jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on vetovoimainen ja kansainvälinen korkeakoulu. Opiskelijoita meillä on yli 8 500 ja henkilöstöä noin 700. Tavoitteenamme on olla Suomen paras ammattikorkeakoulu, jolla on vahvaa näyttöä koulutuksen laadusta, kansainvälisyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä.

Opi uutta avoimessa AMKissa

Tarjolla on reilusti yli 100 kurssia aikuisille keväällä 2015. Opintoja on eri aloilta ja eri tavoin toteutettuna. Ilmoittaudu 17.11.–7.12.2014 ja tule päivittämään osaamistasi!

Lue lisää

JAMKin tutkinnot 2015

Mietitkö, mihin kaikkeen voi hakea vuonna 2015? Tutustu JAMKin tutkinto-ohjelmiin, joihin voit hakea ensi kevään hauissa.

Lue lisää

JAMK tutuksi

JAMK tutuksi päivä 14.11. keräsi satoja amk-opinnoista kiinnostuneita pääkampukselle ja verkkoon. Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille! Julkaisemme tietoiskujen koosteet myöhemmin tapahtumasivulla.

Lue lisää

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

21.11.2014

Hannikaissalissa soi viikolla 48

Suomalaisella musiikkikampuksella kuullaan kolme konserttia viikolla 48. Sarjan aloittaa 25.11. Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän ammattiopiston opiskelijoiden yhteinen kamarimusiikkikonsertti Kamarikimara. Ohjelmassa on muun muassa Mozartia, Bartókia, Cimarosaa ja Stravinskya.

21.11.2014

Opiskelijat tarvitsevat erityistä tukea

Suomessa ammatillisella toisella asteella lähes joka kymmenes opiskelija tarvitsee erityistä tukea opintojensa aikana. Erityisen tuen tarve vaihtelee vammaisuudesta monenlaisiin arjen elämän vaikeuksiin. Tarpeeseen pitäisi vastata yhä enemmän normaalissa opetustilanteessa.

19.11.2014

Potilasohjaus on siirtymässä kasvokkain tapahtuvasta neuvonnasta verkkoon

Nykypotilas ei välttämättä halua matkustaa sairaalaan kuulemaan ja saamaan ohjausta, vaan haluaa itse etsiä tietoa internetistä. Digitaaliset kanavat ja sosiaalinen media tarjoavat uuden tiedonhakuväylän ja ovat tehneet potilaista aikaisempaa valveentuneempia. PIUHA-projektin päätösseminaarissa 20.11.2014 klo 8:30–16:00 Ravintola Priimuksessa Jyväskylässä keskustellaan potilasohjauksen nykytilasta julkisen ja yksityisen sektorin näkökulmista.

17.11.2014

Jyväskylä näyttävästi esillä Slush-sijoittajatapahtumassa 18. - 19.11.

JAMKin opiskelijoiden taidonnäytteinä Apestorm –Full Bananas ja Ravenous Dark

13.11.2014

Ennakointi on investoivan maitotilan tärkein työkalu

Investoineen maitotilan yrittäjien pitää olla virkeimmillään, kun lehmät päästään siirtämään uuteen navettaan. Näin voi tiivistää 13 keskisuomalaisen ja eteläpohjalaisen maitotilan haastatteluaineiston tulokset. Selvitys tehtiin osana laajempaa Yhteistyöllä kilpailukykyä maidontuotantoon -hanketta, jonka rahoittaa Mannersuomen maaseudun kehittämisohjelma.

13.11.2014

JAMKin restonomiopiskelijat ravintoloitsijoina Ravintolapäivässä 15.11.

Ravintolapäivä on ruokakarnevaali, jolloin kuka tahansa voi perustaa pop-up -ravintolan tai -kahvilan päiväksi. Suomessa Ravintolapäivää on vietetty jo 15 kertaa, ja seuraava ravintolapäivä on lauantaina 15.11.

Näytä lisää

JAMK blogit

JAMKin blogeja kirjoittavat niin opiskelijat kuin henkilökuntakin. Lukuiloa!

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla Suomen paras ammattikorkeakoulu, jolla on vahvaa näyttöä koulutuksen laadusta, kansainvälisyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä."

Lue lisää

AMK- ja YAMK-tutkintoja

JAMKista saat käytännönläheisen tutkinnon, jota arvostetaan työmarkkinoilla. Tarjolla on yli 30 tutkintoa, yli 1 200 aloituspaikkaa seitsemällä alalla. Valitse AMK- tai YAMK-tutkinto, päivätoteutus tai monimuoto (aikuiskoulutus). Muista, että opiskella voit myös työn ohessa.

Tutustu

Ammatillinen opettajakorkeakoulu

Meillä voit opiskella opettajaksi, erityisopettajaksi ja opinto-ohjaajaksi. Lisäksi tarjoamme täydennyskoulutusta sekä tutkimus- ja kehittämispalveluita. Kanssamme voit kehittää omaa ja koko työyhteisösi pedagogista osaamista!

Tutustu

Avoin AMK

Avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin voi osallistua kuka tahansa iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta.

Tutustu

Täydennyskoulutus

Täydennyskoulutuksissamme päivität ammattitaitoasi ja parannat kilpailukykyäsi työmarkkinoilla sekä lisäät työhyvinvointiasi, motivaatiotasi ja intoa työsi tekemiseen.

Tutustu

Korkeakouludiplomi

Suorita aivan uudenlainen 60—90 opintopisteen napakka kokonaisuus, korkeakouludiplomi. Diplomiopinnot ovat täyttä asiaa. Perehdyt itseäsi kiinnostavaan asiaan, jonka osaajilla on kysyntää työmarkkinoilla. 1,5 vuoden aherruksestasi saat palkaksi diplomin.

Tutustu

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

KKA auditoitu logo 93x120      Diploma Supplement Label 2013 - 2016