmissä täydennyskoulutuksissamme. Lupaamme sinulle uusia taitoja pedagogisesta peruskaurasta aina ilmiömäisiin innovaatioihin asti.

Tutustu

Avoin AMK

Avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin voi osallistua kuka tahansa iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta.

Tutustu

Täydennyskoulutus

Täydennyskoulutuksissamme päivität ammattitaitoasi ja parannat kilpailukykyäsi työmarkkinoilla sekä lisäät työhyvinvointiasi, motivaatiotasi ja intoa työsi tekemiseen.

Tutustu

Korkeakouludiplomi

Suorita aivan uudenlainen 60—90 opintopisteen napakka kokonaisuus, korkeakouludiplomi. Diplomiopinnot ovat täyttä asiaa. Perehdyt itseäsi kiinnostavaan asiaan, jonka osaajilla on kysyntää työmarkkinoilla. 1,5 vuoden aherruksestasi saat palkaksi diplomin.

Tutustu

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

      Diploma Supplement Label 2013 - 2016