jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on yli 8 000 ja henkilöstöä noin 600. 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

25.10.2016

Strateginen hyvinvoinnin johtaminen teemana 26.10.

Työhyvinvoinnin myytinmurtajat -seminaariin on ilmoittautunut 250 osallistujaa. Yritykset, jotka lähtevät mukaan myytinmurtajiksi ja kilpailukykyään parantamaan, esittelevät tuloksiaan ja niihin liittyviä innovaatioita ensi vuonna osana Suomi 100 vuotta -teemaa.

25.10.2016

JAMKin innovaatioviikko saapuu taas 31.10.

JAMKin ensimmäisen vuoden opiskelijoille suunnattu innovaatioviikko näkyy JAMKin pääkampuksen lisäksi myös keskustan Kolmikulmassa. Lisäksi innovoidaan Saarijärven Tarvaalassa.

24.10.2016

Ovatko käsityksemme työhyvinvoinnista myyttejä, joita on aika ravistella? Työhyvinvoinnin myytinmurtajat-seminaari 26.10.

On aika puhua strategisesta hyvinvoinnista, joka on tuottavaa ja tähtää innovatiivisuuteen ja kilpailukyvyn parantamiseen. Se syntyy satsaamalla inhimilliseen pääomaan johtamisessa. Ovatko käsityksemme työhyvinvoinnista myyttejä, joita on aika ravistella? Myyttejä tuuletetaan Työhyvinvoinnin myytinmurtajat -seminaarissa Helsingissä 26.10.

24.10.2016

Sairaanhoitajan lääkkeenmääräämisoikeuteen suunnitellaan laajennuksia

Suomessa on tällä hetkellä 253 lääkkeitä määräävää sairaanhoitajaa, terveydenhoitajaa ja kätilöä. Keski-Suomen sairaanhoitopiirin alueella heistä työskentelee noin 50. Huomenna 25.10.2016 klo 10.00 alkavaan Lääkkeenmääräämisen syysfoorumiin kokoontuu noin 100 lääkkeitä määräävää hoitajaa eri puolilta maata.

24.10.2016

Hyvinvointiyksikkö mukana STM:n rahoittamassa kärkihankkeessa

JAMKin hyvinvointiyksikkö on mukana sosiaali- ja terveysministeriön kärkihankkeessa Kukoistava kotihoito - Keski-Suomen ikäihmisten kotona pärjäämisen tuen uudistus. Hanke alkaa tänä syksynä ja kestää kaksi vuotta. Jyväskylän kaupunki toimii hankkeen johtajana ja koordinaattorina. Osatoteuttajina toimivat JAMK, muut Keski-Suomen kunnat ja muutamat yritykset.

13.10.2016

Opetus- ja kulttuuriministeriön ja JAMKin väliset sopimusneuvottelut

Opetus- ja kulttuuriministeriön ja JAMKin väliset sopimusneuvottelut käytiin Helsingissä 12.10. JAMKin edustajina paikalla olivat hallituksen puheenjohtaja Aila Paloniemi, controller (JAMK Oy:n hallitus) Eino Leisimo, rehtori Jussi Halttunen, hallintojohtaja Mikko R. Salminen sekä koulutuksen kehittämispäällikkö Hannu Ikonen.

