jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on vetovoimainen ja kansainvälinen korkeakoulu. Opiskelijoita meillä on yli 8 500 ja henkilöstöä noin 700. Tavoitteenamme on olla Suomen paras ammattikorkeakoulu, jolla on vahvaa näyttöä koulutuksen laadusta, kansainvälisyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä.

Hae syksyn yhteishaussa

Haluaisitko kätilöksi tai sairaanhoitajaksi? Hae syksyn yhteishaussa 8. - 22.9.2014.

Lue lisää

Tervetuloa opiskelijaksi JAMKiin

Onneksi olkoon, sinut on valittu opiskelijaksi JAMKiin. Jotta alku starttaisi hyvin, tutustu sähköiseen tietopakettiin.

Lue lisää

Opi uutta avoimessa AMKissa

Tarjolla on jopa 200 kurssia aikuisille syksyllä 2014. Opintoja on eri aloilta ja eri tavoin toteutettuina. Ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä. Päivitä osaamistasi!
Lue lisää

Lue lisää

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

11.9.2014

Abstraktien jättö AMK- ja ammatillisen koulutuksen tutkimuspäiville 15.9. mennessä

AMK- ja ammatillisen koulutuksen tutkimuspäivät on oiva foorumi koulutuksen kehittämisprojektien ja tutkimuksen esittelyyn. Vielä ehdit jättää abstraktisi!

11.9.2014

Biotalouskampuksella tapahtuu 16.9. Katso nettilähetystä klo 13!

Tarvaalan Biotalouskampus on biotalousalan osaamisen ja kehittämisen paikka, jossa alan yrittäjät, investoijat, tutkijat, kehittäjät ja opiskelijat kohtaavat. Kampuksella toimivat JAMKin Biotalousinstituutti sekä Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston Luonnonvarayksikkö.

9.9.2014

JAMKin englanninkielinen insinöörikoulutus teki historiaa

JAMKin englanninkielinen logistiikan insinöörikoulutus on saanut arvostetun eurooppalaisen EUR-ACE-akkreditoinnin. JAMKin koulutusohjelma on ensimmäinen ammattikorkeakoulutason suomalainen koulutusohjelma, joka on saavuttanut kyseisen kansainvälisen laatutunnustuksen.

9.9.2014

Bioketju Kasvu Open: Liiketoiminnan kasvumahdollisuudet metsästä tehtaan portille kartoitetaan

Kasvuhakuisilla biotalousalan pk-yrityksillä on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus kehittää omaa liiketoimintaansa tai avata kokonaan uusia alkuja asiantuntijoiden tuella. Bioketju Kasvu Open -starttitilaisuus pyörähtää käyntiin tiistaina 16.9.

8.9.2014

Jyväskylän korkeakoulut arpovat 100 pyörää aloittaville opiskelijoille

Jyväskylän yliopisto, Jyväskylän ammattikorkeakoulu sekä Humanistinen ammattikorkeakoulu ovat keränneet vuoden 2014 aikana 100 käytettyä polkupyörää arvottavaksi uusille opiskelijoilleen.

4.9.2014

Syksyn yhteishaussa 60 opiskelupaikkaa sosiaali- ja terveysalalle

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa on tarjolla 20 aloituspaikkaa kätilön ja 40 sairaanhoitajan tutkinto-ohjelmaan syksyn yhteishaussa 8.- 22.9.2014.

Näytä lisää

JAMK blogit

JAMKin blogeja kirjoittavat niin opiskelijat kuin henkilökuntakin. Lukuiloa!

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla Suomen paras ammattikorkeakoulu, jolla on vahvaa näyttöä koulutuksen laadusta, kansainvälisyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä."

Lue lisää

AMK- ja YAMK-tutkintoja

JAMKista saat käytännönläheisen tutkinnon, jota arvostetaan työmarkkinoilla. Tarjolla on yli 30 tutkintoa, yli 1 200 aloituspaikkaa seitsemällä alalla. Valitse AMK- tai YAMK-tutkinto, päivätoteutus tai monimuoto (aikuiskoulutus). Muista, että opiskella voit myös työn ohessa.

Tutustu

Ammatillinen opettajakorkeakoulu

Meillä voit opiskella opettajaksi, erityisopettajaksi ja opinto-ohjaajaksi. Lisäksi tarjoamme täydennyskoulutusta sekä tutkimus- ja kehittämispalveluita. Kanssamme voit kehittää omaa ja koko työyhteisösi pedagogista osaamista!

Tutustu

Avoin AMK

Avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin voi osallistua kuka tahansa iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta.

Tutustu

Täydennyskoulutus

Täydennyskoulutuksissamme päivität ammattitaitoasi ja parannat kilpailukykyäsi työmarkkinoilla sekä lisäät työhyvinvointiasi, motivaatiotasi ja intoa työsi tekemiseen.

Tutustu

Korkeakouludiplomi

Suorita aivan uudenlainen 60—90 opintopisteen napakka kokonaisuus, korkeakouludiplomi. Diplomiopinnot ovat täyttä asiaa. Perehdyt itseäsi kiinnostavaan asiaan, jonka osaajilla on kysyntää työmarkkinoilla. 1,5 vuoden aherruksestasi saat palkaksi diplomin.

Tutustu

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

KKA auditoitu logo 93x120      Diploma Supplement Label 2013 - 2016