jamk.fi

Uralla eteenpäin

Haluaisitko tulevaisuuden tekijäksi, globaaliksi proksi? Jyväskylän ammattikorkeakoulusta saat ammattikorkea- tai ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon, jolla on oikeaa imua työmarkkinoilla.

Lue lisää ja hae

Tradenomiksi verkossa

Nyt voit ensimmäistä kertaa suorittaa koko tradenomiopinnot verkossa! Liiketalouden monimuotototeutuksessa voit erikoistua oikeustradenomiksi tai valita monipuolisesti taloushallinnon ja johtamisen opintoja.

Koko tutkinnon suorittaminen verkossa ei ole ainoa mahdollisuus tutkintoon; myös muita opiskelumenetelmiä on tarjolla.

Lue lisää

Hae 17.3.–9.4.

Haluaisitko agrologiksi, insinööriksi, musiikkipedagogiksi, restonomiksi, sosiaali- ja terveysalan osaajaksi tai tradenomiksi? Vai tarvitsetko uutta potkua urallesi?

Kevään haussa on yli 30 tutkintoa, yli 1200 aloituspaikkaa. Valitse joko AMK- tai YAMK-tutkinto. Paikkoja valituille.

Lue lisää

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on vetovoimainen ja kansainvälinen korkeakoulu. Opiskelijoita meillä on yli 8 500 ja henkilöstöä noin 700. Tavoitteenamme on olla Suomen paras ammattikorkeakoulu, jolla on vahvaa näyttöä koulutuksen laadusta, kansainvälisyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä.

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

2.3.2015

Kosteikko vähentää maatalouden ravinnekuormitusta

Maataloudesta peräisin olevien ravinteiden joutumista vesistöihin voidaan vähentää kosteikkoja rakentamalla.

17.2.2015

Yli 150 ilmoittautunut JAMKin aikuiskoulutusiltaan

Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampuksella järjestetään Uralla eteenpäin -aikuiskoulutusilta to 19.2. klo 15–18. Kiinnostus on ollut jo ennakkoon kovaa, iltaan on ilmoittautunut yli 150 uudesta urasta tai muuten vain muutoksesta haaveilevaa.

13.2.2015

JAMKin opiskelijat estradilla Jyväskylä Sinfonian kanssa

JAMKin musiikin koulutuksen ja Jyväskylä Sinfonian uusi yhteistyökonsepti tarjoaa musiikin opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua aitoon orkesterimuusikon työhön käytännönläheisellä tavalla. Opiskelijat pääsevät soittamaan orkesterissa Jyväskylä Sinfonian ylikapellimestari Ville Matvejeffin johdolla.

10.2.2015

Seminar for Sport Business Management tulee taas

Kolmatta kertaa järjestettävä Seminar for Sport Business Management kokoaa Jyväskylän urheiluseurat ja -organisaatiot sekä urheilumarkkinoinnin- ja johtamisen opiskelijat jälleen yhteen 18.3. Edelliset SSBM -tapahtumat ovat käsitelleet managerointia ja sponsorointia ja tänä vuonna tapahtuman teemaksi on valikoitunut Sport Business Intelligence.

9.2.2015

Korkeakouludiplomi houkuttelee työelämässä olevia korkeakoulutukseen

Opetusministeriön käynnistämän koulutuskokeilun ensimmäiset tulokset osoittavat, että koulutukseen hakeutuneista noin puolella oli jo korkeakoulututkinto. Opiskelijoilla oli myös usein työkokemusta, jolloin diplomikoulutus toimii heille lähinnä täydennyskoulutuksena. Kaiken kaikkiaan koulutukseen hakeutui hyvin heterogeeninen joukko erilaisine koulutustarpeineen.

6.2.2015

JAMKin hyvinvointialan opiskelijat ja OP Keski-Suomi lahjoittavat näkövammaisille konserttielämyksen

Jyväskylän ammattikorkeakoulun hyvinvointialan yrittäjyyspainotteinen tiimi lahjoittaa yhdessä kummiyritys OP Keski-Suomen kanssa elämyksen Keski-Suomen Näkövammaiset ry:lle. Lahjoitettava elämys on kymmenen näkövammaisen henkilön mahdollisuus osallistua Jyväskylän Sinfonian ”Loiri – Legenda lavalla” -konserttiin lauantaina 9.5.2015. Hyvinvointialan opiskelijat toimivat konsertissa näkövammaisten avustajina.

Näytä lisää

JAMK blogit

JAMKin blogeja kirjoittavat niin opiskelijat kuin henkilökuntakin. Lukuiloa!

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla Suomen paras ammattikorkeakoulu, jolla on vahvaa näyttöä koulutuksen laadusta, kansainvälisyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä."

Lue lisää

AMK- ja YAMK-tutkintoja

JAMKista saat käytännönläheisen tutkinnon, jota arvostetaan työmarkkinoilla. Tarjolla on yli 30 tutkintoa, yli 1 200 aloituspaikkaa seitsemällä alalla. Valitse AMK- tai YAMK-tutkinto, päivätoteutus tai monimuoto (aikuiskoulutus). Muista, että opiskella voit myös työn ohessa.

Tutustu

Ammatillinen opettajakorkeakoulu

Opiskele aikuisena ammatilliseksi opettajaksi, erityisopettajaksi tai opinto-ohjaajaksi. Osaamistasi voit päivittää myös lyhyemmissä täydennyskoulutuksissamme. Lupaamme sinulle uusia taitoja pedagogisesta peruskaurasta aina ilmiömäisiin innovaatioihin asti.

Tutustu

Avoin AMK

Avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin voi osallistua kuka tahansa iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta.

Tutustu

Täydennyskoulutus

Täydennyskoulutuksissamme päivität ammattitaitoasi ja parannat kilpailukykyäsi työmarkkinoilla sekä lisäät työhyvinvointiasi, motivaatiotasi ja intoa työsi tekemiseen.

Tutustu

Korkeakouludiplomi

Suorita aivan uudenlainen 60—90 opintopisteen napakka kokonaisuus, korkeakouludiplomi. Diplomiopinnot ovat täyttä asiaa. Perehdyt itseäsi kiinnostavaan asiaan, jonka osaajilla on kysyntää työmarkkinoilla. 1,5 vuoden aherruksestasi saat palkaksi diplomin.

Tutustu

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

      Diploma Supplement Label 2013 - 2016