jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on vetovoimainen ja kansainvälinen korkeakoulu. Opiskelijoita meillä on yli 8 500 ja henkilöstöä noin 700. Tavoitteenamme on olla Suomen paras ammattikorkeakoulu, jolla on vahvaa näyttöä koulutuksen laadusta, kansainvälisyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä.

Opiskelijavalinnat 2014

Kevään 2014 yhteishaussa tarjosimme 22 nuorten ja kolme aikuisten amk-tutkinto-ohjelmaa sekä 11 YAMK-tutkinto-ohjelmaa.

Nuorten kevään yhteishaun opiskelijavalinnat on julkaistu 30.6.2014. Aikuisten yhteishaun opiskelijavalinnat (sisältää YAMK-tutkinto-ohjelmat) julkaistiin 13.6.2014.

Lue lisää

Suorita AMK-opintoja avoimesti

Avoimessa AMK:ssa suorittamasi opinnot luetaan hyväksi, jos tulet myöhemmin valituksi tutkinto-opiskelijaksi. Suoritettuasi 60 opintopistettä tutkinto-ohjelmaan soveltuvia opintoja, voit hakea erillishaussa.
Ilmoittautuminen avoimen AMKin opintoihin alkaa 28.7.2014. Ole nopea!

Lue lisää

JAMK Summer school on täydessä käynnissä

JAMKin pääkampus on täynnä kansainvälistä meininkiä! Yli sata opiskelijaa ympäri maailmaa opiskelee JAMK Summer schoolissa tänäkin kesänä. Mukana on nuoria mm. Usasta, Kanadasta, Argentiinasta ja Singaporesta. Nyt on meneillään liiketoiminta ja palvelut -yksikön kokonaisuus Creativity and Communication in Business.  

Lue lisää

AMK- ja YAMK-tutkintoja

JAMKista saat käytännönläheisen tutkinnon, jota arvostetaan työmarkkinoilla. Tarjolla on yli 30 tutkintoa, yli 1 200 aloituspaikkaa seitsemällä alalla. Valitse AMK- tai YAMK-tutkinto, päivätoteutus tai monimuoto (aikuiskoulutus). Muista, että opiskella voit myös työn ohessa.

Tutustu

Inspiroidu opetuksesta

JAMKin ammatillinen opettajakorkeakoulu kouluttaa opetusalan osaajia ja tukee kumppaneidensa kehitystä pedagogiikan eri osa-alueilla. Meillä voit opiskella opettajaksi, erityisopettajaksi ja opinto-ohjaajaksi. Lisäksi tarjoamme täydennyskoulutusta sekä tutkimus- ja kehittämispalveluita.

Tutustu

Avoin AMK

Avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin voi osallistua kuka tahansa iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta.

Tutustu

Täydennyskoulutus

Täydennyskoulutuksissamme päivität ammattitaitoasi ja parannat kilpailukykyäsi työmarkkinoilla sekä lisäät työhyvinvointiasi, motivaatiotasi ja intoa työsi tekemiseen.

Tutustu

Korkeakouludiplomi

Suorita aivan uudenlainen 60—90 opintopisteen napakka kokonaisuus, korkeakouludiplomi. Diplomiopinnot ovat täyttä asiaa. Perehdyt itseäsi kiinnostavaan asiaan, jonka osaajilla on kysyntää työmarkkinoilla. 1,5 vuoden aherruksestasi saat palkaksi diplomin.

Tutustu

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

4.7.2014

JAMK mukana luomassa esteetöntä asuntomessualuetta

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jyväskylän kaupunki, Jyväskylän vammaisneuvosto, Invalidiliitto ja Suomen Asuntomessut ovat yhteistyössä suunnitelleet ja toteuttaneet esteetöntä asuntomessualuetta Jyväskylän Äijälänrantaan. JAMKin opiskelijat ovat olleet aktiivisesti mukana tärkeässä työssä.

4.7.2014

Mitä on resurssiviisaus maansiirtotoiminnassa?

Resurssiviisas maansiirtotoiminta -seminaari 21.8. JAMKin Dynamolla klo 12-16.

3.7.2014

JAMKin opiskelijoita mukana asuntomessuilla

JAMKin opiskelijat ovat mukana reilun viikon päästä käynnistyvillä asuntomessuilla monin tavoin.

30.6.2014

Kevään 2014 nuorten yhteishaun opiskelijavalinnat tehty

Kevään 2014 yhteishaun tulokset on julkistettu. JAMKin syksyllä alkavan koulutuksen 870 aloituspaikkaa tavoitteli yhteensä 4706 ensisijaista hakijaa. Kaikkiaan hakijoita JAMKiin oli 13 858.

27.6.2014

Kyberturvallisuuden huippuosaajat kokoontuvat syksyllä Jyväskylään

Syyskuun alussa Jyväskylässä järjestetään Suomen ensimmäiset kyberturvallisuusmessut ja seminaareja, joihin saapuu vieraiksi kyberturvallisuuden huippuasiantuntijoita muun muassa Pohjois-Amerikasta.

27.6.2014

Ravitsemuspassi avuksi opetukseen - koulutuspäivä toisen asteen opettajille

Koulutukseen voi osallistua Seinäjoella 11.9. tai Jyväskylässä 18.9.

Näytä lisää

JAMK Facebookissa

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla Suomen paras ammattikorkeakoulu, jolla on vahvaa näyttöä koulutuksen laadusta, kansainvälisyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä."

Lue lisää

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

KKA auditoitu logo 93x120      Diploma Supplement Label 2013 - 2016