jamk.fi

JAMK on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on yli 8 000 ja henkilöstöä noin 600. 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

1.7.2016

Suomelle johtovaltiorooli Euroopan puolustusviraston kyberhankkeessa

Suomi osallistuu Euroopan puolustusviraston EDA:n kyberhankkeeseen (EDA CAT B Project on Cooperation on Cyber Ranges in the European Union) sekä ottaa hankkeen johtovaltioroolin yhdessä Hollannin ja Kreikan kanssa. Muut hankkeeseen osallistuvat maat ovat Itävalta, Belgia, Saksa, Viro, Irlanti, Latvia, Portugal ja Ruotsi. Suomen harjoitusympäristö sijaitsee Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

1.7.2016

Opiskelijavalintojen tulokset julkaistu

Sinulle tarjotaan hakutoivejärjestyksesi ylintä paikkaa, johon valintamenestyksesi riittää. Voit olla hakukohteisiisi hyväksyttynä, varasijalla tai hylättynä. Opiskelijavalinnan tulokset julkistetaan kaikissa korkeakouluissa viimeistään 1.7.2016.

30.6.2016

Palliatiivisen ja saattohoidon koulutus käynnistyy syksyllä 2016

Sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille suunnattu 30 opintopisteen kokonaisuus vastaa palliatiivisen eli oireenmukaisen ja saattohoidon osaamisen kehittämishaasteisiin erilaisissa toimintaympäristöissä.

29.6.2016

Avoin ammattikorkeakoulu vastaa työelämätarpeisiin uusilla osaamiskokonaisuuksilla

Opetus- ja kulttuuriministeriön pilottihankeen hyvän palautteen myötä Jyväskylän ammattikorkeakoulun korkeakouludiplomikoulutukset jatkuvat. Myös tarjonta monipuolistuu.

27.6.2016

Lukuvuoden aikataulut

Uudet opiskelijat aloittavat JAMKissa 29.8.2016 ja jatkavat opiskelijat 5.9.2016.

27.6.2016

Lutakon kampuksen kesän 2016 aukioloajat

Lutakon kampuksen palveluajoissa on poikkeuksia kesä-elokuussa.

