uutinen 18.2.2022

Aktiivinen ja hyvinvoiva korkeakoulu -webinaari: Miten liikkuminen vaikuttaa oppimiseen?

Aika: Torstaina 24.2. klo 10.00–10.45

Paikka: Teams-webinaari. Osallistumaan pääset tämän linkin kautta! >>

Aktiivinen ja hyvinvoiva korkeakoulu -webinaari: Miten liikkuminen vaikuttaa oppimiseen? Puhujana tutkija Heidi Syväoja Likesiltä.  

Tervetuloa kuuntelemaan Aktiivinen ja hyvinvoiva korkeakoulu -webinaareja liikunnan ja hyvinvoinnin teemoista! Helmikuun webinaarissa tutkija Heidi Syväoja Likesiltä kertoo meille siitä, miten liikkuminen vaikuttaa oppimiseen. Webinaari on suunnattu Keski-Suomen korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilöstölle. Webinaarin tallenne on nähtävillä hankkeen nettisivuilla maaliskuun ajan.

Keväällä 2022 webinaareja järjestetään noin kerran kuukaudessa. Laita kalenteriin myös jo maaliskuun Aktiivinen ja hyvinvoiva korkeakoulu -webinaari:

Perjantaina 25.3. klo 10.00–10.45 Aktiivinen ja hyvinvoiva korkeakoulu -webinaari: Miten YTHS tukee opiskelijoiden liikkumista? Puhujana fysioterapeutti Susanna Ilomäki, Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö.

Aktiivinen ja hyvinvoiva korkeakoulu -hanke on kesäkuussa 2021 käynnistynyt opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama hanke, jossa ovat mukana kaikki Keski-Suomen neljä korkeakoulua, JAMK, JYU, Humak ja Ilmasotakoulu. Hanke kuuluu Liikkuva opiskelu -ohjelmaan, ja sen avulla pyritään luomaan katkeamaton liikkuvan oppijan -polku, joka jo nyt toteutuu varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle.

Lue lisää hankkeesta:

https://www.jamk.fi/fi/projekti/aktiivinen-ja-hyvinvoiva-korkeakoulu

Lisätietoja:

Riikka Hämylä
projektitutkija
Aktiivinen ja hyvinvoiva korkeakoulu -hanke
riikka.e.hamyla@jyu.fi
0505216132