jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on vetovoimainen ja kansainvälinen korkeakoulu. Opiskelijoita meillä on yli 8 500 ja henkilöstöä noin 700. Tavoitteenamme on olla Suomen paras ammattikorkeakoulu, jolla on vahvaa näyttöä koulutuksen laadusta, kansainvälisyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä.

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

8.2.2016

Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio -yhteistyöhanke käynnistyi

Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio -yhteistyöhanke on käynnistynyt. Hankkeen projektipäällikkönä toimii Leena Pölkki ja viestintäasiantuntijana aloittaa Anssi Toivakka 22.2.

8.2.2016

JAMKin opiskelijat järjestävät hyvinvointisuunnistuksen Laukaan nuorille

Jyväskylän ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan ensimmäisen vuoden opiskelijat järjestävät yhteistyössä Jyväskylän Hoivapalveluyhdistys ry:n hallinnoiman Juniorinuotta-projektin kanssa hyvinvointisuunnistuksen Laukaan yläkoulu- ja lukioikäisille. Kolmena päivänä toteutuvan tapahtuman suunnittelu ja järjestäminen ovat osa ammattikorkeakouluopintoja.

4.2.2016

Ystävyysaiheinen teemapäivä Tikan koululla 5.2.

JAMKin hyvinvointialan ensimmäisen vuosikurssin opiskelijat toteuttavat ystävyysaiheisen teemapäivän Tikan koulun oppilaille.

4.2.2016

Lääkkeenmääräämisen konferenssissa perehdytään hyviin käytäntöihin

Rajatun lääkkeenmääräämisen erikoispätevyyden omaavia sairaanhoitajia on Suomessa jo lähes 200. Lääkkeitä määräävät sairaanhoitajat, terveydenhoitajat ja kätilöt kokoontuvat II Kansalliseen sairaanhoitajan lääkkeenmääräämisen konferenssiin 11.–12.5.2016 Jyväskylän ammattikorkeakoululle esittelemään vastaanottotoiminnan arjen hyviä käytäntöjä.

3.2.2016

Millaista on tulevaisuuden työ liikuntaseuroissa?

Muuttuva maailma haastaa liikuntaseurat miettimään tarkoitustaan ja kehittämään toimintaansa. Miten toimii yhteisöllinen ja menestyvä liikuntaseura? Kannattaako liikuntaseurojen luottaa vapaaehtoisiin voimiin vai myös palkata työntekijöitä? Tervetuloa kuulemaan lisää seminaariin 18.2.!

3.2.2016

Koulutusvientiyhtiö Educluster Finland kasvaa ja tekee hyvää tulosta

EduCluster Finland Oy:n vuoden 2015 tulos oli erinomainen. Yhtiön liikevaihto kasvoi liki kahdeksaan miljoonaan euroon. Yhtiö teki 40 % edellisvuotta suuremman liikevaihdon ja 30 % edellisvuotta paremman tuloksen. Yhtiön tilauskanta on tällä hetkellä yli 18 milj. euroa ja uusia sopimuksia ollaan koko ajan valmistelemassa ja neuvottelemassa.

Näytä lisää

JAMK blogit

JAMKin blogeja kirjoittavat niin opiskelijat kuin henkilökuntakin. Lukuiloa!

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla Suomen paras ammattikorkeakoulu, jolla on vahvaa näyttöä koulutuksen laadusta, kansainvälisyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä."

Lue lisää

AMK- ja YAMK-tutkintoja

JAMKista saat käytännönläheisen tutkinnon, jota arvostetaan työmarkkinoilla. Tarjolla on yli 30 tutkintoa, yli 1 200 aloituspaikkaa seitsemällä alalla. Valitse AMK- tai YAMK-tutkinto, päivätoteutus tai monimuoto (aikuiskoulutus). Muista, että opiskella voit myös työn ohessa.

Tutustu

Ammatillinen opettajakorkeakoulu

Hae opiskelijaksemme 8.–27.1.2016 ja pätevöidy ammatilliseksi opettajaksi, erityisopettajaksi tai opinto-ohjaajaksi. Osaamistasi voit toki päivittää myös lyhyemmissä täydennyskoulutuksissamme. Aikuiskoulutuksissamme saat uusia pedagogisia taitoja ja intoa työhösi.

Tutustu

Avoin AMK

Avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin voi osallistua kuka tahansa iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta.

Tutustu

Täydennyskoulutus

Täydennyskoulutuksissamme päivität ammattitaitoasi ja parannat kilpailukykyäsi työmarkkinoilla sekä lisäät työhyvinvointiasi, motivaatiotasi ja intoa työsi tekemiseen.

Tutustu

Korkeakouludiplomi

Suorita aivan uudenlainen 60—90 opintopisteen napakka kokonaisuus, korkeakouludiplomi. Diplomiopinnot ovat täyttä asiaa. Perehdyt itseäsi kiinnostavaan asiaan, jonka osaajilla on kysyntää työmarkkinoilla. 1,5 vuoden aherruksestasi saat palkaksi diplomin.

Tutustu

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

      Diploma Supplement Label 2013 - 2016

Cambridge English Language Assessment

JAMK Kielikeskus on virallinen Cambridge English Language Assessment -keskus, joka järjestää Cambridge English: Advanced -kielikoetta.