jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on vetovoimainen ja kansainvälinen korkeakoulu. Opiskelijoita meillä on yli 8 500 ja henkilöstöä noin 700. Tavoitteenamme on olla Suomen paras ammattikorkeakoulu, jolla on vahvaa näyttöä koulutuksen laadusta, kansainvälisyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä.

Lukuvuoden avajaiset

JAMKin lukuvuosi avataan pääkampuksella auditorio Tulikarissa maanantaina 1.9. klo 13-15.

Kutsuvierastilaisuuden avaavat JAMK Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja kansanedustaja Aila Paloniemi sekä JAMKin rehtori Jussi Halttunen. Tilaisuus lähetetään suorana verkossa.

Lue lisää

Hae syksyn yhteishaussa

Haluaisitko kätilöksi tai sairaanhoitajaksi? Hae syksyn yhteishaussa 8. - 22.9.2014.

Lue lisää

Tervetuloa opiskelijaksi JAMKiin

Onneksi olkoon, sinut on valittu opiskelijaksi JAMKiin. Jotta alku starttaisi hyvin, tutustu sähköiseen tietopakettiin.

Lue lisää

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

28.8.2014

Opetuksen ja ohjauksen täydennyskoulutuksia

JAMKin ammatillisen opettajakorkeakoulun täydennyskoulutustarjonta alkaneelle lukuvuodelle on huima. Tutustu tarjontaan!

28.8.2014

Biotalouskampuksella tapahtuu 16.9.

Tarvaalan Biotalouskampus on biotalousalan osaamisen ja kehittämisen paikka, jossa alan yrittäjät, investoijat, tutkijat, kehittäjät ja opiskelijat kohtaavat. Kampuksella toimivat JAMKin Biotalousinstituutti sekä Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston Luonnonvarayksikkö.

27.8.2014

Abstraktien jättö AMK- ja ammatillisen koulutuksen tutkimuspäiville 15.9. mennessä

AMK- ja ammatillisen koulutuksen tutkimuspäivät järjestetään 6.–7.11.2014 Jyväskylässä Monitoimisuus haastaa -teemalla.

27.8.2014

Tuttuja kasvoja JAMKista mukana Muotipäivillä 29.8.

Muotipäivät on Fashion Unitin järjestämä kaksipäiväinen elämystapahtuma, jonka kantavina teemoina ovat itsensä kehittäminen, persoonallisen tyylin vahvistaminen sekä henkilökohtaisten vahvuuksien korostaminen. Päivät näkyvät ja kuuluvat tulevana viikonloppuna Jyväskylän keskustassa. Myös Jyväskylän ammattikorkeakoulu on mukana menossa.

25.8.2014

JAMKin edustuskuoro Cantinovum hakee uusia laulajia

Jyväskylän ammattikorkeakoulun edustuskuoro Kamarikuoro Cantinovum hakee riveihinsä uusia laulajia.

25.8.2014

Orientaatiopäivä olympialaisten hengessä

Kenellä on pinkeimmät verkkarit, kuka ilmaveivaa tykeimmin ja kenen disketti liitää kauimmaksi? Ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua kun 1150 uutta Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijaa valtaavat pääkampuksen Orientaatiopäivänä tiistaina 26.8.

Näytä lisää

JAMK blogit

JAMKin blogeja kirjoittavat niin opiskelijat kuin henkilökuntakin. Lukuiloa!

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla Suomen paras ammattikorkeakoulu, jolla on vahvaa näyttöä koulutuksen laadusta, kansainvälisyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä."

Lue lisää

AMK- ja YAMK-tutkintoja

JAMKista saat käytännönläheisen tutkinnon, jota arvostetaan työmarkkinoilla. Tarjolla on yli 30 tutkintoa, yli 1 200 aloituspaikkaa seitsemällä alalla. Valitse AMK- tai YAMK-tutkinto, päivätoteutus tai monimuoto (aikuiskoulutus). Muista, että opiskella voit myös työn ohessa.

Tutustu

Ammatillinen opettajakorkeakoulu

Meillä voit opiskella opettajaksi, erityisopettajaksi ja opinto-ohjaajaksi. Lisäksi tarjoamme täydennyskoulutusta sekä tutkimus- ja kehittämispalveluita. Kanssamme voit kehittää omaa ja koko työyhteisösi pedagogista osaamista!

Tutustu

Avoin AMK

Avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin voi osallistua kuka tahansa iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta.

Tutustu

Täydennyskoulutus

Täydennyskoulutuksissamme päivität ammattitaitoasi ja parannat kilpailukykyäsi työmarkkinoilla sekä lisäät työhyvinvointiasi, motivaatiotasi ja intoa työsi tekemiseen.

Tutustu

Korkeakouludiplomi

Suorita aivan uudenlainen 60—90 opintopisteen napakka kokonaisuus, korkeakouludiplomi. Diplomiopinnot ovat täyttä asiaa. Perehdyt itseäsi kiinnostavaan asiaan, jonka osaajilla on kysyntää työmarkkinoilla. 1,5 vuoden aherruksestasi saat palkaksi diplomin.

Tutustu

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

KKA auditoitu logo 93x120      Diploma Supplement Label 2013 - 2016