jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on yli 8 000 ja henkilöstöä noin 600. 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

26.9.2016

JAMK tutuksi -päivä tulee taas 11.11.

Mitä ammattikorkeakouluopiskelu on? Miten JAMKiin haetaan ja milloin? Mistä tietää, mikä voisi olla oma juttu? Minkälaista englanniksi opiskelu on? Mikä ihmeen JAMKO? JAMK tutuksi päivän aikana saat vastauksia näihin ja moniin muihin kysymyksiin! Tervetuloa!

22.9.2016

Panimo Hiisin Silajärvi kertoo menestystarinansa Keski-SuomiON GO-seminaarissa 28.9.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Keski-SuomiON GO -seminaari esittelee monipuolisesti erilaisia maaseutuohjelman mahdollisuuksia ja niistä saatuja konkreettisia hyötyjä Keski-Suomessa. Maksuton seminaari on suunnattu yrittäjille, päättäjille, kehittäjille ja muille maaseudun kehittämisestä kiinnostuneille toimijoille. Tilaisuus järjestetään keskiviikkona 28.9.2016 klo 13.00–16.30 JAMKin Dynamon auditoriossa, Piippukatu 2, Jyväskylä.

22.9.2016

Cantinovumin ja Cassiopeian yhteiskonsertti 9.10.

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan sekakuoro Cassiopeia saapuu Cantinovumin vieraaksi lokakuun toisena viikonloppuna ja kuorot konsertoivat yhdessä sunnuntaina 9.10. klo 14 Hannikaissalissa.

22.9.2016

Syksyn yhteishaku: Sosiaali- ja terveysalan suosio jatkuu

Syksyn 2016 yhteishaku päättyi eilen keskiviikkona. Jyväskylän ammattikorkeakoulussa oli tarjolla sata opiskelupaikkaa. JAMKiin haki yhteensä 1982 nuorta ja aikuista, 809 laittoi ykköstoiveeksi JAMKin. Ensisijaisten hakijoiden määrä nousi viime vuodesta.

20.9.2016

Vielä ehtii mukaan harjoitusmusiikkiopistoon!

Uusi lukuvuosi on alkanut myös harjoitusmusiikkiopistossa ja nyt uusia harjoitusoppilaita kaivataan etenkin sähköbassoon. Ilmoita itsesi, lapsesi tai sukulaisesi mukaan!

19.9.2016

Maakunnan paras kaivovesi löytyy Toivakasta ja Palokasta

Maakunnan paras kaivovesi 2016-kilpailu on ratkennut. Lauantaina 17.9. Ween maan viljaa-markkinoilla käydyssä loppukilpailussa palkittiin yksityisten rengas- tai lähdekaivojen ja yksityisten porakaivojen kolme parasta.

Näytä lisää

JAMK somessa

Miten vaivatta lähteet talteen? Tämä ja paljon muuta kirjaston avoimissa koulutuksissa. Lue lisää ja tule mukaan! http://www.jamk.fi/…/ki…/Loyda-kysy-opi/avoimet-koulutukset/http://www.jamk.fi/…/ki…/Loyda-kysy-opi/avoimet-koulutukset/ - Susanna Kuva: http://gluedtomycraftsblog.c
Miten vaivatta lähteet talteen? Tämä ja paljon muuta kirjaston avoimissa koulutuksissa. Lue lisää ja tule... https://t.co/wOjhODRddZ
The International Services Office will close early today due to training. We'll close at 11.00 today (29.9.2016). We'll be opening on Friday as normal though. Sorry about the inconvenience!
Maatalouden tietojärjestelmien ajankohtaispäivät Jämsässä 14.10, Laukaassa 24.10 ja Viitasaarella 21.11! Tervetuloa mukaan!
Pihatto- ja parsinavetta paremmaksi – pienryhmät starttaavat marraskuussa! Päivittäiset työskentelyolosuhteet vaikuttavat kokonaisvaltaisesti yrittäjän elämään. Omalle työympäristölle on helppo sokeutua ja rutiineiksi muodostuneet työskentelymallit tulevat sen kummemmin ajattelematta selkärangasta. Välillä on hyvä ravistella omaa arkeansa ja miettiä - mitä jos pienellä investoinnilla tai ajattelu-/työskentelytavan muutoksella voisikin lisätä työn mielekkyyttä, vähentää kuormittavuutta ja jopa parantaa taloudellista kannattavuutta? Pienryhmissä kyseenalaistetaan omaa työympäristöä ja toimintamalleja käytännöllisyyden ja turvallisuuden näkökulmasta. Yhdessä muiden ryhmäläisten kanssa pyritään ratkaisemaan käytännön ongelmia ja innostetaan samalla huolehtimaan omasta työhyvinvoinnista. Toimintaan on mahdollista sisällyttää tilavierailuja ja pienryhmän taustajoukoissa toimii ammattilaisia niin talous-, rakennus- kuin eläinpuoleltakin. Mikäli siis työympäristösi kaipaa pientä päivitystä tai olet muuten vaan kiinnostunut erilaisista työhyvinvointiin ja -turvallisuuteen liittyvistä asioista – Lämpimästi tervetuloa mukaan!
EXAM - tenttistudio avautui Rajakadulla Exam-tenttisovelluksella voit joustavoittaa opintojakson tenttimistä täysin uudella tavalla. Opiskelija tenttii itsenäisesti vain tenttimiseen varatussa tilassa eli Examstudiossa. Läheskään kaikissa opintojaksoissa oppimista ei mitata enää tenttimällä, vaan arviointimenetelmät ovat monipuolistuneet vuosi vuodelta. Hyvän kokonaiskuvan Examista saat Exam-ohjeista osoitteessa http://oppimateriaalit.jamk.fi/examstudio. Tenttijän kannattaa ensimmäiseksi tarkistaa, että hänellä ei ole lainakieltoja, sillä tilaan pääseminen edellyttää kirjastokorttia. Liitteenä muutama valokuva tänä päivänä järjestetetystä avoimien ovien päivästä, jossa hankkeesta vastaava Marja-Kaarina Markkanen esitteli tilaa, järjestelmiä ja toimintaperiaatteita henkilökunnalle. Markkanen kertoi myös tulevaisuudesta, jossa tavoitteena on helpottaa eri puolilla maata asuvien mahdollisuudesta valita tenttipaikakseen lähin EXAM-studio.
Ministeri Niinistö: EU-maat kiinnostuivat Suomen hybridikeskuksesta #hybridiuhka #kyberturvallisuus https://t.co/UuTJajsZx5
Näytä lisää

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Cambridge English Language Assessment

JAMK Kielikeskus on virallinen Cambridge English Language Assessment -keskus, joka järjestää Cambridge English: Advanced -kielikoetta.

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

      Diploma Supplement Label 2013 - 2016