jamk.fi

Päivitä osaamistasi avoimessa AMKissa

Kun haluat lisätä työelämässä tarvitsemaasi osaamista tai kehittää yleissivistystäsi, valitse avoimen AMK:n laajasta tarjonnasta itsellesi sopivat opinnot. Voit opiskella myös työn ohessa. Ilmoittaudu kevään opintoihin 16.11. - 6.12. 

Lue lisää ja ilmoittaudu

Syksyn yhteishaun aikataulut

Kiitos syksyn yhteishaussa hakeneille! 

Valinnat julkaistaan 26.11. Oman tilanteesi voit tarkastaa opintopolku.fi-palvelusta.

Lue lisää

Tervetuloa opiskelijaksi JAMKiin

Tervetuloa opiskelemaan JAMKiin! Opinto-oppaasta löydät uudelle opiskelijalle suunnatun sivuston, josta löytyy mm. linkki ennakkotehtävään.

Lue lisää

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on vetovoimainen ja kansainvälinen korkeakoulu. Opiskelijoita meillä on yli 8 500 ja henkilöstöä noin 700. Tavoitteenamme on olla Suomen paras ammattikorkeakoulu, jolla on vahvaa näyttöä koulutuksen laadusta, kansainvälisyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä.

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

27.11.2015

Sibeliuksen säveliä Hannikaissalissa 3.12.

Myös JAMKissa juhlistetaan säveltäjämestari Jean Sibeliuksen 150-vuotissyntymäpäivää. Ensi torstaina Hannikaissalissa soi ainoastaan Sibeliuksen musiikki.

27.11.2015

Jyväskylä kokoaa pelialan osaajat valtakunnalliseen tapahtumaan 4.12.

Peliosuuskunta Expa järjestää Jyväskylässä pelialan tapahtuman, joka tuo kaupunkiin pelialan asiantuntijoita ja muita alasta kiinnostuneita laajasti ympäri Suomea. Joulukuun 4. päivänä järjestettävästä XmasJKL:stä pyritään tekemään Jyväskylään jokavuotinen merkittävä valtakunnallinen tapahtuma. Peliosuuskunta Expan järjestämään XmasJKL-tapahtumaan odotetaan noin 200 pelialan osaajaa

27.11.2015

Oletko nuori isä tai äiti ja etsit työelämäsi suuntaa?

SUUNTA-hankkeen ensimmäisiin ryhmiin haetaan nyt osallistujia! Jos olet nuori vanhempi (alle 30v), ja haluat miettiä oman työelämäsi suuntaa ryhmässä, ota yhteyttä! Ryhmiä alkaa alkuvuodesta kaksi. Ryhmät kokoontuvat 1-2 krt viikossa, noin kolme tuntia kerrallaan.

27.11.2015

Sosiaali- ja terveysalan opistotutkinnon voi täydentää AMK-tutkinnoksi

Jyväskylän avoin ammattikorkeakoulu tarjoaa ensimmäistä kertaa sosiaali- ja terveysalan opistotutkinnon suorittaneille polkuopintoja, jotka suuntaavat kohti alan AMK-tutkintoa.

26.11.2015

Kamarikuoro Cantinovum Taulumäen kirkossa 17.12.

Kamarikuoro Cantinovum konsertoi Taulumäen kirkossa Jyväskylässä torstaina 17.12. klo 19, johtajanaan Rita Varonen. Kuoron tunnelmallisessa Joutuos jouluyö -konsertissa kuullaan niin uutta kuin perinteistäkin joulumusiikkia kotimaasta ja ulkomailta.

26.11.2015

Avoin oppimateriaali kv-opiskelijoiden ohjaamisen tueksi

JAMKissa on kehitetty välineitä sosiaali- ja terveysalan monikulttuuristen vuorovaikutustaitojen parantamiseksi yhdessä kansainvälisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Näytä lisää

JAMK blogit

JAMKin blogeja kirjoittavat niin opiskelijat kuin henkilökuntakin. Lukuiloa!

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla Suomen paras ammattikorkeakoulu, jolla on vahvaa näyttöä koulutuksen laadusta, kansainvälisyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä."

Lue lisää

AMK- ja YAMK-tutkintoja

JAMKista saat käytännönläheisen tutkinnon, jota arvostetaan työmarkkinoilla. Tarjolla on yli 30 tutkintoa, yli 1 200 aloituspaikkaa seitsemällä alalla. Valitse AMK- tai YAMK-tutkinto, päivätoteutus tai monimuoto (aikuiskoulutus). Muista, että opiskella voit myös työn ohessa.

Tutustu

Ammatillinen opettajakorkeakoulu

Opiskele aikuisena ammatilliseksi opettajaksi, erityisopettajaksi tai opinto-ohjaajaksi. Osaamistasi voit päivittää myös lyhyemmissä täydennyskoulutuksissamme. Lupaamme sinulle uusia taitoja pedagogisesta peruskaurasta aina ilmiömäisiin innovaatioihin asti.

Tutustu

Avoin AMK

Avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin voi osallistua kuka tahansa iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta.

Tutustu

Täydennyskoulutus

Täydennyskoulutuksissamme päivität ammattitaitoasi ja parannat kilpailukykyäsi työmarkkinoilla sekä lisäät työhyvinvointiasi, motivaatiotasi ja intoa työsi tekemiseen.

Tutustu

Korkeakouludiplomi

Suorita aivan uudenlainen 60—90 opintopisteen napakka kokonaisuus, korkeakouludiplomi. Diplomiopinnot ovat täyttä asiaa. Perehdyt itseäsi kiinnostavaan asiaan, jonka osaajilla on kysyntää työmarkkinoilla. 1,5 vuoden aherruksestasi saat palkaksi diplomin.

Tutustu

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

      Diploma Supplement Label 2013 - 2016

Cambridge English Language Assessment

JAMK Kielikeskus on virallinen Cambridge English Language Assessment -keskus, joka järjestää Cambridge English: Advanced -kielikoetta.