Sovellamme tekoälyn ja data-analytiikan avoimeen lähdekoodiin perustuvia tuotteita todellisiin yrityselämän haasteisiin ja ongelmiin tai muihin mielenkiintoisiin tapauksiin.

Tekoälyn ja data-analytiikan toteutukset

JAMKin IT-instituutissa panostetaan tekoälyn ja data-analytiikan osaamisen kehittämiseen ja soveltamiseen erilaisiin käyttötarkoituksiin. Töiden parissa työskentelee henkilökunnan edustajia sekä opiskelijoita opinnäytetyöntekijöinä tai harjoittelijoina. Tutustu tehtyihin töihin!

Lue lisää! Tutustu kaikkiin tekoälyn ja data-analytiikan töihimme. Kaikki työt
Tekoäly
AI, Artificial Intelligence, keinoäly

Koneen suorittamaa toimintaa, joka ihmisen tekemänä olisi älykästä. Tekoäly ei kuitenkaan rajoitu ihmisen tasoon. Toimintoja ovat esimerkiksi päättely, oppiminen, ennakointi, päätöksenteko, näkö ja kuulo.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

Olemme valmiita ottamaan haasteita ilman toimialarajoja ja löytämään kanssanne uutta liiketoimintaa ja tekoälyn ja data-analytiikan sovelluskohteita. 

Rantonen Mika

Rantonen Mika

Yliopettaja, Principal Lecturer
IT, Institute of Information Technology
Teknologia, School of Technology
+358407167269

Aiheeseen liittyvää

Data-analytiikka ja tekoäly

Onko sinulla ohjelmointiosaamista ja kiinnostusta oppia hyödyntämään data-analytiikkaa ja tekoälyä? Syvenny AI:n ja data-analytiikan kiehtovaan maailmaan avoimen AMK:n opintokokonaisuudella.

Robotiikka, insinööri (YAMK)

Opi soveltamaan robotiikkaa! Robotiikan YAMK-insinööritutkinnossa perehdyt robotiikan uusimpaan kehitykseen, kuten mobiili- ja yhteistyörobotiikkaan. Tutkinnon suoritettuasi voit toimia alan vaativissa suunnittelu- ja päällikkötason tehtävissä.

Artificial Intelligence and Data analytics, insinööri (YAMK)

Kiinnostaako tekoälyn ja data-analytiikan hyödyntäminen ja soveltaminen käytännössä? Koulutuksessa opit valitsemaan ja käyttämään oikeita menetelmiä oikeassa ympäristössä oikeaan dataan. Pystyt suunnittelemaan, kehittämään ja toteuttamaan tekoälyä ja data-analytiikkaa hyödyntäviä projekteja. Jos olet insinööri (AMK) ja sinulla on jo ohjelmointiosaamista, hae!

Näytä lisää

Blogeja ja uutisia

Yhteistyökumppanit