jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on yli 8 000 ja henkilöstöä noin 600. 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

24.10.2016

Ovatko käsityksemme työhyvinvoinnista myyttejä, joita on aika ravistella? Työhyvinvoinnin myytinmurtajat-seminaari 26.10.

On aika puhua strategisesta hyvinvoinnista, joka on tuottavaa ja tähtää innovatiivisuuteen ja kilpailukyvyn parantamiseen. Se syntyy satsaamalla inhimilliseen pääomaan johtamisessa. Ovatko käsityksemme työhyvinvoinnista myyttejä, joita on aika ravistella? Myyttejä tuuletetaan Työhyvinvoinnin myytinmurtajat -seminaarissa Helsingissä 26.10.

24.10.2016

Sairaanhoitajan lääkkeenmääräämisoikeuteen suunnitellaan laajennuksia

Suomessa on tällä hetkellä 253 lääkkeitä määräävää sairaanhoitajaa, terveydenhoitajaa ja kätilöä. Keski-Suomen sairaanhoitopiirin alueella heistä työskentelee noin 50. Huomenna 25.10.2016 klo 10.00 alkavaan Lääkkeenmääräämisen syysfoorumiin kokoontuu noin 100 lääkkeitä määräävää hoitajaa eri puolilta maata.

24.10.2016

Hyvinvointiyksikkö mukana STM:n rahoittamassa kärkihankkeessa

JAMKin hyvinvointiyksikkö on mukana sosiaali- ja terveysministeriön kärkihankkeessa Kukoistava kotihoito - Keski-Suomen ikäihmisten kotona pärjäämisen tuen uudistus. Hanke alkaa tänä syksynä ja kestää kaksi vuotta. Jyväskylän kaupunki toimii hankkeen johtajana ja koordinaattorina. Osatoteuttajina toimivat JAMK, muut Keski-Suomen kunnat ja muutamat yritykset.

13.10.2016

Opetus- ja kulttuuriministeriön ja JAMKin väliset sopimusneuvottelut

Opetus- ja kulttuuriministeriön ja JAMKin väliset sopimusneuvottelut käytiin Helsingissä 12.10. JAMKin edustajina paikalla olivat hallituksen puheenjohtaja Aila Paloniemi, controller (JAMK Oy:n hallitus) Eino Leisimo, rehtori Jussi Halttunen, hallintojohtaja Mikko R. Salminen sekä koulutuksen kehittämispäällikkö Hannu Ikonen.

6.10.2016

Jyväskylässä investoidaan miljardi tulevaisuuden hyvinvointiin

Jyväskylään rakennetaan miljardilla kansainvälisesti vetovoimainen hyvinvoinnin keskittymä liikunnan, urheilun, terveydenedistämisen, tutkimuksen ja opetuksen palveluille.

6.10.2016

Jyväskylä näkyy vahvasti Nordic Business Forum 2016 –tapahtumassa

Jyväskylä esittäytyy 6.-7.10. elinvoima- ja businesskärjellä Nordic Business Forum 2016 -seminaarissa, joka kokoaa 5 500 liike-elämän vaikuttajaa, yrittäjää ja johtajaa 25 maasta Helsingin messukeskukseen. Tavoitteena ovat uudet kontaktit ja positiivinen näkyvyys.

Näytä lisää

JAMK somessa

InDesign tutuksi kahdessa päivässä. Vielä ehdit ilmoittautua!
Kehitä karjasilmääsi -ryhmässä perehdytään lypsykarjan seuraamiseen ja havainnoimiseen karjan hyvinvoinnin, terveyden ja työturvallisuuden näkökulmista. Pohjoisen Keski-Suomen ryhmä alkaa 11.11. eli ihan kohtapuoleen, ilmoittaudu siis mukaan Tanja-Reetalle, p. 043 824 9640. Paikkakuntana Pihtipudas tai Viitasaari, riippuen osallistujista. Lisätietoja linkistä. -Susanna
Asiakaslehti 2/2016 - JAMKjamk.fi
Millainen on hyvä johtaja? Tai millaista on työ parhailla työpaikoilla? entä kuinka johtajan hyvinvointia mitataan? JAMKin asiakaslehti jamk.fi löytyy myös verkosta!
Mietitkö, millainen on hyvä johtaja? Lue vastaus Jamk.fi-asiakaslehdestämme. Se löytyy myös verkosta: https://t.co/sMKJnsX4nc
Tervetuloa Korkeakouludiplomit osana avointa korkeakoulutusta -seminaariin Jyväskylään 1.11.2016! Tilaisuuden järjestävät Arene, Unifi ja Opetus- ja kulttuuriministeriö yhteistyössä Jyväskylän ammattikorkeakoulun kanssa. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan maksuttomaan seminaariin: http://www.jamk.fi/fi/Tapahtumat/korkeakouludiplomit_osana_avointa/
Kolmea tutkintoa opiskeleva Emmi käy myös töissä: "Ihmisiltä puuttuu nykyään kunnianhimo"yle.fiEmmi Hämäläinen, 25, ei pelkää kertoa unelmiaan ääneen. Hän tähtää juristiksi, mutta ei opiskele työpaikkaa vaan itseään varten.
Emmin lista on vaikuttava: Kajaanin ammattikorkeakoulussa juridiikan ja taloushallinnon tradenomin opinnot, Jyväskylän ammattikorkeakoulussa oikeustradenomin opinnot ja Metropolia ammattikorkeakoulussa sosionomin opinnot.
Jyväskylän Insinööriopiskelijat järjestää uusien illan perjantaina. Ilmoittaudu mukaan! #jamk #insinööri #jio
Korkeakoulujen syksyn 2016 yhteishaku - JAMKjamk.fi
Tänään on julkaistu JAMKin pisterajat sosiaali- ja terveysalan varsinaisiin valintakokeisiin (ks. linkki alla)! Kutsut lähetetään maanantaina sähköpostilla. Myös muiden syksyn yhteishaun hakukohteiden valintakoekutsut lähetetään alkuviikosta.Tsemppiä valintakokeisiin!
Näytä lisää

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Cambridge English Language Assessment

JAMK Kielikeskus on virallinen Cambridge English Language Assessment -keskus, joka järjestää Cambridge English: Advanced -kielikoetta.

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

      Diploma Supplement Label 2013 - 2016