jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on vetovoimainen ja kansainvälinen korkeakoulu. Opiskelijoita meillä on yli 8 500 ja henkilöstöä noin 700. Tavoitteenamme on olla Suomen paras ammattikorkeakoulu, jolla on vahvaa näyttöä koulutuksen laadusta, kansainvälisyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä.

Kiitos hakijoille!

Korkeakoulujen syksyn 2014 yhteishaku on päättynyt. Katso aikataulu!

Lue lisää

Opi uutta avoimessa AMKissa

Tarjolla on jopa 200 kurssia aikuisille syksyllä 2014. Opintoja on eri aloilta ja eri tavoin toteutettuina. Ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä. Päivitä osaamistasi!

Lue lisää

Siirtohaku JAMK:iin on alkanut

Siirtoa voivat hakea muussa ammattikorkeakoulussa opiskelevat ja JAMKin omat opiskelijat saman koulutusalan sisällä.

Hakuaika 15.10. - 14.11.2014. Opinnot alkavat tammikuussa 2015.

Lue lisää

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

24.10.2014

JAMKin opiskelijoiden innovaatioviikko käynnistyy ma 27.10.

Koko JAMKin opiskelijoiden yhteinen innovaatioviikko käynnistyy maanantaina. Mukana on noin 900 opiskelijaa, valmentajia ja yritysten edustajia.

24.10.2014

Pelaten terveeks?-konferenssi 5.11. klo 9.30-16

Päivän aikana esitellään pelillisyyden mahdollisuuksia kuntoutumisessa ja pohditaan pelillistämistä mielenterveyspalveluiden kehittämisessä. Tapahtumapaikkana on JAMK, Piippukatu 2, Dynamon auditorio.

22.10.2014

JAMK vahvasti mukana Kasvu Openissa

JAMK osallistuu Kasvu Openin finaaliin pääyhteistyökumppanina 23.-24.10.

22.10.2014

JAMK esittelee uutuusjulkaisujaan Helsingin Kirjamessuilla 23.–26.10.

Jyväskylän ammattikorkeakoulu esittelee yhdessä neljän muun ammattikorkeakoulun kanssa Tähtijulkaisut-merkin alla tuoretta työelämätietoutta Helsingin Kirjamessuilla 23.–26.10. osastolla 6g83.

21.10.2014

Muuramen kunta ja JAMK strategiseen yhteistyöhön

Muuramen kunta ja JAMK ovat solmineet strategisen kumppanuussopimuksen. Muurame on tunnettu elinkeinopolitiikastaan ja yrittäjyyden tukemisesta. Jyväskylän ammattikorkeakoulun yksi keskeisiä tavoitteita on yrittäjyyden edistäminen. Nämä asiat ovat yhteistyön taustalla.

20.10.2014

Innovate or die Junior haastaa toisen asteen opiskelijat ensimmäistä kertaa 24.10.

Innovate or die Junior on toisen asteen opiskelijoille suunnattu innovaatiotapahtuma, jossa tiimit haastavat itsensä yrityksien antamia toimeksiantoja ratkoen. Innovate or die Junior järjestetään nyt ensimmäistä kertaa ja ajankohta on 24.10. klo 8.00 - 15.00.

Näytä lisää

JAMK blogit

JAMKin blogeja kirjoittavat niin opiskelijat kuin henkilökuntakin. Lukuiloa!

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla Suomen paras ammattikorkeakoulu, jolla on vahvaa näyttöä koulutuksen laadusta, kansainvälisyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä."

Lue lisää

AMK- ja YAMK-tutkintoja

JAMKista saat käytännönläheisen tutkinnon, jota arvostetaan työmarkkinoilla. Tarjolla on yli 30 tutkintoa, yli 1 200 aloituspaikkaa seitsemällä alalla. Valitse AMK- tai YAMK-tutkinto, päivätoteutus tai monimuoto (aikuiskoulutus). Muista, että opiskella voit myös työn ohessa.

Tutustu

Ammatillinen opettajakorkeakoulu

Meillä voit opiskella opettajaksi, erityisopettajaksi ja opinto-ohjaajaksi. Lisäksi tarjoamme täydennyskoulutusta sekä tutkimus- ja kehittämispalveluita. Kanssamme voit kehittää omaa ja koko työyhteisösi pedagogista osaamista!

Tutustu

Avoin AMK

Avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin voi osallistua kuka tahansa iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta.

Tutustu

Täydennyskoulutus

Täydennyskoulutuksissamme päivität ammattitaitoasi ja parannat kilpailukykyäsi työmarkkinoilla sekä lisäät työhyvinvointiasi, motivaatiotasi ja intoa työsi tekemiseen.

Tutustu

Korkeakouludiplomi

Suorita aivan uudenlainen 60—90 opintopisteen napakka kokonaisuus, korkeakouludiplomi. Diplomiopinnot ovat täyttä asiaa. Perehdyt itseäsi kiinnostavaan asiaan, jonka osaajilla on kysyntää työmarkkinoilla. 1,5 vuoden aherruksestasi saat palkaksi diplomin.

Tutustu

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

KKA auditoitu logo 93x120      Diploma Supplement Label 2013 - 2016