jamk.fi

JAMK on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on yli 8 000 ja henkilöstöä noin 600. 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

23.8.2016

Biotalousosaaja-työvoimakoulutus alkaa Saarijärvellä

Saarijärvellä alkaa ensimmäistä kertaa korkeakoulutetuille tai opistotason tutkinnon suorittaneille suunnattu biotalousosaaja–työvoimakoulutus. Koulutus toteutetaan Jyväskylän ammattikorkeakoulun Biotalousinstituutissa Saarijärvellä. Sen kesto on 120 päivää ja siihen sisältyy 40 päivän työssäoppimisjakso tai vaihtoehtoisesti yrityshautomojakso. Ensimmäinen tapaaminen on 26.9.

22.8.2016

JAMK ja Keski-Suomen Keittiömestarit yhteistyöhön

Ruoan alkuperä kiinnostaa kuluttajia yhä enemmän. Tuotteille halutaan saada kasvot ja tarina, jonka vuoksi yhä useampi on valmis etsimään mieleisiä paikallistuotteita. Tähän avautuu mahdollisuus valtakunnallisena Osta tilalta! -päivänä lauantaina 10.9.2016. Tapahtuma näkyy usealla keskisuomalaisella maatilalla.

22.8.2016

Haluatko kehittää kotikylääsi?

Jyväskylän ammattikorkeakoulun Sykettä kylässä–hankkeen tavoitteena on kylien kehittäminen ja asukkaiden hyvinvoinnin ja elämänlaadun lisääminen. Pilottikylinä ovat olleet Rantakylä ja Kinnulan Muhola. Uusia kyliä otetaan mukaan porrastetusti vuoden 2017 loppuun asti.

18.8.2016

JAMKissa alkaa uusi ravitsemusjohtamisen korkeakouludiplomikoulutus

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa käynnistyy syyskuussa uusi, 60 opintopisteen laajuinen ravitsemusjohtamisen kokonaisuus, joka on suunnattu ravitsemisalan ammattilaisille tai niille, joilla on tavoitteena jatkossa suuntautua ravitsemusjohtamisen tehtäviin. Koulutus kestää kaksi vuotta, ja sen voi suorittaa työn ohella. Hakuaika jatkuu 30.8. asti.

16.8.2016

JAMK vastaa saattohoidon osaamisen kehittämishaasteisiin

Suomessa on pulaa saattohoitopaikoista, ja ne jakautuvat alueellisesti epätasaisesti. Myös ammattilaisten osaamisessa on terveydenhuoltojärjestelmässä puutteita. Kuolevien ihmisten hoito ei yllä tasolle, jota laadukas ja arvokas kuolema edellyttää.

16.8.2016

Rakennusmestarikoulutus jatkuu Jyväskylässä

Rakennusmestari (AMK) -koulutus käynnistyy toistamiseen tammikuussa Jyväskylässä Seinäjoen ja Jyväskylän ammattikorkeakoulujen yhteistyönä. Aloituspaikkoja on 20 ja koulutus järjestetään monimuotototeutuksena JAMKin pääkampuksen tiloissa. Yksi viikko kuukaudesta on opetusta maanantaista perjantaihin kello 8 - 16. Muutoin opiskelu tapahtuu etäopintoina.

Näytä lisää

JAMK somessa

Tervetuloa Pääkampuksen kirjastoon. Valitse sopivin työskentelyalue äänitarpeesi mukaan! Welcome to Main Library! Choose the zone that suits to your need most! #jamk_kirjasto #jamk #vyöhykkeet #työrauha #kirjastopalvelee
Hotelli Krapi, Tuusula:krapi.fiKaikille avoin kulinaristinen kilvoittelu.
Kestävän gastronomian monimuoto-opiskelija Vesa Bruun teki kesällä harjoittelun Tuusulan Krapinhovissa. Krapilla järjestetään 1.10. mielenkiintoinen villiruokakokkauskilpailu ja –tapahtuma, josta voit lukea lisää linkin kautta. Kerromme Tuusulassa koulutuksestamme, mukana myös muita tapahtuman aiheeseen liittyviä puheenvuoroja. Sekä tietenkin kilpailijoita ja maukasta ruokaa - toivottavasti mukaan innostuu myös JAMKin restonomiopiskelijoita!
Myös ammatillisessa opekorkeassa käynnistellään lukuvuotta!
Uusi lukuvuosi alkaa myös opeopinnoissa. A career as a teacher - maybe some day? #jamk #teachereducationcollege #newsemesterbegins #opekorkea
Saarijärvellä alkaa ensimmäistä kertaa korkeakoulutetuille tai opistotason tutkinnon suorittaneille suunnattu biotalousosaaja–työvoimakoulutus. Koulutukseen voi hakea 29.8. saakka TE-toimiston verkkosivuilla.
Tervetuloa Twitteriin @biotalouskampus! #bioenergia #biotalous
First day of our international group: exciting, motivating and confusing they say :) #JAMK #opehommat #opetus https://t.co/yt3eN7k9Gl
Excited, confused, motivated, looking forward to getting to work - that is how the members of our internationally oriented teacher education group describe their feelings on the very first day of their studies. Let's hope that this learning journey will be a great one!
Tänään on julistettu koulurauha on teemalla "jokainen on arvokas". Muistetaanhan tämä myös meillä JAMKissa ja muissakin korkeakouluissa, kun lukuvuotta käynnistellään.
Näytä lisää

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Cambridge English Language Assessment

JAMK Kielikeskus on virallinen Cambridge English Language Assessment -keskus, joka järjestää Cambridge English: Advanced -kielikoetta.

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

      Diploma Supplement Label 2013 - 2016