uutinen 7.4.2022

Webinaari 22.4.: Miten voin opiskelijana aktivoida opiskelutilanteita?

Miten voin opiskelijana aktivoida opiskelutilanteita? -webinaarin mainos

Aktiivinen ja hyvinvoiva korkeakoulu -webinaari: Miten voin opiskelijana aktivoida opiskelutilanteita? Puhujina Aktiivinen ja hyvinvoiva korkeakoulu -hankkeen harjoittelijat Vilma Mietola (JYU), Henna Launistola (JYU), Niina Nurminen (Humak).

Tervetuloa kuuntelemaan Aktiivinen ja hyvinvoiva korkeakoulu -webinaareja liikunnan ja hyvinvoinnin teemoista! Huhtikuun webinaarissa hankkeen harjoittelijat antavat meille ideoita siitä, miten opiskelija voi itse aktivoiva opiskelutilanteita. Webinaarin voit kuunnella esimerkiksi kävelylenkin lomassa, samalla venytellen tai muuten mieluisalla tavalla liikkuen.

Webinaari on suunnattu Keski-Suomen korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilöstölle. Webinaarin tallenne on nähtävillä hankkeen nettisivuilla kahden viikon ajan. Keväällä 2022 webinaareja järjestetään noin kerran kuukaudessa. Toukokuun webinaarista tulossa lisätietoa pian.

Aktiivinen ja hyvinvoiva korkeakoulu -hanke on kesäkuussa 2021 käynnistynyt opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama hanke, jossa ovat mukana kaikki Keski-Suomen neljä korkeakoulua, JAMK, JYU, Humak ja Ilmasotakoulu. Hanke kuuluu Liikkuva opiskelu -ohjelmaan, ja sen avulla pyritään luomaan katkeamaton liikkuvan oppijan -polku, joka jo nyt toteutuu varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle.

Lue lisää hankkeesta: www.jamk.fi/fi/projekti/aktiivinen-ja-hyvinvoiva-korkeakoulu

Lisätietoja:
Riikka Hämylä
projektitutkija Aktiivinen ja hyvinvoiva korkeakoulu -hanke
riikka.e.hamyla@jyu.fi
0505216132