jamk.fi

Kevään pääsykokeet

Yhteishaku päättyi huhtikuun alussa – kiitos kaikille hakijoille!

Pääsykokeet järjestetään huhti-kesäkuussa. Kutsu tulee sähköpostilla, jossa on tarkat ohjeet.

Lue lisää

Opiskele kesällä avoimessa

Käytä alkukesä hyödyksesi opiskellen! Avoimen kesäopintoina on noin 40 kiinnostavaa kurssia, osa verkossa, osa lähiopetuksena. Nappaa omasi!

Lue lisää

JAMK Summer School

Tämän kesän ensimmäinen JAMK Summer School -ryhmä on jo aloittanut opintonsa toukokuussa ja loput toteutukset pyörähtävät käyntiin kesäkuun alussa.

Opiskelijamäärä on kasvanut entisestään ja tänä vuonna opintoihin osallistuu noin 160 opiskelijaa ympäri maailmaa. Tarjolla on kuusi erilaista opintokokonaisuutta. 

Lue lisää

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on vetovoimainen ja kansainvälinen korkeakoulu. Opiskelijoita meillä on yli 8 500 ja henkilöstöä noin 700. Tavoitteenamme on olla Suomen paras ammattikorkeakoulu, jolla on vahvaa näyttöä koulutuksen laadusta, kansainvälisyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä.

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

25.5.2015

Cantinovum Hannikaissalissa 2.6.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun edustuskuoro Kamarikuoro Cantinovum konsertoi JAMKin Hannikaissalissa (Pitkäkatu 18-22) tiistaina 2.6. klo 19.

22.5.2015

Lähiruoka luo ympärilleen sosiaalisia verkostoja

Lähiruoan kysyntä on kasvussa ja uudet vaihtoehtoiset myyntikanavat ovat kasvattaneet suosiotaan. Nyt tarkastellaan, millaista yhteisöllisyyttä lähiruoan ympärille syntyy ja miten sitä voidaan paikallisesti hyödyntää.

19.5.2015

Sairaanhoitajat ovat kirjoittaneet yli 17 000 reseptiä

Lääkkeitä määräävien hoitajien täydennyskoulutuspäivään 21.5. Jyväskylään kokoontuu yli 125 ammattilaista eri puolilta maata päivittämään osaamistaan ja jakamaan kokemuksiaan.

18.5.2015

Living Lab -ympäristö osana Kankaan vanhusasumisen huippuyksikkö -hanketta. Osallistu kyselyyn.

Teemme selvitystä Kankaalle syntyvän vanhusasumisen Living Lab – ympäristön yhteistyöstä kiinnostuneista tahoista ja heidän tarpeistaan kehittämistyössä.

18.5.2015

Jatkuva muutos haastaa pk-yritykset

Yhteiskunnalliset muutokset, asiakkaiden muuttuvat tarpeet ja kilpailun kasvaminen ovat tekijöitä, joiden vuoksi on reagoitava entistä ketterämmin. Koko henkilöstö on otettava mukaan ja pidettävä yhteinen suunta kirkkaana.

15.5.2015

Puolustusvoimat harjoittelee kyberturvallisuutta JAMKissa

Puolustusvoimien johtamisjärjestelmäkeskus järjestää jo kolmannen kyberharjoituksen 18–22.5.2015 JAMKin IT-insituutissa. Vuoden 2015 harjoitus keskittyy turvallisuusverkkotoiminnan ympärille. Tavoitteena on harjoittaa turvallisuusviranomaisten yhteistoimintaa kyberpoikkeamien käsittelyssä turvallisuusverkkoympäristössä prosessien, ihmisten ja teknologian näkökulmista.

Näytä lisää

Tulevat tapahtumat

JAMK blogit

JAMKin blogeja kirjoittavat niin opiskelijat kuin henkilökuntakin. Lukuiloa!

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla Suomen paras ammattikorkeakoulu, jolla on vahvaa näyttöä koulutuksen laadusta, kansainvälisyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä."

Lue lisää

AMK- ja YAMK-tutkintoja

JAMKista saat käytännönläheisen tutkinnon, jota arvostetaan työmarkkinoilla. Tarjolla on yli 30 tutkintoa, yli 1 200 aloituspaikkaa seitsemällä alalla. Valitse AMK- tai YAMK-tutkinto, päivätoteutus tai monimuoto (aikuiskoulutus). Muista, että opiskella voit myös työn ohessa.

Tutustu

Ammatillinen opettajakorkeakoulu

Opiskele aikuisena ammatilliseksi opettajaksi, erityisopettajaksi tai opinto-ohjaajaksi. Osaamistasi voit päivittää myös lyhyemmissä täydennyskoulutuksissamme. Lupaamme sinulle uusia taitoja pedagogisesta peruskaurasta aina ilmiömäisiin innovaatioihin asti.

Tutustu

Avoin AMK

Avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin voi osallistua kuka tahansa iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta.

Tutustu

Täydennyskoulutus

Täydennyskoulutuksissamme päivität ammattitaitoasi ja parannat kilpailukykyäsi työmarkkinoilla sekä lisäät työhyvinvointiasi, motivaatiotasi ja intoa työsi tekemiseen.

Tutustu

Korkeakouludiplomi

Suorita aivan uudenlainen 60—90 opintopisteen napakka kokonaisuus, korkeakouludiplomi. Diplomiopinnot ovat täyttä asiaa. Perehdyt itseäsi kiinnostavaan asiaan, jonka osaajilla on kysyntää työmarkkinoilla. 1,5 vuoden aherruksestasi saat palkaksi diplomin.

Tutustu

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

      Diploma Supplement Label 2013 - 2016