jamk.fi

JAMK on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on yli 8 500 ja henkilöstöä noin 700. 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

29.4.2016

JAMKin restonomiopiskelijoiden kehittämiä palvelutuotteita esitellään 3.5.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun restonomiopiskelijat esittelevät yrityksille ja yhteisöille kehittämiään palvelutuotteita Palveluaaltoja-messuilla tiistaina 3.5. klo 10-14, paikkana JAMKin pääkampuksen ravintolasali, Rajakatu 35. Päivän aikana esitellään myös palvelumuotoilun työkaluja.

27.4.2016

Green Care -osaajat hyödyntävät luontoa sosiaali-, terveys- ja virkistystoiminnassa

Jyväskylässä alkaa elokuussa 2016 Green Care-pilottikoulutus, jossa keskitytään luonnon ja maaseudun hyödyntämiseen ihmisen hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä. Koulutus on monialainen ja se on suunnattu luonnon hyvinvointivaikutuksista kiinnostuneille. Siihen ei ole pohjakoulutus- tai työkokemusvaatimuksia.

27.4.2016

Sosiaali-, terveys- ja liikunta-alan esivalintakoe 3.5.

Keväällä 2016 ammattikorkeakoulujen sosiaali-, terveys- ja liikunta-alalla käytetään esivalintakoetta, jonka perusteella osa hakijoista kutsutaan varsinaiseen valintakokeeseen. Esivalintakokeen tulos ei vaikuta lopulliseen opiskelijavalintaan. Koe tehdään sähköisesti 3.5. Tutustu ennakkomateriaaliin!

27.4.2016

JAMKin tutkimus: Mikrobitoimintaa voidaan rajoittaa energiahakkeen aumavarastoinnissa

Hakeauman mikrobitoimintaan voidaan vaikuttaa erilaisilla käsittelyaineilla tai menetelmillä, kertoo Jyväskylän ammattikorkeakoulussa tehty tutkimus.

26.4.2016

Aktiivisuusreseptillä edistetään ikäihmisten kuntoutumista

Karstulan terveyskeskuksen vuodeosasto on uudistunut asiakaslähtöiseksi kuntoutusyksiköksi. Muutokset ovat osa Keski-Suomen SOTE2020-hankkeen Kuntoutuspolku-pilottia. Pilotin tavoitteena on tukea entistä paremmin kotona tapahtuvaa lähi- ja arkikuntoutusta osana kuntoutusyksikön toimintaa sekä aktivoida kuntoutujia ja omaisia kuntoutuspolun toimijoina.

26.4.2016

Edustuskuoro Cantinovum etsii riveihinsä lisää laulajia

Rekrytointitilaisuus pidetään ti 10.5. klo 17-18 suomalaisella musiikkikampuksella luokassa 245 (Pitkäkatu 18-22, 2.krs).

Näytä lisää

JAMK somessa

Ahvenanmaan Havsvidden avasi eilen kesäravintola Club Marinin Maarianhaminan Itäsatamassa - in action myös Jamkin restonomiopiskelijoita!
Hauskaa vappua! Have a nice May Day!
Tivoli, ulkoilua, musaa, markkinat, grillausta vai ihan vaan hengailua hyvässä seurassa? Se on selkeesti vappuviikonloppu edessä :)
Kuinka @opiskelijakunta ja @JKLn_kaupunki juhlivat vappua? Me täällä @JAMK_fi juomme simaa, syömme munkkeja ja ehkä piipahdamme tivolissa!
Munkit kävivät tänään kaupaksi pääkampuksella. Iloista vappuviikonloppua!
Täällä ollaan vapputunnelmissa, Munkkibaari ja kaikki! Riemukasta vappua!
Kurkista JAMKiin!peda.netOpinnot tarjoavat sinulle tilaisuuden tutustua korkeakoulu-opintoihin jo toisen asteen opintojesi aikana ja auttavat sinua tulevissa koulutusvalinnoissasi.
Onko lähipiirissäsi lukiolainen tai ammattiin opiskeleva, joka pohtii ensi lukuvuoden valintoja? Opintojen aikana voi tehdä kurkistuksia jo JAMKiin! Toisen asteen opiskelijoille tarjoamme ensi syksynä seuraavat avoimen kurssit, joiden avulla voi miettiä jatko-opintosuunnitelmia: - Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen perusteet, 3 op - IT-taidot, 3 op - Kaupan toimintaympäristö ja kilpailukeinot, 5 op - Pelikehitys graafisella editorilla, 3 op Ilmoittautuminen on meneillään!
Näytä lisää

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Cambridge English Language Assessment

JAMK Kielikeskus on virallinen Cambridge English Language Assessment -keskus, joka järjestää Cambridge English: Advanced -kielikoetta.

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

      Diploma Supplement Label 2013 - 2016