Näytä lisää

JAMK somessa

Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK), avoin AMKjamk.fi
Tänään on tullut tutkintokoulutuksen opiskelijavalintojen tulokset. Jos vastaus ei tällä kertaa ollut myönteinen, älä huoli, avoimessa voit aloittaa silti opinnot! Sopisivatko ensi vuoden suunnitelmiisi parhaiten polkuopinnot, työelämäläheiset opintokokonaisuudet vai yksittäiset kurssit?
JAMK University of Applied Sciencesjamk.fi
Jos opiskelijavalintojen tulokset eivät tällä kertaa olleet myönteiset, ei hätää, voit silti tulla meille! Tule aloittamaan opinnot avoimessa!
We provide a training environment for @EUDefenceAgency’s project where #Finland has a leading role @DefenceFinland https://t.co/xZn4xIbqwV
Ville, 24 vuotta, kolmannen vuoden tradenomiopiskelija, digitaalisen markkinoinnin harjoittelija, MEOM Oy. MEOM haki harjoittelijaa digitaalisen markkinoinnin tehtäviin avoimella haulla, ja huumorimiehenä jätin hakemuksen heille sopivasti aprillipäivänä. Kirjoitin CV:ni tueksi muutaman hauskan faktan itsestäni, mutta myös sen, että olen vakavissani kiinnostunut tästä pestistä. Muutaman päivän kuluttua puhelimeni soi, ja parin haastattelun jälkeen lyötiin kättä päälle ja kevään viimeisten tenttien jälkeen kävelin toimistolle tekemään töitä. MEOM on digitaalinen mainostoimisto, joka ratkaisee liiketoiminta- ja markkinointihaasteita designin ja teknologian avulla. Teemme paljon verkkosivuja, internet-mainonnan toteutuksia ja käyttöliittymäsuunnittelua. Mistään näistä minulla ei juurikaan ollut entuudestaan osaamista: vaikka olen JAMKilla käynyt kursseja lähes laidasta laitaan, kaikki digitaalisen markkinoinnin kurssit olen jotenkin kiertänyt kaukaa, verkkosivujen toteutuksista puhumattakaan. Edessä oli siis hikinen urakka uuden tiedon omaksumisessa ja oman osaamisen kehittämisessä. Onneksi esimieheni ja koko työyhteisö kannustavaa oppimaan jatkuvasti uutta ja saan käyttää jopa osan työajastani ihan puhtaasti kirjojen ja artikkelien lukemiseen. Jatkuvan oppimisen lisäksi tehtäviini kuuluu olla yhteydessä uusiin ja vanhoihin asiakkaisiin, tehdä markkinoinnin suunnittelua heille, toteuttaa verkossa markkinoinnin operatiivisia tehtäviä ja konseptoida uutena projektina täysin uutta palvelua MEOM:lle. On todella hienoa olla luomassa uutta palvelua ja suunnitella palvelukonseptia aivan tyhjästä. Olen opinnoissani käynyt läpi myyntiä, markkinointia ja tuotteistamista, joiden tuntemisesta on ollut suurta apua tehtävissäni. Parasta toimenkuvassani on itsensä ilmaisemisen mahdollisuus ja vastuun sekä vapauden yhdistyminen. Luova työ vaatii paljon ongelmanratkaisukykyä, taustatutkimusta, kokeilunhalua ja pään hakkaamista seinään, mutta edetessään antaa todella paljon takaisin kun näkee omien käsiensä jäljen. Aloittaessani opintojani kolme vuotta sitten en oikein nähnyt itseäni tekemässä markkinointitehtäviä, mutta tällä hetkellä olen todella iloinen ajauduttuani tänne ammattilaisten keskelle harjoitteluun. Tutustu yritykseen: www.meom.fi Jälkisanat Pertti Pernu: Harjoittelupaikoista JAMKissa on vanha kulunut sanonta että ”kunhan harjoittelija ei vaan joudu pelkästään kahvikeittoon”. Aamun harjoittelukäynnillä oli mukava kun Ville keitti cappuccinot yritykseen hankitulla ammattitason espressokeittimellä!
#opehommat pulkassa.Toimistomme hiljenee heinäkuuksi. Aurinkoista ja mukavaa kesää! #kesäloma https://t.co/ezvLhwH2mL
Opiskelijavalintojen tulokset on nyt julkaistu! Lämpimät onnittelut uusille insinööriopiskelijoille ja kaikille muille JAMKissa aloittaville! Näet valintatuloksesi opintopolku.fi -osoitteen Oma Opintopolku -palvelusta. Seuraa säännöllisesti myös sähköpostiasi!
Opiskelijavalintojen tulokset on nyt julkaistu! Lämpimät onnittelut uusille agrologiopiskelijoille ja kaikille muille JAMKissa aloittaville! Näet valintatuloksesi opintopolku.fi -osoitteen Oma Opintopolku -palvelusta. Seuraa säännöllisesti myös sähköpostiasi!
Voihan kesä ja kärpäset! Kesälaitumit kutsuu ja toimistomme hiljenee heinäkuuksi. Aurinkoisia kesäpäiviä ja palataan taas elokuussa uudella innolla!
Opiskelutekniikkaana open book -tyyppinen koetilanne. Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton videossa esitellän Open book -tyyppinen koetilanne, joka on hyvin työelämälähtöinen tapa testata osaamista ilman ulkoa opettelua ja muistelemista. LKV-valmennuksessa juridiikan rooli on vahva ja videossa esitetään lakikirjan laputustekniikka. JAMK aloittaa Kiinteistöliiketoiminnan korkeakouludiplomikoulutuksen lokakuussa. Ilmoittautuminen alkaa avoimen ammattikorkeakoulun kautta 3.8.2016.
Näytä lisää

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Cambridge English Language Assessment

JAMK Kielikeskus on virallinen Cambridge English Language Assessment -keskus, joka järjestää Cambridge English: Advanced -kielikoetta.

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

      Diploma Supplement Label 2013 - 2016