uutinen 15.6.2021

Kaiken keskiössä rakennusprojektien kehittäminen – Suomen Rakennuslogistiikka ja Jyväskylän ammattikorkeakoulu solmivat kumppanuussopimuksen

Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Suomen Rakennuslogistiikka Oy:n yhteisenä tahtotilana on rakennusprojektien toiminnan sujuvuuden ja tehokkuuden kehittäminen.

Kaiken keskiössä rakennusprojektien kehittäminen – Suomen Rakennuslogistiikka ja Jyväskylän ammattikorkeakoulu solmivat kumppanuussopimuksen.png

Suomen Rakennuslogistiikka Oy ja Jyväskylän ammattikorkeakoulu ovat allekirjoittaneet kolmevuotisen kumppanuussopimuksen. Kumppanuusyhteistyön myötä etsitään ratkaisuja Suomen Rakennuslogistiikan tarpeiden ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun tarjonnan yhteensovittamiseksi. Samalla kehitetään uusia, molempia osapuolia hyödyntäviä yhteistyön muotoja.

– Suomen Rakennuslogistiikkaa ja Jyväskylän ammattikorkeakoulua yhdistää halu kehittää rakennusprojektien toiminnan sujuvuutta ja tehokkuutta, joten yhteistyöhön ryhtyminen on meille luontevaa, kertoo Suomen Rakennuslogistiikan projekti-insinööri Vili Tuominen.

– Olen erittäin innoissani siitä, että pääsemme tekemään yhteistyötä Suomen Rakennuslogistiikan kanssa. Uskon, että yhteistyössä vahvuutemme täydentävät toisiaan, Jyväskylän ammattikorkeakoulun logistiikan ja rakentamisen tulosalueen päällikkö Sami Kantanen kertoo.

– Ammattikorkeakouluna me voimme tuottaa palveluita muun muassa Suomen Rakennuslogistiikan henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Toisaalta Suomen Rakennuslogistiikka voi puolestaan tarjota Jyväskylän ammattikorkeakoulussa kasvaville asiantuntijoille mahdollisuuden syventää osaamistaan esimerkiksi harjoittelun tai opinnäytetyön muodossa. Kumppanuusyhteistyössä voidaan siis ajatella olevan kyse myös ikään kuin osaamisen vaihdosta, kuvaa Kantanen.

– Jyväskylän ammattikorkeakoulu on arvostettu asiantuntijaorganisaatio, joka omaa laajat verkostot. Yhteistyö mahdollistaakin meille, osaamisemme kehittämisen lisäksi, myös omien verkostojemme kasvattamisen. Näin voimme varmistaa, että pysymme tulevaisuudessakin alan kehityksen kärjessä, Tuominen sanoo.

Lue lisää JAMKin kumppanuusyhteistyöstä.

Lisätietoja:

Sami Kantanen
päällikkö, logistiikka ja rakentaminen
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
etunimi.sukunimi@jamk.fi
+358408257405

Vili Tuominen
projekti-insinööri
Suomen Rakennuslogistiikka Oy
etunimi.sukunimi@rl.fi
+358504622639