jamk.fi

Hae JAMKiin 2015

JAMKissa on tarjolla AMK- ja YAMK-tutkintoja 7 eri alalta. Tutustu ja hae englanninkielisiin 7.–27.1. ja suomenkielisiin tutkintoihin 17.3.–9.4.2015.

Lue lisää

Opi uutta avoimessa AMKissa

Tarjolla on reilusti yli 100 kurssia aikuisille keväällä 2015. Opintoja on eri aloilta ja eri tavoin toteutettuna. Ilmoittaudu 17.11.–7.12.2014 ja tule päivittämään osaamistasi!

Lue lisää

Hae JAMKin opekorkeaan

Hae 7.–27.1.2015 opiskelemaan ammatilliseksi opettajaksi, erityisopettajaksi tai opinto-ohjaajaksi. Aikuiset opiskelijamme saavat opetusalan kelpoisuuden 1–2 vuodessa.

Lue lisää

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on vetovoimainen ja kansainvälinen korkeakoulu. Opiskelijoita meillä on yli 8 500 ja henkilöstöä noin 700. Tavoitteenamme on olla Suomen paras ammattikorkeakoulu, jolla on vahvaa näyttöä koulutuksen laadusta, kansainvälisyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä.

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

17.12.2014

Pelikehityskeskus Jyväskylään

Jyväskylään perustetaan Yritystehtaan yhteyteen Vapaudenkadulle entisen Juomatehtaan tiloihin pelikehityskeskus. Keskuksessa jatkojalostetaan ja kaupallistetaan Jyväskylän korkeakoulujen tutkimustoiminnan tuloksena syntyneitä peli-ideoita sekä autetaan Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijoita tuotteistamaan peli-ideoitaan yritystoiminnaksi asti.

17.12.2014

Opettajankoulutus laajenee verkkoon

JAMKin ammatilliseen opettajankoulutukseen voi hakea jatkossa myös verkko-opiskelijaksi. Seuraava hakuaika on tammikuussa 2015.

12.12.2014

Resurssitehokas maamassojen hallinta säästää euroja ja luonnonvaroja

Maamassojen hallinnan järkeistämiselle on tarvetta niin Jyväskylässä kuin valtakunnallisestikin. Uusien maankaatopaikkojen perustaminen kaupunkiympäristössä kohtuullisten etäisyyksien päähän rakennuskohteista on käymässä hankalaksi.

9.12.2014

Osuva esittelee menetelmiä innovaatiotoiminnan johtamiseen 10.12.

Sosiaali- ja terveydenhuollossa on viime vuosina tapahtunut lukuisia uudistuksia, jotka ovat vaikuttaneet sekä palvelujen järjestämiseen että rakenteisiin. On todennäköistä että organisaatiomuutosten suunta jatkuu samana, mutta tahti kiihtyy ja muutokset ovat entistä suurempia. Näiden uudistusten rinnalle tarvitaan kehittämiskäytäntöjä, jotka huomioivat koko henkilöstön hyvinvoinnin ja kytkevät kehittämisen osaksi päivittäistä työtä.

8.12.2014

Tulevaisuuden biotalousyhteiskunta rakennetaan nyt

Biotalouteen perustuvien haja-asutusalueiden yhdyskuntien suunnittelusta ja rakentamisesta kiinnostuneet yritykset, asiantuntijat ja oppilaitosten edustajat kohtaavat Saarijärvellä ke 10.12. klo 9-16.30, paikkana Tarvaalan Biotalouskampus, Tuumalantie 17, Saarijärvi.

4.12.2014

JAMKissa julkaistiin Suomen ensimmäinen verkkotutkimuksen opas

Jyväskylän ammattikorkeakoulun liiketoiminnan yliopettaja Jorma Kanasen uusin teos, Verkkotutkimus opinnäytetyönä - laadullisen ja määrällisen verkkotutkimuksen opas, käsittelee online- eli webtutkimusta eli sitä, miten laadullista ja määrällistä tutkimusta tehdään internetissä.

Näytä lisää

JAMK blogit

JAMKin blogeja kirjoittavat niin opiskelijat kuin henkilökuntakin. Lukuiloa!

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla Suomen paras ammattikorkeakoulu, jolla on vahvaa näyttöä koulutuksen laadusta, kansainvälisyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä."

Lue lisää

AMK- ja YAMK-tutkintoja

JAMKista saat käytännönläheisen tutkinnon, jota arvostetaan työmarkkinoilla. Tarjolla on yli 30 tutkintoa, yli 1 200 aloituspaikkaa seitsemällä alalla. Valitse AMK- tai YAMK-tutkinto, päivätoteutus tai monimuoto (aikuiskoulutus). Muista, että opiskella voit myös työn ohessa.

Tutustu

Ammatillinen opettajakorkeakoulu

Hae 7.–27.1.2015 opiskelemaan ammatilliseksi opettajaksi, erityisopettajaksi tai opinto-ohjaajaksi JAMKin ammatilliseen opettajakorkeakouluun. Tarjolla on myös iso liuta lyhyempiä täydennyskoulutuksia.

Tutustu

Avoin AMK

Avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin voi osallistua kuka tahansa iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta.

Tutustu

Täydennyskoulutus

Täydennyskoulutuksissamme päivität ammattitaitoasi ja parannat kilpailukykyäsi työmarkkinoilla sekä lisäät työhyvinvointiasi, motivaatiotasi ja intoa työsi tekemiseen.

Tutustu

Korkeakouludiplomi

Suorita aivan uudenlainen 60—90 opintopisteen napakka kokonaisuus, korkeakouludiplomi. Diplomiopinnot ovat täyttä asiaa. Perehdyt itseäsi kiinnostavaan asiaan, jonka osaajilla on kysyntää työmarkkinoilla. 1,5 vuoden aherruksestasi saat palkaksi diplomin.

Tutustu

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

KKA auditoitu logo 93x120      Diploma Supplement Label 2013 - 2016