jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on yli 8 000 ja henkilöstöä noin 600. 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

2.12.2016

JAMKin palvelutarjontaan kyberturvallisuussertifikaatti yrityksille ja yhteisöille

Vastikään päättyneessä IT-instituutin toteuttamassa Cyber Scheme Finland –pilottihankkeessa kehitettiin uusi palvelu organisaation kyberturvallisuustason arviointiin ja sertifiointiin. Palvelusta käytetään nimitystä FINCSC - Finnish Cyber Security Certificate. Palvelu on nyt organisaatioiden saatavilla ja sen tuottamisesta vastaavat toimintaan akkreditoimamme arviointilaitokset.

2.12.2016

JAMKin opiskelijat tuovat joulun Muuramen Koskikodin asukkaille 8.12.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun hyvinvointialan ensimmäisen vuoden opiskelijat järjestävät pikkujoulut Muuramen Koskikodin asukkaille 8.12.2016. Tapahtuma järjestetään osana opiskelijoiden yrittäjyysopintoja: ideointia on tehty erilaisissa tiimeissä koko syksy.

1.12.2016

Export of Education by Finnish Universities of Applied Sciences -teos julkaistu

​Ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arenen Kansainvälistymisvaliokunnan aloitteesta työstetty koulutusvientiä käsittelevä teos on julkaistu. "Export of Education by Finnish Universities of Applied Sciences –Reflections on Best Practices" on englanninkielinen kokoomateos, jonka tekemiseen on osallistunut 52 koulutuksen asiantuntijaa eri ammattikorkeakouluista ja niiden sidosryhmistä.

30.11.2016

JAMKin opiskelijat ilahduttavat Väkkärän palvelutalon vanhuksia 1.12.

Missä ovat opiskelijoiden ukit, papat, mummut ja mummit? On valitettavan yleistä, kuinka isovanhempien ja muiden vanhusten tapaaminen opiskeluiden aikana jää harmittavan vähäiseksi. Näin pohtivat Jyväskylän ammattikorkeakoulun hyvinvointialan ensimmäisen vuoden opiskelijat.

30.11.2016

JAMKin restonomiopiskelijoiden kehittämiä palvelutuotteita esitellään 2.12.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun restonomiopiskelijat esittelevät yrityksille ja yhteisöille kehittämiään palvelutuotteita Palveluaaltoja-messuilla 2.12. klo 10-14, paikkana JAMKin pääkampus, Rajakatu 35, C-siipi.

29.11.2016

Biotalouden erikoistumiskoulutuksia kehitetään Saarijärvellä 30.11.

Uusiin biotalousalan osaamistarpeisiin suunnitellaan erikoistumiskoulutusta, joka tuottaa biotaloudessa tarvittavaa osaamista korkeakoulujen perustutkintojen päälle. Syksyllä 2016 toteutetussa kehittämistyön taustakyselyssä saatiin keskisuomalaiselta vastaajalta osuva palaute: ”Uuden osaamisen merkitys vain korostuu, kun sitoudumme ilmasto- ja energiapolitiikan yhteisiin päätöksiin. Maaseudulla on pidettävä huolta, että innovaatioympäristöt ovat riittävän suuria, jotta saadaan riittävästi luovia henkilöitä ristipölytykseen yhteisen asian äärelle.”

Näytä lisää

JAMK somessa

Jasmina Koivumäki oikealla ja kauppias Maire Seppälä, Intersport Jyväskylä Kauppakatu 20. Tradenomiopiskelija Jasmina Koivumäki kiinnostui entistä enemmän liikunnasta ja urheilusta aloitettuaan liiketalouden opinnot JAMKissa syksyllä 2013. Harjoittelu Intersport Kauppakadun myymälässä alkoi heinäkuussa ja päättyi 1.12. ja antoi aivan uudet näköalat urheiluvälineiden liiketoimintaan. Harjoittelun aikana oli mahdollisuus perehtyä vähittäiskauppaan sekä oppia käytännöllisesti myymälän asiakaspalvelu- ja myyntityötä sekä myymälän taustatöitä. Myös projektiopinnoissa Jasmina oli mukana tekemässä selvitystä urheilun tuotebrändeistä sekä valikoiman suunnittelusta. Nyt Jasminan opinnot ovat viimeisiä arviointeja vaille valmiit ja hän saa todistuksen tämän vuoden lopussa.
Saimme tänään Palveluaaltoja -tapahtumassa JAMKin pääkampuksella kuulla Innovaatioprosessi -opintojakson opiskelijoiden ratkaisuja keskisuomalaisten yritysten toimeksiantoihin.
Korkeakoululiikuntakorkeakoululiikunta.fiKorkeakoululiikunta on Jyväskylän yliopiston, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja HUMAKin liikuntapalvelukokonaisuus. Tarjoamme korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilökunnalle vapaa-ajan liikuntamahdollisuuksia.
Iloisia uutisia: Jatkossa KAIKKI avoimen opiskelijat voivat osallistua Jyväskylän korkeakoululiikuntaan hankkimalla edullisen korkeakoululiikunnan tarran. Aika huikea etu, vai mitä? :)
Joulukuun ajan Pääkampuksen kirjastossa askarrellaan kirjakuusia. Tule rentoutumaan! / During December We are... https://t.co/jbI5U2gHJM
Joulukuun ajan Pääkampuksen kirjastossa askarrellaan kirjakuusia. Tule rentoutumaan! / During December We are Booktree crafting at the Main Library. Try and Relax!
Meet Jiwon Hwang, who has been studying at JAMK since August. Her goal has been to familiarize herself with Finnish education system. As Jiwon is soon leaving Jyväskylä to return to her home country, South-Korea, she wishes to encourage all exchange students to make the most of their experience!
JAMKin palvelutarjonta laajentui uudella tuotteella: kyberturvallisuussertifikaatti yrityksille ja yhteisöille! Käy tutustumassa FINCSC-sertifiointipalveluun osoitteessa http://www.fincsc.fi
Biotalousinstituutti tiivistää yhteistyötä Hollantiin | Tarvaalan tarinoitablogit.jamk.fi
Hollanti osoittautui erittäin kiinnostavaksi, aktiivisesti globaaleilla biotalousmarkkinoilla toimivaksi yhteistyöalueeksi Biotalousinsitituutille. Lisää vierailusta löydät blogistamme: http://blogit.jamk.fi/tarvaalantarinoita/2016/11/28/biotalousinstituutti-tiivistaa-yhteistyota-hollantiin/
Näytä lisää

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Cambridge English Language Assessment

JAMK Kielikeskus on virallinen Cambridge English Language Assessment -keskus, joka järjestää Cambridge English: Advanced -kielikoetta.

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

      Diploma Supplement Label 2013 - 2016