jamk.fi

JAMK on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on yli 8 000 ja henkilöstöä noin 600. 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

18.7.2016

Lisähaku agrologiopintoihin

JAMKin agrologiopintoihin on tarjolla kymmenen aloituspaikkaa lisähaussa 18.7. - 4.8.2016. Hakeminen tapahtuu opintopolku.fi -järjestelmässä.

1.7.2016

Suomelle johtovaltiorooli Euroopan puolustusviraston kyberhankkeessa

Suomi osallistuu Euroopan puolustusviraston EDA:n kyberhankkeeseen (EDA CAT B Project on Cooperation on Cyber Ranges in the European Union) sekä ottaa hankkeen johtovaltioroolin yhdessä Hollannin ja Kreikan kanssa. Muut hankkeeseen osallistuvat maat ovat Itävalta, Belgia, Saksa, Viro, Irlanti, Latvia, Portugal ja Ruotsi. Suomen harjoitusympäristö sijaitsee Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

1.7.2016

Opiskelijavalintojen tulokset julkaistu

Sinulle tarjotaan hakutoivejärjestyksesi ylintä paikkaa, johon valintamenestyksesi riittää. Voit olla hakukohteisiisi hyväksyttynä, varasijalla tai hylättynä. Opiskelijavalinnan tulokset julkistetaan kaikissa korkeakouluissa viimeistään 1.7.2016.

30.6.2016

Palliatiivisen ja saattohoidon koulutus käynnistyy syksyllä 2016

Sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille suunnattu 30 opintopisteen kokonaisuus vastaa palliatiivisen eli oireenmukaisen ja saattohoidon osaamisen kehittämishaasteisiin erilaisissa toimintaympäristöissä.

29.6.2016

Avoin ammattikorkeakoulu vastaa työelämätarpeisiin uusilla osaamiskokonaisuuksilla

Opetus- ja kulttuuriministeriön pilottihankeen hyvän palautteen myötä Jyväskylän ammattikorkeakoulun korkeakouludiplomikoulutukset jatkuvat. Myös tarjonta monipuolistuu.

27.6.2016

Lukuvuoden aikataulut

Uudet opiskelijat aloittavat JAMKissa 29.8.2016 ja jatkavat opiskelijat 5.9.2016.

Näytä lisää

JAMK somessa

Tervetuloa tiistaina 2.8.2016 klo 15 kuulemaan ja kyselemään opinnoista avoimessa ammattikorkeakoulussa ja nauttimaan samalla raikkaista kesätarjoiluista! Mikäli et pääse nyt paikalle JAMKin pääkampukselle Rajakadulle, ei hätää: voit seurata infotilaisuutta myös suorana verkossa. Näkemisiin siis ensi viikolla!
KoulutusneuvontaJäitkö ilman korkeakoulupaikkaa? Minulla on sinulle kuusi vinkkiä ensi vuodeksi. -Kirsti
Avoin ammattikorkeakoulu on hyvä valinta korkeakoulututkintoon tähtäävälle opiskelijalle - vuodessa kerrytät tietoja ja taitoja juuri sinua kiinnostavalta alalta. Kannattaa lukea Koulutusneuvonnan vinkit!
Get ready for @RallyFinland 28-31.7.2016 #rallifiilis #Jyväskylä #rally #Finland Design @RikuTalvinen https://t.co/BYSe4j2OvO
Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK), agrologitjamk.fi
Huom. huom. huom. kaikille teille, joilta opiskelupaikka uupuu! Agrologikoulutuksissamme on 10 paikkaa lisähaussa! Lue lisää ja hae nopeasti opintopolku.fi:ssä! Haku päättyy 4.8.! http://www.jamk.fi/fi/Koulutus/Luonnonvara-ala/agrologi/
.@EU_Commission & @ecso_eu allekirjoittivat #kyberturvallisuus sopimuksen @JAMK_fi JYVSECTEC #ECSO’n perustajiin https://t.co/Hax25Fa36V
Avoimet työpaikat | Tuotantopäällikkö, Basecamp Oulanka Oy, Kuusamomol.fiBasecamp Oulanka on maailman johtavia kestävän kehityksen matkailukohteita. The Long Run säätiön jäsenyys antaa vahvan selkänojan kansainväliseen toimintaan. Yli 15 vuotta olemme rakentaneet tuotetta
Vaikkapa tällaisiin tehtäviin voi hakea restonomin tutkinnolla. Innovatiiviset matkailupalvelut suuntautmisen kautta voi mennä vaikka harjoitteluun Basecampiin ja siitä se ura sitten urkenee...
Greetings from the beautiful campus of Weihenstephan-Triesdorf University of Applied Sciences in Freising, Germany! We've had fruitful discussions about future student exchange in the field of Natural Resources.
Näytä lisää

26.7.2016 4:20

Video !

22.7.2016 8:26

N-Tower

22.7.2016 8:07

Food update

Näytä lisää

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Cambridge English Language Assessment

JAMK Kielikeskus on virallinen Cambridge English Language Assessment -keskus, joka järjestää Cambridge English: Advanced -kielikoetta.

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

      Diploma Supplement Label 2013 - 2016