jamk.fi

Yhteishaku on päättynyt

Kevään yhteishaussa oli yli 30 tutkintoa, yli 1200 aloituspaikkaa. Seuraaviin yhteishakuihin tulevat AMK- ja YAMK-tutkinnot julkaistaan kesällä 2015. Kiitos hakijoille!

Lue lisää

Opiskele kesällä avoimessa

Käytä alkukesä hyödyksesi opiskellen! Avoimen kesäopintoina on noin 40 kiinnostavaa kurssia, osa verkossa, osa lähiopetuksena. Nappaa omasi!

Lue lisää

Vuosikertomus 2014

Vuonna 2014  JAMKin toiminnassa näkyi biotalouspuolen vahva nousu, opetusmenetelmien uudistuminen ja yrittäjyyden kasvu. Kyberturvallisuudeen saralla tehtiin uusia avauksia: alan koulutus lisääntyi ja monipuolinen yhteistyö eri toimijoiden kanssa tiivistyi. Yhteishaussa JAMKin vetovoima kasvoi ja ammatillinen opettajakorkeakoulu oli jälleen Suomen suosituin.

Lue lisää

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on vetovoimainen ja kansainvälinen korkeakoulu. Opiskelijoita meillä on yli 8 500 ja henkilöstöä noin 700. Tavoitteenamme on olla Suomen paras ammattikorkeakoulu, jolla on vahvaa näyttöä koulutuksen laadusta, kansainvälisyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä.

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

21.4.2015

Jyväskylän kuoroviikko III: Sibeliuksesta Hannikaiseen

Keskiviikkona 22.4. klo 19 JAMKin Hannikaissalissa vietetään kuoromusiikin juhlaa, kun lavalle nousee peräti kolme paikallista huippukuoroa Sibeliuksesta Hannikaiseen -konsertissa.

20.4.2015

Restonomit hopealle RESTO-kilpailussa

Rovaniemellä pidettyyn kilpailuun osallistui 11 joukkuetta. JAMKin #40100 sijottui hopealle.

20.4.2015

Jyväskylän tradenomikoulutus suosituin

Jyväskylän ammattikorkeakoulun tradenomikoulutuksen monimuotototeutus oli yhteishaussa Suomen suosituin suomenkielinen tradenomikoulutus, sillä ohjelmaan haki lähes 12 opiskelijaa yhtä aloituspaikkaa kohden (vetovoima 11.6). Uutta ohjelmassa on se, että tutkinnon voi nyt suorittaa kokonaan verkossa.

16.4.2015

AOKKin opettajankoulutuksen opiskelijavalinnat 2015 selvillä

Ammatillisen opettajankoulutuksen opiskelijavalinnat haun 2015 osalta on tehty. Tarkista tilanteesi Opintopolku.fi-palvelusta!

15.4.2015

Avoimessa AMK:ssa jälleen ennätystulos

Jyväskylän ammattikorkeakoulun avoimessa AMK:ssa suoritettiin vuonna 2014 7206 opintopistettä, mikä on 42 % enemmän kuin vuonna 2013, joka oli myös ennätyksellinen. Myös opiskelijamäärä kohosi 679:stä 789:än.

10.4.2015

Yhteishaku: JAMKiin ensisijaisia hakijoita liki 6000

Opiskelupaikkaa Jyväskylän ammattikorkeakoulusta tavoitteli eilen päättyneessä yhteishaussa kaikkiaan 15 238 henkilöä, joista ensisijaisia hakijoita oli 5 716. Hakijamäärillä mitattuna JAMK on Suomen kuudenneksi suosituin ammattikorkeakoulu.

Näytä lisää

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla Suomen paras ammattikorkeakoulu, jolla on vahvaa näyttöä koulutuksen laadusta, kansainvälisyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä."

Lue lisää

AMK- ja YAMK-tutkintoja

JAMKista saat käytännönläheisen tutkinnon, jota arvostetaan työmarkkinoilla. Tarjolla on yli 30 tutkintoa, yli 1 200 aloituspaikkaa seitsemällä alalla. Valitse AMK- tai YAMK-tutkinto, päivätoteutus tai monimuoto (aikuiskoulutus). Muista, että opiskella voit myös työn ohessa.

Tutustu

Ammatillinen opettajakorkeakoulu

Opiskele aikuisena ammatilliseksi opettajaksi, erityisopettajaksi tai opinto-ohjaajaksi. Osaamistasi voit päivittää myös lyhyemmissä täydennyskoulutuksissamme. Lupaamme sinulle uusia taitoja pedagogisesta peruskaurasta aina ilmiömäisiin innovaatioihin asti.

Tutustu

Avoin AMK

Avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin voi osallistua kuka tahansa iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta.

Tutustu

Täydennyskoulutus

Täydennyskoulutuksissamme päivität ammattitaitoasi ja parannat kilpailukykyäsi työmarkkinoilla sekä lisäät työhyvinvointiasi, motivaatiotasi ja intoa työsi tekemiseen.

Tutustu

Korkeakouludiplomi

Suorita aivan uudenlainen 60—90 opintopisteen napakka kokonaisuus, korkeakouludiplomi. Diplomiopinnot ovat täyttä asiaa. Perehdyt itseäsi kiinnostavaan asiaan, jonka osaajilla on kysyntää työmarkkinoilla. 1,5 vuoden aherruksestasi saat palkaksi diplomin.

Tutustu

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

      Diploma Supplement Label 2013 - 2016