jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on vetovoimainen ja kansainvälinen korkeakoulu. Opiskelijoita meillä on yli 8 500 ja henkilöstöä noin 700. Tavoitteenamme on olla Suomen paras ammattikorkeakoulu, jolla on vahvaa näyttöä koulutuksen laadusta, kansainvälisyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä.

Opiskele kesällä

Käytä alkukesä hyödyksi opiskellen AMK-opintoja avoimessa. Valitse monipuolisesta tarjonnastamme ja ilmoittaudu opintoihin viimeistään 21.4.2014.

Lue lisää

Korkeakouludiplomi on aikuiskoulutusta parhaimmillaan

Suorita aivan uudenlainen 60–90 opintopisteen napakka kokonaisuus, korkeakouludiplomi. Diplomiopinnot ovat täyttä asiaa. Perehdyt itseäsi kiinnostavaan asiaan, jonka osaajilla on kysyntää työmarkkinoilla. 1,5 vuoden aherruksestasi saat palkaksi diplomin. Kevään haussa on tarjolla diplomeita neljältä alalta. Hae 1.–30.4.2014.

Lue lisää

Vuosikertomus 2013

Vuoden 2013 aikana keskiössä olivat strategian uudet linjaukset, kuten painoalojen terävöittäminen, suotuisat näkymät kansainvälisesti niin koulutusviennissä kuin liikkuvuudessakin ja yrittäjyyden vahva nousu. Uusia opiskelumenetelmiä  ja oppimisen tiloja otettiin käyttöön hyvin tuloksin. Tervetuloa luomaan katsaus JAMKin vuoteen 2013!

Lue lisää

AMK- ja YAMK-tutkintoja

JAMKista saat käytännönläheisen tutkinnon, jota arvostetaan työmarkkinoilla. Tarjolla on yli 30 tutkintoa, yli 1 200 aloituspaikkaa seitsemällä alalla. Valitse AMK- tai YAMK-tutkinto, päiväopiskelu tai aikuisopiskelu. Muista, että opiskella voit myös työn ohessa.

Tutustu

Inspiroidu opetuksesta

JAMKin ammatillinen opettajakorkeakoulu kouluttaa opetusalan osaajia ja tukee kumppaneidensa kehitystä pedagogiikan eri osa-alueilla. Meillä voit opiskella opettajaksi, erityisopettajaksi ja opinto-ohjaajaksi. Lisäksi tarjoamme täydennyskoulutusta sekä tutkimus- ja kehittämispalveluita.

Tutustu

Avoin AMK

Avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin voi osallistua kuka tahansa iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta.

Tutustu

Täydennyskoulutus

Täydennyskoulutuksissamme päivität ammattitaitoasi ja parannat kilpailukykyäsi työmarkkinoilla sekä lisäät työhyvinvointiasi, motivaatiotasi ja intoa työsi tekemiseen.

Tutustu

Korkeakouludiplomit haussa nyt

Suorita aivan uudenlainen 60—90 opintopisteen napakka kokonaisuus, korkeakouludiplomi. Diplomiopinnot ovat täyttä asiaa. Perehdyt itseäsi kiinnostavaan asiaan, jonka osaajilla on kysyntää työmarkkinoilla. 1,5 vuoden aherruksestasi saat palkaksi diplomin. Kevään haussa on tarjolla diplomeita neljältä alalta. Hae 1.–30.4.2014.

Tutustu

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

17.4.2014

Seksuaaliterveysverkosto jakaa uusinta tietoa ja vahvistaa seksuaalikasvattajien osaamista

V​äestöliiton Nuorten seksuaaliterveysverkoston kahdeksas tapaaminen järjestetään Jyväskylässä JAMKin ja Väestöliiton yhteistyönä 24.4.2014 klo 11.00–15.45 Dynamon auditoriossa.

14.4.2014

JAMKin opiskelijoille kultaa RESTO-kisassa

JAMKin restonomiopiskelijat voittivat valtakunnallisen RESTO-tietotaitokilpailun perjantaina 11.4. Kuopiossa. Kisaan osallistui 13 joukkuetta. JAMK onnittelee!

10.4.2014

Opinto-ohjauksen tohtorikoulutus alkaa Euroopassa

Kasvava ohjauksen tarve on kuuma puheenaihe koko Euroopassa. Vastauksena yhteiskunnallisiin haasteisiin eurooppalaiset korkeakoulut käynnistävät opinto-ohjauksen tohtorikoulutuksen. Ainoana suomalaisena verkostossa on mukana Jyväskylän ammattikorkeakoulun ammatillinen opettajakorkeakoulu, josta koulutuksen pilottiryhmään lähdetään niin luennoimaan kuin opiskelemaan.

9.4.2014

JAMKin avoimen kesäopinnoissa huomioidaan Venäjän markkinoiden kasvu

Avoimen ammattikorkeakoulun kautta kuka tahansa voi tehdä AMK-tasoisia opintoja myös kesällä. Tarjolla on yli 30 opintojaksoa kieliopinnoista graafiseen suunnitteluun. Uutuutena valikoimassa on Venäjäosaamisesta kilpailuetua -opintokokonaisuus, joka syventää palveluiden markkinointi- ja myyntiosaamista venäläisille asiakkaille sekä kehittää ymmärrystä venäläisestä kuluttajana, matkailijana ja asiakkaana.

8.4.2014

JAMKin vuosikertomus 2013

Vuoden 2013 aikana Jyväskylän ammattikorkeakoulu tarkensi strategiansa painotuksia: ne ovat innovatiivinen oppiminen, perheiden hyvinvointi ja terveyden edistäminen, uudistuva kilpailukyky, kyberturvallisuus ja biotalous. Nämä ja monet muut teemat ovat vahvasti esillä vuoden 2013 vuosikertomuksessa.

8.4.2014

60 vuotta sairaanhoitajakoulutusta Jyväskylässä

Juhlavuoden luentosarja käynnistyy 10.4.

Näytä lisää

JAMK Facebookissa

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla Suomen paras ammattikorkeakoulu, jolla on vahvaa näyttöä koulutuksen laadusta, kansainvälisyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä."

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

KKA auditoitu logo 93x120      Diploma Supplement Label

Haluatko osallistua sivuston kehittämiseen?

Osallistu kyselyyn ja kerro meille, miten voimme kehittää palveluamme.