jamk.fi

Lukuvuoden avajaiset

JAMKin lukuvuosi 2015–16 on avattu! Katso tunnelmakuvia avajaisista ja lue puheet.

Lue lisää

Syksyn haku lähestyy

Hae AMK- tai YAMK-tutkinto-ohjelmiin korkeakoulujen yhteishaussa 8. - 22.9.2015.

Lue lisää

Opiskele biotalousalan kehittämisen asiantuntijaksi

Opi ennakoimaan biotalousalan suuntaviivoja ja kehitä alan yritystoimintamalleja. Agrologi (YAMK), biotalouden kehittäminen -opinnot voit suorittaa työn ohessa. Hae syksyn yhteishaussa 8.9.–22.9.2015.

Lue lisää

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on vetovoimainen ja kansainvälinen korkeakoulu. Opiskelijoita meillä on yli 8 500 ja henkilöstöä noin 700. Tavoitteenamme on olla Suomen paras ammattikorkeakoulu, jolla on vahvaa näyttöä koulutuksen laadusta, kansainvälisyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä.

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

4.9.2015

Syksyn yhteishaku alkaa 8.9. JAMKissa tarjolla 180 opiskelupaikkaa

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa on syksyn yhteishaussa tarjolla 180 opiskelupaikkaa. Hakuaika korkeakoulututkintoihin on 8. - 22.9.2015 klo 15 ja opinnot alkavat tammikuussa 2016. Yhteishaussa voi hakea yhdellä hakulomakkeella korkeintaan kuuteen eri koulutukseen. Hakeminen tapahtuu verkossa osoitteessa opintopolku.fi.

3.9.2015

Materiaalinohjauksella merkittäviä kustannussäästöjä

Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelija Joona Hakalan tekemä ja lehtori Henri Kervolan valvoma opinnäytetyö ”Konepajayrityksen materiaalinohjauksen kehittäminen" on palkittu Riitta ja Jorma J. Takasen säätiön 2500 euron apurahalla.

2.9.2015

Jamkilaisia asiantuntijoiksi EPAS-arviointiryhmään

Kauppatieteellisen alan kansainvälisiä laatuakkreditointeja toteuttava European Foundation for Management Development (EFMD) on kutsunut liiketoimintayksikön johtaja Asta Wahlgrénin sekä International Business -ohjelman koulutuspäällikkö Matti Hirsilän akateemisiksi asiantuntijoiksi koulutusohjelmien arvioijaryhmiin.

2.9.2015

Yrittäjyys on omien unelmiensa toteuttamista. Yrittäjän päivää vietetään jälleen 5.9.

Yrittäjän Päivää on vietetty vuosittain syyskuun 5. päivänä vuodesta 1997 alkaen. Säätiön anomuksesta 5.9. on merkitty almanakkaan merkkipäiväksi. Tapahtuman ideologiana on osoittaa, että yrittäjyys on oiva vaihtoehto, kun on palava halu toteuttaa omia unelmiaan ja luoda jotain uutta. Jos lisäksi uskoo ideaansa ja on valmis työskentelemään sen eteen, oma yritys on hyvä tapa turvata työnsä.

31.8.2015

Menestyspelin pääsuunnittelija saapuu Jyväskylään

Cities: Skylines -pelin pääsuunnittelija Karoliina Korppoo kertoo JAMKissa 11.9. pelin suunnittelufilosofiasta ja pelin jatkosuunnitelmista.

26.8.2015

Kamarikuoro Cantinovum hakee uusia laulajia

Jyväskylän ammattikorkeakoulun edustuskuoro Kamarikuoro Cantinovum hakee riveihinsä uusia laulajia! Cantinovum harjoittelee tiistaisin (klo 18-21) ja syksyn tavoitteissa siintää konserttikiertue Puolaan, yhteistyöprojekti Mikkelin kaupunginorkesterin kanssa sekä perinteiset joulukonsertit.

Näytä lisää

JAMK blogit

JAMKin blogeja kirjoittavat niin opiskelijat kuin henkilökuntakin. Lukuiloa!

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla Suomen paras ammattikorkeakoulu, jolla on vahvaa näyttöä koulutuksen laadusta, kansainvälisyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä."

Lue lisää

AMK- ja YAMK-tutkintoja

JAMKista saat käytännönläheisen tutkinnon, jota arvostetaan työmarkkinoilla. Tarjolla on yli 30 tutkintoa, yli 1 200 aloituspaikkaa seitsemällä alalla. Valitse AMK- tai YAMK-tutkinto, päivätoteutus tai monimuoto (aikuiskoulutus). Muista, että opiskella voit myös työn ohessa.

Tutustu

Ammatillinen opettajakorkeakoulu

Opiskele aikuisena ammatilliseksi opettajaksi, erityisopettajaksi tai opinto-ohjaajaksi. Osaamistasi voit päivittää myös lyhyemmissä täydennyskoulutuksissamme. Lupaamme sinulle uusia taitoja pedagogisesta peruskaurasta aina ilmiömäisiin innovaatioihin asti.

Tutustu

Avoin AMK

Avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin voi osallistua kuka tahansa iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta.

Tutustu

Täydennyskoulutus

Täydennyskoulutuksissamme päivität ammattitaitoasi ja parannat kilpailukykyäsi työmarkkinoilla sekä lisäät työhyvinvointiasi, motivaatiotasi ja intoa työsi tekemiseen.

Tutustu

Korkeakouludiplomi

Suorita aivan uudenlainen 60—90 opintopisteen napakka kokonaisuus, korkeakouludiplomi. Diplomiopinnot ovat täyttä asiaa. Perehdyt itseäsi kiinnostavaan asiaan, jonka osaajilla on kysyntää työmarkkinoilla. 1,5 vuoden aherruksestasi saat palkaksi diplomin.

Tutustu

Cambridge English Language Assessment

JAMK Kielikeskus on virallinen Cambridge English Language Assessment -keskus, joka järjestää Cambridge English: Advanced -kielikoetta.

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

      Diploma Supplement Label 2013 - 2016