jamk.fi

Muunto- ja monimuotokoulutuksilla amk-insinööriksi

Hyödynnä aiemmat opintosi ja päivitä tutkintosi amk-insinööriksi. Opinnot voit suorittaa joustavasti monimuoto-opintoina.

Koulutuksiin haetaan syksyllä ja opinnot alkavat tammikuussa 2016.

Lue lisää

Sairaanhoitajan lääkkeenmäärääminen - hae nyt!

Jo lähes 200 sairaanhoitajalla Suomessa on oikeus lääkkeiden määrämiseen. JAMKissa koulutusta on toteutettu vuodesta 2011.

Sairaanhoitajan lääkkeenmäärääminen on lisäkoulutus ja sen laajuus on 45 opintopistettä. Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna 21.1.2016 - 31.3.2017. 

Haku päättyy 13.11.2015.

Lue lisää

Syksyn yhteishaun aikataulut

Kiitos syksyn yhteishaussa hakeneille! Valintakoekutsut lähetetään hakijoille sähköpostilla lokakuun lopulla. Syksyn yhteishaku -sivulta löydät mm. valintakoepäivät aloittain sekä lisätietoa valintakokeiden sisällöistä.

Valinnat julkaistaan 26.11. jälkeen. Oman tilanteesi voit tarkastaa opintopolku.fi-palvelusta.

Lue lisää

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on vetovoimainen ja kansainvälinen korkeakoulu. Opiskelijoita meillä on yli 8 500 ja henkilöstöä noin 700. Tavoitteenamme on olla Suomen paras ammattikorkeakoulu, jolla on vahvaa näyttöä koulutuksen laadusta, kansainvälisyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä.

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

9.10.2015

JAMK mukana Helsingin Kirjamessuilla 22.–25.10.

Tähtijulkaisujen osastolla ovat edustettuina Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Karelia-ammattikorkeakoulu, Kymenlaakson ammattikorkeakoulu, Mikkelin ammattikorkeakoulu ja Tampereen ammattikorkeakoulu.

8.10.2015

Lied-mestarikurssi kokoaa yhteen huippuammattilaiset ja opiskelijat 9.-11.10.

Suomen Lied-akatemia järjestää valtakunnallisen lied-mestarikurssin laulu-piano -opiskelijaduoille 9.-11.10.2015. Kurssi pidetään Jyväskylän ammattikorkeakoulun tiloissa, Pitkäkatu 18-22.

6.10.2015

Jyväskylän ammattikorkeakoulu sopi vihreän talouden edistämisestä Kazakstanissa

JAMK ja Green Academy solmivat tänään yhteistyösopimuksen ulkomaankauppaministeri Lenita Toivakan vierailun yhteydessä Astanassa Kazakstanissa. Sopimus koskee koulutus- ja tutkimusyhteistyötä bioenergian käytön, jätehuollon järjestelmien sekä säästävän vesiteknologian koulutuksessa ja tutkimuksessa. JAMK toimii Kazakstanissa yhteistyössä muiden ammatillista koulutusta tarjoavien suomalaisten oppilaitosten kanssa.

5.10.2015

Elmer Dixon puhuu JAMKissa erilaisten kulttuurien hyödyntämisestä

JAMKissa seitsemättä kertaa vieraileva monikulttuurisuuden asiantuntija Elmer Dixon luennoi JAMKilla maanantaina ja tiistaina.

2.10.2015

Testing Mob: Ohjelmistosta parempaa 5.10.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun N4S@JAMK-projektiryhmä on yhdessä opiskelijoiden kanssa toteuttanut N4S-tutkimusohjelman tukemana esimerkin modernista pilvipalvelusta.

30.9.2015

FINNIPS-verkoston uusi julkaisu saatavilla

FINNIPS-verkoston (Finnish Network for International Programmes) toinen julkaisu "Exploring the Impact and Full Potential of International Education. Questions of Competitiveness, Employment and Integration" julkistetaan keskiviikkona 30.9.2015 Oulussa järjestettävien Ammattikorkeakoulujen vieraskielisen koulutuksen kehittämispäivien yhteydessä.

Näytä lisää

JAMK blogit

JAMKin blogeja kirjoittavat niin opiskelijat kuin henkilökuntakin. Lukuiloa!

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla Suomen paras ammattikorkeakoulu, jolla on vahvaa näyttöä koulutuksen laadusta, kansainvälisyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä."

Lue lisää

AMK- ja YAMK-tutkintoja

JAMKista saat käytännönläheisen tutkinnon, jota arvostetaan työmarkkinoilla. Tarjolla on yli 30 tutkintoa, yli 1 200 aloituspaikkaa seitsemällä alalla. Valitse AMK- tai YAMK-tutkinto, päivätoteutus tai monimuoto (aikuiskoulutus). Muista, että opiskella voit myös työn ohessa.

Tutustu

Ammatillinen opettajakorkeakoulu

Opiskele aikuisena ammatilliseksi opettajaksi, erityisopettajaksi tai opinto-ohjaajaksi. Osaamistasi voit päivittää myös lyhyemmissä täydennyskoulutuksissamme. Lupaamme sinulle uusia taitoja pedagogisesta peruskaurasta aina ilmiömäisiin innovaatioihin asti.

Tutustu

Avoin AMK

Avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin voi osallistua kuka tahansa iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta.

Tutustu

Täydennyskoulutus

Täydennyskoulutuksissamme päivität ammattitaitoasi ja parannat kilpailukykyäsi työmarkkinoilla sekä lisäät työhyvinvointiasi, motivaatiotasi ja intoa työsi tekemiseen.

Tutustu

Korkeakouludiplomi

Suorita aivan uudenlainen 60—90 opintopisteen napakka kokonaisuus, korkeakouludiplomi. Diplomiopinnot ovat täyttä asiaa. Perehdyt itseäsi kiinnostavaan asiaan, jonka osaajilla on kysyntää työmarkkinoilla. 1,5 vuoden aherruksestasi saat palkaksi diplomin.

Tutustu

Cambridge English Language Assessment

JAMK Kielikeskus on virallinen Cambridge English Language Assessment -keskus, joka järjestää Cambridge English: Advanced -kielikoetta.

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

      Diploma Supplement Label 2013 - 2016