Näytä lisää

JAMK somessa

Osallistu ja voita - ja ole mukana restonomikoulutuksessa!
Ilmoittaudu mukaan Esihautomoon, joka alkaa 9.11.2016 sisältäen 10 tapaamiskertaa! Esihautomossa pääset kehittämään omaa liikeideaa asiantuntijoiden valmennuksessa. Päivitä ansioluettelo sekä tee lyhyt kuvaus liikeideastasi 2.11. mennessä. Lähetä hakemus Riku Ojanperälle, etunimi.sukunimi@jamk.fi. Tervetuloa!
Aiotko hakea ammatillisen opettajan, erityisopettajan tai opinto-ohjaajan opintoihin 4.-26.1.2017? Helpota hakuhommiasi ja liity sinua kiinnostavan koulutuksen lähetyslistalle. Pidämme sinut sähköpostitse ajan tasalla aina sitä mukaa, kun hakuasiat selviävät meillekin. Näin sinun ei tarvitse etsiskellä tietoa tai huolehtia niin paljosta. Syksyllä viestejä tulee noin kerran kuukaudessa, mutta hakuaikana tahti voi vähän tiivistyä. Ammatillinen opettajankoulutus: bit.ly/ope2017 Vocational Teacher Education: bit.ly/teacher2017 Opinto-ohjaajankoulutus: bit.ly/opo2017 Ammatillinen erityisopettajankoulutus: bit.ly/erkka2017
Opintojen ohjaus | opettajatutor, opetutor, opintojen ohjaaja, opo, opintopsykologi, pappi, opiskelijatutor, tutor - Opinto-opasopinto-oppaat.jamk.fiTavoitteenamme on olla Suomen paras ammattikorkeakoulu, jolla on vahvaa näyttöä koulutuksen laadusta, kansainvälisyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä.
Tunnistatko mahdollisesti mielessäsi olevia ajatuksiasi seuraavasta? Samaan aikaan kun syyskelit pimenee, 1. jakso loppuu pian, tehtäviä on rästissä, uudet 2. jakson opintojaksot tehtävineen alkaa pian, opiskelutahti tuntuu kuormittavan, motivaatiokin välistä hakusessa tai muuta odottamatonta tullut eloon ja elämänpiiriin yllättäen joka tuo myös haastetta opiskeluun. ...Eipä hätää, ohjauksen ja opiskelijahyvinvoinnin parissa olevia työntekijöitä on moninainen joukko, jotka voivat vastata tarpeeseesi ja tukea sinua eteenpäin. Avaan tässä hieman omaa työnkuvaani videovälitteisesti ja samalla kasvotkin tulevat tutummaksi. https://connect.funet.fi/p3fcthdztut/ (Opo tervehtii videovälitteisesti, kesto 27 min) Huomiiothan myös, että opinto-oppaaseemme on koottu selkeästi opiskelijan ohjaukseen ja tukeen liittyvät keskeiset henkilöt ja heidän tehtäväkuvaansa. Käy kurkkaamassa: http://opinto-oppaat.jamk.fi/fi/opinto-opas-amk/Opiskelu/Opintojen-ohjaus-ja-tuki/ Teitä varten ja teidän apuna olemme. Ole ihmeessä yhteydessä. -Vesa-opo ja co.
Tapahtumat arkisto - Aito Maaseutuaitomaaseutu.fiEtsi TapahtumatNavigointinäkymä Näytä Tapahtumat kohteessa Etsi Lähellä Kavenna tuloksiasi Kätke suodattimet Näytä suodattimet Nollaa suodattimetKategoriatElintarvike ja ruokaMaaseutumatkailuMaatalousYleinenTagitÄänekosken maaseutumatkailun kehittämishankeÄänekoskiahotAito maaseutu Keski-Suomessa -v...
Maan kasvukunto ja rakenne, nuo kasvinviljelyn perustekijät, jotka hyvien satotasojen takana ovat. MEKA -hanke järjestää 4 pellonpiennarpäivää marraskuun alulla näihin aiheisiin keskittyen. Kunkin päivän aikana perehdymme maan rakenteeseen ja kasvukuntoon, kiinnittäen huomiota viljelytoimiin, maan ominaisuuksiin sekä kasvustoon ja maaperäeliöstöön. Paikkakunnat, jolla lapio maahan laitetaan ovat Pihtipudas, Laukaa, Saarijärvi ja Jämsänkoski. Lue aitomaaseutu.fi-tapahtumakalenterista lisää ja ilmoittaudu mukaan Tanja-Reetalle, p. 043 824 9640.
Uusi asiakaslehti syventyy johtamiseen. JAMKin asiakaslehti 2/2016 on ilmestynyt. Mukana on johtamisen asiantuntijoita meiltä ja muualta. Lukuiloa: Jamk.fi/asiakaslehti
InDesign tutuksi kahdessa päivässä. Vielä ehdit ilmoittautua!
Kehitä karjasilmääsi -ryhmässä perehdytään lypsykarjan seuraamiseen ja havainnoimiseen karjan hyvinvoinnin, terveyden ja työturvallisuuden näkökulmista. Pohjoisen Keski-Suomen ryhmä alkaa 11.11. eli ihan kohtapuoleen, ilmoittaudu siis mukaan Tanja-Reetalle, p. 043 824 9640. Paikkakuntana Pihtipudas tai Viitasaari, riippuen osallistujista. Lisätietoja linkistä. -Susanna
Näytä lisää

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Cambridge English Language Assessment

JAMK Kielikeskus on virallinen Cambridge English Language Assessment -keskus, joka järjestää Cambridge English: Advanced -kielikoetta.

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

      Diploma Supplement Label 2013 - 2016