uutinen 3.9.2020

Korkeakoulut järjestävät ensimmäistä kertaa valmentajille kohdistettua e-urheiluvalmennusta Jyväskylässä

Jyväskylän ammattikorkeakoulu järjestää yhdessä Humanistisen ammattikorkeakoulun (HUMAK) kanssa syksyllä 2020 ensimmäistä kertaa e-urheiluvalmennusta valmentajille Jyväskylässä. Valmennus on maksutonta ja osa JAMKin E-urheilulla yhteisöllisyyttä ja liiketoimintaa (eLämää) -hanketta.

Valmentajille kohdistettu valmennus on tarkoitettu erityisesti valmentajapolun alussa oleville eri yksilö- ja joukkuelajien valmentajille sekä henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita e-urheilusta tai haluavat lisätä ymmärrystä e-urheilusta lajina. Myös esimerkiksi nuorisotyötä tekevät tai alaa opiskelevat hyötyvät valmennuksesta.

Valmennus antaa näkökulmia niin harrastus- kuin kilpailulliseenkin pelaamiseen sekä arjen ja oman valmennuksen pelillistämiseen. Lisäksi valmennuksesta saa työvälineitä nuorten elämänhallinnan ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseen, nuorten kunnioittavaan kohtaamiseen sekä sukupuoliroolit huomioivan turvallisen pelaajayhteisön rakentamiseen.

– Onnistunut valmennus on nuoren kokonaisvaltaista tukemista niin omassa lajissaan kuin laajemminkin tunnetaitojen kehittymisessä, pettymysten käsittelyssä, sosiaalisissa taidoissa ja terveellisten elämäntapojen omaksumisessa, kertoo valmennuksesta vastaava lehtori Tiia Luotojoki JAMKista.

Maksuton valmennus kestää kuusi viikkoa ja se koostuu kolmesta lähitapaamisesta, etäopiskelusta sekä osaamisen kehittymistä tukevista tehtävistä. Lähitapaamiset toteutuvat Jyväskylän ammattikorkeakoulun Lutakon kampuksella. Koronatilanteen niin vaatiessa koulutus voidaan toteuttaa myös kokonaan etänä.

Lähitapaamiset

  • keskiviikkona 16. syyskuuta kello 17.00-18.30
  • keskiviikkona 30. syyskuuta kello 17.00-18.30
  • keskiviikkona 21. lokakuuta kello 17.00-18.30

Ilmoittautuminen valmennukseen on auki 9.9.2020 saakka. Lisätietoja ilmoittautumisesta: https://www.jamk.fi/fi/Tapahtumat/eurheilu-valmennus-valmentajille

Valmennusryhmään mahtuu 15 osallistujaa.

Lue lisää:
https://oppimateriaalit.jamk.fi/evalmennus

Lisätietoja:
Tiia Luotojoki, lehtori
etunimi.sukunimi@jamk.fi
p. 040 573 9327
Jyväskylän ammattikorkeakoulu