uutinen 6.11.2019

JAMK tutuksi -päivä kutsuu jälleen satoja toisen asteen opiskelijoita Rajakadun kampukselle

Millaista ammattikorkeakouluopiskelu on? Mistä tietää, mikä voisi olla oma juttu? Mitä pelialalla opiskellaan? Mikä ihmeen JAMKO? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saa vastauksen perjantaina 8.11. JAMK tutuksi-päivässä pääkampuksella, Rajakatu 35, klo 9-14.

JAMK tutuksi -päivä kutsuu jälleen satoja toisen asteen opiskelijoita Rajakadun kampukselle.png

Jo perinteeksi muodostunut JAMK tutuksi-päivä tarjoaa tuhdin tietopaketin Jyväskylän ammattikorkeakoulun opinnoista. Tapahtuma on tarkoitettu ensisijaisesti lukiolaisille tai ammatillisissa oppilaitoksissa opiskeleville sekä heidän opoilleen ja opettajilleen. Vuosittain tapahtumassa käy noin 800 nuorta ja aikuista opoineen.

Tietoiskuissa eri alojen opiskelijat kertovat kokemuksiaan opinnoista. Myös opiskelijakunta JAMKO esittäytyy. Lisäksi tietoa on tarjolla mm. avoimen AMK:n polkuopinnoista, verkko-opintomahdollisuuksista ja Jyväskylän EduFutura-oppilaitosyhteistyöstä. Hakijapalvelut ovat paikalla auttamassa hakemiseen liittyvissä kysymyksissä ja kansainvälistymispalvelut vaihto-opiskelumahdollisuuksista.

Myös hyvinvointi ja liikunta ovat näkyvästi esillä: JAMKin urheiluakatemiaopinnot, fysioterapian koulutusohjelma ja urheiluliiketoiminnan kärkiopinnot esittäytyvät tapahtumassa.

Tapahtumassa pääsee myös tutustumaan JAMKin uuteen e-urheilukeskus GamePitiin. Uusi, 12-paikkainen konesali tarjoaa mahdollisuuksia paitsi yhdessä pelaamiseen, myös valmentautumiseen ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen liittyen.

– Täytyy muistaa, että e-urheilu ei ole vain pelaamista. Siihen liittyy laaja-alaisesti tekijöitä niin liiketalouden, johtamisen kuin hyvinvoinninkin saralla. JAMKissa lähdetään rakentamaan tulevaisuudessa e-urheiluopintoja, joissa näihinkin teemoihin pureudutaan, kertoo JAMKin projektiasiantuntija Tuomas Rauhansalo.

Gamepitiä on esittelemässä Yle Hoxista tuttu tubettaja Olli-Pekka Louniala.

JAMK tutuksi-päivä järjestetään samanaikaisesti Jyväskylän yliopiston Hakijan päivän kanssa. JAMKin ja yliopiston välillä on tarjolla ilmainen bussikyyti.

JAMK tutuksi –päivän ohjelma aikatauluineen

Lisätietoja tapahtumasta:

Katja Pihkasalo, tietopalvelusihteeri
etunimi.sukunimi@jamk.fi
p. 050 597 2411
Jyväskylän ammattikorkeakoulu