jamk.fi

Hae 17.3.–9.4.

Haluaisitko agrologiksi, insinööriksi, musiikkipedagogiksi, restonomiksi, sosiaali- ja terveysalan osaajaksi tai tradenomiksi? Vai tarvitsetko uutta potkua urallesi?

Kevään haussa on yli 30 tutkintoa, yli 1200 aloituspaikkaa. Valitse joko AMK- tai YAMK-tutkinto. Paikkoja valituille.

Lue lisää

Opiskele kesällä avoimessa

Käytä alkukesä hyödyksesi opiskellen! Avoimen kesäopintoina on noin 40 kiinnostavaa kurssia, osa verkossa, osa lähiopetuksena. Nappaa omasi!

Lue lisää

Töihin JAMKiin

Meillä olet osa tiimiä, jolla on tekemisen meininki! Hyödynnät tietojasi ja taitojasi, saat uusia kokemuksia ja kansainvälisiä kontakteja.
Haemme osaavaan joukkoomme yksikönjohtajaa AOKKiin ja lehtoreita useille aloille. Haku päättyy 30.3.2015.

Lue lisää

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on vetovoimainen ja kansainvälinen korkeakoulu. Opiskelijoita meillä on yli 8 500 ja henkilöstöä noin 700. Tavoitteenamme on olla Suomen paras ammattikorkeakoulu, jolla on vahvaa näyttöä koulutuksen laadusta, kansainvälisyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä.

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

20.3.2015

JAMKin musiikinopettajat konsertoivat kreikkalaisissa tunnelmissa

Perinteinen kreikkalainen musiikki elää edelleen ja vaikuttaa vahvasti myös nykymusiikissa. Jyväskylän ammattikorkeakoulun musiikinopettajia kuullaan konsertissa Astéria - Kreikkalaisen musiikin ilta 24.3. klo 19.30 Hannikaissalissa, Pitkäkatu 18-22.

18.3.2015

Henkilöstö ja asiakkaat mukaan sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistamiseen

Henkilöstön osaamista tulisi hyödyntää uudistusten suunnittelussa laajemmin ja systemaattisemmin. Uudet toimintatavat voivat syntyä työntekijöiden ja asiakkaiden nostamista ongelmatilanteista tai johdon aloitteesta.

13.3.2015

Yhteishaku alkaa 17.3. JAMKissa yli 1200 aloituspaikkaa

Kevään 2015 korkeakoulujen yhteishaussa Jyväskylän ammattikorkeakoulussa on tarjolla AMK-tutkinto-ohjelmia seitsemältä eri alalta. Hakuaika alkaa tiistaina 17.3. JAMK ei ota käyttöön ensikertalaisten kiintiöitä kevään 2015 yhteishaussa.

11.3.2015

Elämyksellisyyttä kouluruokailuun Jyväskylän yläkouluissa

Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Kylän kattaus järjestävät neljä kouluruokailun teemapäivää Jyväskylässä maaliskuun aikana.

10.3.2015

Mauste-hankkeessa edistetään maahanmuuttajien ja ammattilaisten seksuaaliterveyden ja turvataitojen osaamista

Alkuvuodesta käynnistyneen hankkeen tavoitteena on ennaltaehkäistä maahanmuuttajien seksuaali- ja lisääntymisterveyden ongelmia tehostamalla ammattilaisten monikulttuurista seksuaaliterveyden osaamista.

10.3.2015

Verkkopelitapahtuma Stage142 jälleen Jyväskylässä

Stage142 on Keski-Suomen suurin verkkopelitapahtuma, joka järjestetään nyt kuudetta kertaa 20.–22.3. Tänä vuonna paikkoja on 218 pelaajalle. Tietokonepelien lisäksi tapahtumasta löytyy laaja kattaus konsoleita ja pelejä, joita voi pelata vapaasti tapahtuman aikana.

Näytä lisää

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla Suomen paras ammattikorkeakoulu, jolla on vahvaa näyttöä koulutuksen laadusta, kansainvälisyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä."

Lue lisää

AMK- ja YAMK-tutkintoja

JAMKista saat käytännönläheisen tutkinnon, jota arvostetaan työmarkkinoilla. Tarjolla on yli 30 tutkintoa, yli 1 200 aloituspaikkaa seitsemällä alalla. Valitse AMK- tai YAMK-tutkinto, päivätoteutus tai monimuoto (aikuiskoulutus). Muista, että opiskella voit myös työn ohessa.

Tutustu

Ammatillinen opettajakorkeakoulu

Opiskele aikuisena ammatilliseksi opettajaksi, erityisopettajaksi tai opinto-ohjaajaksi. Osaamistasi voit päivittää myös lyhyemmissä täydennyskoulutuksissamme. Lupaamme sinulle uusia taitoja pedagogisesta peruskaurasta aina ilmiömäisiin innovaatioihin asti.

Tutustu

Avoin AMK

Avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin voi osallistua kuka tahansa iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta.

Tutustu

Täydennyskoulutus

Täydennyskoulutuksissamme päivität ammattitaitoasi ja parannat kilpailukykyäsi työmarkkinoilla sekä lisäät työhyvinvointiasi, motivaatiotasi ja intoa työsi tekemiseen.

Tutustu

Korkeakouludiplomi

Suorita aivan uudenlainen 60—90 opintopisteen napakka kokonaisuus, korkeakouludiplomi. Diplomiopinnot ovat täyttä asiaa. Perehdyt itseäsi kiinnostavaan asiaan, jonka osaajilla on kysyntää työmarkkinoilla. 1,5 vuoden aherruksestasi saat palkaksi diplomin.

Tutustu

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

      Diploma Supplement Label 2013 - 2016