jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on vetovoimainen ja kansainvälinen korkeakoulu. Opiskelijoita meillä on yli 8 500 ja henkilöstöä noin 700. Tavoitteenamme on olla Suomen paras ammattikorkeakoulu, jolla on vahvaa näyttöä koulutuksen laadusta, kansainvälisyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä.

Kiitos hakijoille!

Korkeakoulujen syksyn 2014 yhteishaku on päättynyt. Katso aikataulu!

Lue lisää

Tervetuloa opiskelijaksi JAMKiin

Onneksi olkoon, sinut on valittu opiskelijaksi JAMKiin. Jotta alku starttaisi hyvin, tutustu sähköiseen tietopakettiin.

Lue lisää

Opi uutta avoimessa AMKissa

Tarjolla on jopa 200 kurssia aikuisille syksyllä 2014. Opintoja on eri aloilta ja eri tavoin toteutettuina. Ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä. Päivitä osaamistasi!
Lue lisää

Lue lisää

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

24.9.2014

Euroopan kielten päivä näkyy pääkampuksella 26.9.

Euroopan kielten päivää on vietetty Euroopan neuvoston aloitteesta vuodesta 2001 lähtien. Päivän tarkoituksena on tuoda esille kieltenoppimisen ja kulttuurienvälisen ymmärryksen tärkeyttä. Samalla edistetään Euroopan kielellistä ja kulttuurista monimuotoisuutta.

24.9.2014

Ura uusiksi akateemisena aikuisena

Keski-Suomessa korkeakoulutettujen työttömyys hipoo ennätyslukemia. Aikuiskouluttajan pedagogiset opinnot antavat akateemisille työttömille opettajan pätevyyden ja uusia uramahdollisuuksia vain puolessa vuodessa.

23.9.2014

Kulttuurireittien mahdollisuudet Suomessa 25.9.

Kulttuurimatkailu on nostettu yhdeksi painopisteeksi Suomen matkailun kehittämisessä. Toistaiseksi Pohjoismaat ovat melko heikosti edustettuina tässä kulttuurireittien verkostossa, ja Suomessa ei tällä hetkellä ole yhtäkään virallista reittiä. Muualla Euroopassa virallisia kulttuurireittejä on noin 25.

22.9.2014

Sairaaloiden ruokapalvelut Suomessa ja maailmalla puhututtavat JAMKissa 2.10.

Miten tanskalaiset suunnittelevat uusien sairaaloidensa ruokapalvelujen toteutusta? Miten ruokapalvelut ja ravitsemushoito on toteutettu Kiinassa?

19.9.2014

Ammatillisen koulutuksen laadunhallinta kiinnosti Kazakstanissa

Suomalainen ammattikorkeakoulu- ja aikuiskoulutusyhtymä sekä kazakstanilainen Kasipkor Holding järjestivät 15-16.9. Astanassa seminaarin ammatillisen koulutuksen laadusta ja innovatiivista koulutusohjelmista.

18.9.2014

AMK-opiskelijoiden Tursajaiset tuovat väriä katukuvaan

Jyväskylän keskustan alueella viilettää värikästä väkeä torstaina 18.9., kun uusien AMK-opiskelijoiden Tursajaiset valtaavat kaupungin. Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKOn järjestämät Tursajaiset ovat yksi vuoden suurimmista tapahtumista Jyväskylässä.

Näytä lisää

JAMK blogit

JAMKin blogeja kirjoittavat niin opiskelijat kuin henkilökuntakin. Lukuiloa!

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla Suomen paras ammattikorkeakoulu, jolla on vahvaa näyttöä koulutuksen laadusta, kansainvälisyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä."

Lue lisää

AMK- ja YAMK-tutkintoja

JAMKista saat käytännönläheisen tutkinnon, jota arvostetaan työmarkkinoilla. Tarjolla on yli 30 tutkintoa, yli 1 200 aloituspaikkaa seitsemällä alalla. Valitse AMK- tai YAMK-tutkinto, päivätoteutus tai monimuoto (aikuiskoulutus). Muista, että opiskella voit myös työn ohessa.

Tutustu

Ammatillinen opettajakorkeakoulu

Meillä voit opiskella opettajaksi, erityisopettajaksi ja opinto-ohjaajaksi. Lisäksi tarjoamme täydennyskoulutusta sekä tutkimus- ja kehittämispalveluita. Kanssamme voit kehittää omaa ja koko työyhteisösi pedagogista osaamista!

Tutustu

Avoin AMK

Avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin voi osallistua kuka tahansa iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta.

Tutustu

Täydennyskoulutus

Täydennyskoulutuksissamme päivität ammattitaitoasi ja parannat kilpailukykyäsi työmarkkinoilla sekä lisäät työhyvinvointiasi, motivaatiotasi ja intoa työsi tekemiseen.

Tutustu

Korkeakouludiplomi

Suorita aivan uudenlainen 60—90 opintopisteen napakka kokonaisuus, korkeakouludiplomi. Diplomiopinnot ovat täyttä asiaa. Perehdyt itseäsi kiinnostavaan asiaan, jonka osaajilla on kysyntää työmarkkinoilla. 1,5 vuoden aherruksestasi saat palkaksi diplomin.

Tutustu

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

KKA auditoitu logo 93x120      Diploma Supplement Label 2013 - 2016