jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on vetovoimainen ja kansainvälinen korkeakoulu. Opiskelijoita meillä on yli 8 500 ja henkilöstöä noin 700. Tavoitteenamme on olla Suomen paras ammattikorkeakoulu, jolla on vahvaa näyttöä koulutuksen laadusta, kansainvälisyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä.

Kiitos hakijoille!

Korkeakoulujen syksyn 2014 yhteishaku on päättynyt. Katso aikataulu!

Lue lisää

Opi uutta avoimessa AMKissa

Tarjolla on jopa 200 kurssia aikuisille syksyllä 2014. Opintoja on eri aloilta ja eri tavoin toteutettuina. Ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä. Päivitä osaamistasi!

Lue lisää

Siirtohaku JAMK:iin on alkanut

Siirtoa voivat hakea muussa ammattikorkeakoulussa opiskelevat ja JAMKin omat opiskelijat saman koulutusalan sisällä.

Hakuaika 15.10. - 14.11.2014. Opinnot alkavat tammikuussa 2015.

Lue lisää

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

30.10.2014

Mielenterveyskuntoutumisen ei tarvitse olla tylsää ja harmaata

Peliteknologia ja uudenlaiset verkkopohjaiset sovellukset tarjoavat uusia ratkaisuja terveydenhuollon tarpeisiin. Eri-ikäisille ja eri kohderyhmille suunnitellut pelit mahdollistavat parhaimmillaan innostavia vaihtoehtoja oman terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen. Hyötypeleiksi, serious games, kutsutaan sellaisia pelejä, jotka on suunniteltu pääasiassa muuhun tarkoitukseen kuin viihteeksi.

29.10.2014

JAMK yrittäjäilta tulee taas 13.11.

FIGHT BACK - tavoitteet on tehty saavutettaviksi! Ensimmäinen JAMK Yrittäjäilta onnistui viime vuonna loistavasti ja JAMK haluaa kutsua alumniyrittäjänsä mukaan tekemään myös tulevasta illasta menestyksekkään.

28.10.2014

Sairaanhoitajakoulutuksen juhlavuosi huipentuu 30.10.

Sairaanhoitajakoulutus aloitettiin Jyväskylässä 60 vuotta sitten. Yli puolen vuosisadan aikana sekä sairaanhoitajien osaamisvaatimukset että koulutussisällöt ja -menetelmät ovat muuttuneet.

28.10.2014

Opiskelijoiden innovaatioviikko toteutuu taas JAMKin suurimpana kurssina

Parhaillaan käynnissä olevalla innovaatioviikolla työskentelee noin 800 JAMKin opiskelijaa ja 25 valmentajaa yhdeksän eri toimeksiannon parissa.

28.10.2014

Tarvaalan Biotalouskampus kehittyy yritysten ja maakunnan hyväksi

Biotalouskampus tiedottaa aiesopimuksesta ke 29.10. klo 15.00

27.10.2014

Perheystävällinen 24h-yhteiskunta on mahdollinen

Perheet 24/7 päätösseminaarissa 29.10. Folkhälsan senioritalolla Helsingissä klo 12.00–15.30 tutkimuksen päätuloksia kommentoivat työelämän, päivähoidon lainsäädännön ja perhejärjestön edustajat.

Näytä lisää

JAMK blogit

JAMKin blogeja kirjoittavat niin opiskelijat kuin henkilökuntakin. Lukuiloa!

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla Suomen paras ammattikorkeakoulu, jolla on vahvaa näyttöä koulutuksen laadusta, kansainvälisyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä."

Lue lisää

AMK- ja YAMK-tutkintoja

JAMKista saat käytännönläheisen tutkinnon, jota arvostetaan työmarkkinoilla. Tarjolla on yli 30 tutkintoa, yli 1 200 aloituspaikkaa seitsemällä alalla. Valitse AMK- tai YAMK-tutkinto, päivätoteutus tai monimuoto (aikuiskoulutus). Muista, että opiskella voit myös työn ohessa.

Tutustu

Ammatillinen opettajakorkeakoulu

Meillä voit opiskella opettajaksi, erityisopettajaksi ja opinto-ohjaajaksi. Lisäksi tarjoamme täydennyskoulutusta sekä tutkimus- ja kehittämispalveluita. Kanssamme voit kehittää omaa ja koko työyhteisösi pedagogista osaamista!

Tutustu

Avoin AMK

Avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin voi osallistua kuka tahansa iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta.

Tutustu

Täydennyskoulutus

Täydennyskoulutuksissamme päivität ammattitaitoasi ja parannat kilpailukykyäsi työmarkkinoilla sekä lisäät työhyvinvointiasi, motivaatiotasi ja intoa työsi tekemiseen.

Tutustu

Korkeakouludiplomi

Suorita aivan uudenlainen 60—90 opintopisteen napakka kokonaisuus, korkeakouludiplomi. Diplomiopinnot ovat täyttä asiaa. Perehdyt itseäsi kiinnostavaan asiaan, jonka osaajilla on kysyntää työmarkkinoilla. 1,5 vuoden aherruksestasi saat palkaksi diplomin.

Tutustu

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

KKA auditoitu logo 93x120      Diploma Supplement Label 2013 - 2016