jamk.fi

JAMK on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on yli 8 000 ja henkilöstöä noin 600. 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

24.5.2016

Jyväskylän kaupunginjohtaja nimesi selvityshenkilön kartoittamaan vaihtoehdot JAMKin ja JY:n yhteistyön tiivistämiseksi

Jyväskylän kaupunginjohtaja Timo Koivisto nimesi tänään Jyväskylän ammattikorkeakoulun rehtori Jussi Halttusen selvittämään vaihtoehdot Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston yhteistyön merkittäväksi tiivistämiseksi. Määräaika selvityksen valmistumiselle on 31.10.2016. Rehtori Jussi Halttunen laatii selvityksen oman toimensa ohella.

23.5.2016

Ohutpinnoitteiden tutkimuksella teknologista etumatkaa Keski-Suomen teollisuudelle

Jyväskylän ammattikorkeakoulun teknologiayksikkö ja yliopiston IT-tiedekunta luovat yhteistyössä ohutpinnoitealan soveltavan tutkimuksen ympäristön. Ohutpinnoitusklusteri on osa EduFutura-osaamiskeskittymän toimintaa.

18.5.2016

JAMK mukana tukemassa Biotalouden kasvupolkua

Biotalous hyödyntää luonnosta saatavia uusiutuvia materiaaleja sekä kehittää ja ottaa käyttöön niihin liittyviä innovaatioita ja teknologioita. Biotalous merkitsee suomalaisille 100 miljardin euron vuosituotantoa, lisää vientiä, 100 000 uutta työpaikkaa ja hyvinvointia ympäristöä kunnioittaen. Biotalouden Kasvupolku® hakee innovaatioita, ideoita ja liiketoimintamalleja, jotka vastaavat tähän tarpeeseen. Kasvupolku osa Suomen suurinta pk-yritysten kasvun sparrausohjelmaa, Kasvu Openia.

18.5.2016

Sport Business School: Urheilun ja liikunnan merkitys Jyväskylän imagolle? Vastaa kyselyyn!

Sport Business School Finland toteuttaa Jyväskylän kaupungin toimeksiannosta tutkimuskokonaisuutta liikunnan ja urheilun merkityksestä ja asemasta Jyväskylän imagossa.

18.5.2016

Eväitä maaseudun yritysten menestykseen: Voimavaroja ja ideoita markkinointiin ja myyntikanaviin tarjoillaan 19.5.

Ruoan alkuperä kiinnostaa ja ruokaketjulta toivotaan läpinäkyvyyttä. Lähiruoka on nosteessa, mutta silti maataloudessa ja monissa maaseudun yrityksissä painitaan vakavien kannattavuus- ja jaksamisongelmien kanssa. Ongelmia aiotaan nyt ratkoa, mahdollisuuksiin tarttua ja nostaa keskisuomalainen maaseutuyrittäjyys nousuun.

17.5.2016

JAMK mukana Nuorissa on voimaa-tapahtumassa 19.5.

Kolmatta kertaa Jyväskylän Synergia areenalla 19.5. klo 12-15 järjestettävän tapahtuman tarkoituksena on edistää nuorten hyvinvointia ja tarjota opiskelijoille mahdollisuutta verkostoitua paikalle saapuvien yhteistyöyritysten kanssa. JAMK on tapahtuman pääyhteistyökumppani.

Näytä lisää

JAMK somessa

JAMKin Summer Schoolin käynnisti tänä vuonna teknologiayksikön Middle Tennessee State-yliopiston kanssa yhteistyössä toteutettava kokonaisuus, jonka teemana on ollut Industrial Business. Viime viikolla he vierailivat mm. Valtralla. Huomenna ryhmä suuntaa Helsinkiin ja sitten kotimatkalle. The MTSU and JAMK students of the Industrial business course went for a visit to Valtra with their teacher, Mrs. Laura Buckner from MTSU. Tomorrow they will travel to Helsinki and then...home! Thank you all!
Restonomiopinnoissa voi opiskella halutessaan myös kesällä. Kesälukukausi starttasi viikko sitten, Four Seasons in Responsible Tourism -opinnot JAMK Summer Schoolissa alkavat 6.6. Yksi vähän erilainen tapa opiskella on Mankolan viljelyprojekti, josta voit lukea lisää stoori.fi -blogissa
The exam result for the accepted will be out for those who put us as their first choice at the earliest on the first week of June. Others might need to wait.
Onnea ja menestystä uusille näyttötutkintomestareille! Viime torstaina 19.5. iso joukko uunituoreita mestareita saivat aherruksensa päätökseen ja diplomijuhlassa oli ilo ylimmillään. Uudet näyttötutkintomestarit ovat saaneet käädyt kaulaansa ja diplomit käteensä puhumattakaan opintojen aikana saavutetusta osaamisesta!
Tule meille työkaveriksi!Useita avoimia työpaikkoja @JAMK_fi https://t.co/fqUfyCF6Xb
JAMK University of Applied Sciencesjamk.fi
Meillä on tällä hetkellä tarjolla useita avoimia työpaikkoja, mm. opekorkea hakee päätoimisia tuntiopettajia ja markkinointikoordinaattoria.
Näytä lisää

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Cambridge English Language Assessment

JAMK Kielikeskus on virallinen Cambridge English Language Assessment -keskus, joka järjestää Cambridge English: Advanced -kielikoetta.

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

      Diploma Supplement Label 2013 - 2016