uutinen 26.10.2021

Hakijan päivä @JAMK kutsuu toisen asteen opiskelijat tutustumaan JAMKin opintoihin virtuaalisesti

Jyväskylän ammattikorkeakoulu järjestää toisen asteen opiskelijoille sekä opinto-ohjaajille suunnatun Hakijan päivä @JAMK -tapahtuman jälleen virtuaalisesti perjantaina 12.11.2021. Tapahtuma järjestettiin myös viime vuonna virtuaalisesti poikkeusolojen vuoksi.

Hakijan päivä @JAMK kutsuu toisen asteen opiskelijat tutustumaan JAMKin opintoihin virtuaalisesti.png

JAMKin hakijan päivässä eri koulutusalat tarjoilevat tuhdin tietopaketin Jyväskylän ammattikorkeakoulun opinnoista. Opetushenkilökunnan lisäksi näkökulmaa opintoihin tuovat niin JAMKissa parhaillaan opiskelevat kuin JAMKista valmistuneet alumnitkin. Lisäksi hakijapalvelut ovat vastaamassa yhteishakuun liittyviin kysymyksiin.

Virtuaalinen tapahtuma koettiin viime vuoden perusteella toimivaksi konseptiksi, jota päätettiin jatkaa helpon osallistumisen vuoksi.

– Viime vuonna tapahtumassa oli yli 750 osallistujaa ympäri Suomen. Päätimme järjestää tapahtuman virtuaalisesti myös tänä vuonna, sillä koimme että verkkotapahtuma mahdollistaa osallistumisen opiskelijoille ja opoille kauempaakin, toteaa JAMKin markkinointipäällikkö Heli Toivola.

Tapahtumassa suora lähetys jakautuu useampaan streamiin, jotka toteutetaan JAMKin Digikeskuksesta. Ohjelma on jaettu puolen tunnin osuuksiin ja alakohtaisissa virtuaalihuoneissa pääsee tutustumaan unelma-alaansa eri näkökulmista sekä kuulemaan, millaista on työelämä valmistumisen jälkeen.

Tapahtuman aikana toteutetaan myös virtuaalikierros, jonka aikana vieraillaan robotiikan laboratoriossa pääkampuksella, käydään IT- ja hyvinvointialan kehdossa Dynamolla Jyväskylän Lutakossa, tutustutaan biotalouteen ja agrologiopintoihin Saarijärven Biotalousinstituutissa, kurkistetaan kulttuurialaan Suomalaisella musiikkikampuksella ja päästään Keski-Suomen viime vuoden digitalisaatiotekona palkittuun Digi & Game Centeriin.

– Tapahtumaan tuodaan vauhtia liikkuvalla kuvausryhmällä, joka kiertää eri pisteissä Jyväskylässä. Lisäksi otamme etäyhteyden Saarijärvelle Biotalousinstituuttiin, kertoo tuottaja Katja Pihkasalo.

Opinto-ohjaajille on varattu oma Opo-lounge, jossa on tarjolla tuttuun tapaan hakuinfoa, caseja JAMKista sekä keskustelua ja verkostoitumista.

Tapahtumaan voivat osallistua vapaasti kaikki, joita Jyväskylän ammattikorkeakoulun opintotarjonta ja eri koulutusalat kiinnostavat. Osallistuminen ei vaadi ennakkoon ilmoittautumista. Tarkempi ohjelma ja liittymisohjeet päivitetään tapahtumasivuille osoitteeseen www.jamk.fi/hakijanpaiva.

Hakijan päivä @JAMK
Aika: pe 12.11.2021 klo 9–13
Paikka: www.jamk.fi/hakijanpaiva

Lisätietoja:
Katja Pihkasalo, tuottaja
etunimi.sukunimi@jamk.fi
p. 050 597 2411
Jyväskylän ammattikorkeakoulu