jamk.fi

Uralla eteenpäin 19.2.

Haluaisitko vaihtaa alaa tai kaiveleeko kesken jäänyt tutkinto mieltäsi? Kaipaatko lisäkoulutusta, tutkintoa tai pientä päivitystä? Tule mukaan aikuiskoulutusiltaamme! Tarjolla on kahvia, pikkusuolaista ja uraohjausta.

Lue lisää ja ilmoittaudu

Opi uutta avoimessa AMKissa

Tarjolla on reilusti yli 100 kurssia aikuisille keväällä 2015. Opintoja on eri aloilta ja eri tavoin toteutettuna. Ilmoittautuminen maaliskuussa alkaviin opintoihin on 26.1. klo 9.00 - 22.2.2015.

Lue lisää

JAMKin rekrytointipäivä 10.2. ja 12.2.

Tarvitseeko yrityksesi uusia työntekijöitä? Onko harjoittelijalle tai opinnäytetyöntekijälle kysyntää?

Järjestämme kaksi rekrytointipäivää. 10.2. tekniikan, liiketalouden ja matkailun aloille sekä 12.2. sote- ja ICT-alalle. 

Lue lisää

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on vetovoimainen ja kansainvälinen korkeakoulu. Opiskelijoita meillä on yli 8 500 ja henkilöstöä noin 700. Tavoitteenamme on olla Suomen paras ammattikorkeakoulu, jolla on vahvaa näyttöä koulutuksen laadusta, kansainvälisyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä.

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

29.1.2015

Finnish Business Review julkaisee liiketalouden tieteellisiä artikkeleita

JAMK on perustanut liiketalouden alan tieteellisten artikkelien julkaisukanavan: Finnish Business Review.

29.1.2015

Tule oppimaan pelintekoa!

Kolmipäiväisellä kesäkurssilla 10.-12.6. opit tekemään tasohyppely- tai seikkailupelin. Kurssi on suunnattu peruskoulun 3.-9. luokkalaisille.

28.1.2015

Osallistu sävellyskilpailuun ja voita 500€!

Jyväskylän korkeakoululiikunta järjestää liikunnallisen sävellyskilpailun yliopiston ja ammattikorkeakoulun opiskelijoille!

28.1.2015

Hae mukaan Jyväskylä Game Labin pelikehitysprojektiin

Hae mukaan Jyväskylän uuden Pelikehityskeskus Jyväskylä Game Labin ensimmäiseen pelikehitysprojektiin, jossa osallistujat kehittävät tiimeissä omia peli-ideoitaan ja tekevät viiden kuukauden aikana toimivan peliproton. Hae heti, toiminta alkaa jo helmikuussa!

27.1.2015

Haku JAMKin opekorkeaan päättynyt – muista liitteet

Tämän vuoden ammatillisten opettajakorkeakoulujen haku päättyi 27.1.2015 tiistaina klo 15.00. Hakemuslomake täytettiin ensimmäistä kertaa uudessa opintopolku.fi-palvelussa.

27.1.2015

JAMKin rekrytointipäivä 12.2. Soteala sekä ICT

Tarvitseeko yrityksesi uusia työntekijöitä? Onko harjoittelijalle tai opinnäytetyöntekijälle kysyntää? Tule rekrytoimaan opiskelijoita sosiaali- ja terveysalalta tai ICT-alalta!

Näytä lisää

JAMK blogit

JAMKin blogeja kirjoittavat niin opiskelijat kuin henkilökuntakin. Lukuiloa!

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla Suomen paras ammattikorkeakoulu, jolla on vahvaa näyttöä koulutuksen laadusta, kansainvälisyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä."

Lue lisää

AMK- ja YAMK-tutkintoja

JAMKista saat käytännönläheisen tutkinnon, jota arvostetaan työmarkkinoilla. Tarjolla on yli 30 tutkintoa, yli 1 200 aloituspaikkaa seitsemällä alalla. Valitse AMK- tai YAMK-tutkinto, päivätoteutus tai monimuoto (aikuiskoulutus). Muista, että opiskella voit myös työn ohessa.

Tutustu

Ammatillinen opettajakorkeakoulu

Opiskele aikuisena ammatilliseksi opettajaksi, erityisopettajaksi tai opinto-ohjaajaksi. Osaamistasi voit päivittää myös lyhyemmissä täydennyskoulutuksissamme. Lupaamme sinulle uusia taitoja pedagogisesta peruskaurasta aina ilmiömäisiin innovaatioihin asti.

Tutustu

Avoin AMK

Avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin voi osallistua kuka tahansa iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta.

Tutustu

Täydennyskoulutus

Täydennyskoulutuksissamme päivität ammattitaitoasi ja parannat kilpailukykyäsi työmarkkinoilla sekä lisäät työhyvinvointiasi, motivaatiotasi ja intoa työsi tekemiseen.

Tutustu

Korkeakouludiplomi

Suorita aivan uudenlainen 60—90 opintopisteen napakka kokonaisuus, korkeakouludiplomi. Diplomiopinnot ovat täyttä asiaa. Perehdyt itseäsi kiinnostavaan asiaan, jonka osaajilla on kysyntää työmarkkinoilla. 1,5 vuoden aherruksestasi saat palkaksi diplomin.

Tutustu

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

KKA auditoitu logo 93x120      Diploma Supplement Label 2013 - 2016