uutinen 18.5.2022

HoksHarkka-projekti on käynnistynyt!

HoksHarkka-projekti nostaa esiin kehittämistä tarvitsevia teemoja sote-alan opiskelijoiden työharjoitteluohjauksessa. Tavoitteena on edistää opiskelijoiden työharjoitteluiden ohjaamista Keski-Suomessa mielenkiintoisempaan, kannustavampaan ja osallistavampaan suuntaan.

Hankkeen tarkoituksena on vahvistaa sote-alan veto- ja pitovoimatekijöitä mahdollisimman vaikuttavalla tavalla tässä hetkessä. Tavoitteena on edistää opiskelijoiden työharjoitteluiden ohjaamista Keski-Suomen Hyvinvointialueella siihen suuntaan, että mielenkiinto alalle säilyy ja työkulttuuri muuttuu opiskelijaharjoittelijoita kannustavaan ja osallistavaan suuntaan. Hanke käynnistää innovatiivisella tavalla sosiaali- ja terveysalan oppilaitosten ja työpaikkojen välisen vuorovaikutuksen ja työpaikkaharjoittelujen ohjaamisen kehittämisen.

Hankkeessa toteutetaan työharjoitteluista olemassa olevien kokemusten pohjalta käsikirjoitettuja, teatterin esittämiä, videoita. Nämä huumorilla höystetyt videot tehdään työharjoitteluohjaamisen sisällöistä. Videoiden avulla pyritään siihen, että vuoropuhelu aiheesta lisääntyisi ja sitä myötä harjoittelut tuottaisivat positiivisia ja osallistavia kokemuksia opiskelijoille ja kiinnittäisivät opiskelijat alalle ja työyhteisöihin paremmin.

Lue lisää: www.jamk.fi/hoksharkka

Lisätietoja

Mervi Kuustie

Asiantuntija, Specialist
HYVI Terveysala, Health Studies
Hyvinvointi, School of Health and Social Studies
+358505218598