Koulutamme monialaisen kuntoutuksen asiantuntijoita

Tarjoamme laadukasta, uudistuvaa ja aidosti moniammatillista osaamista tulevaisuuden kansallisiin ja kansainvälisiin työelämätarpeisiin vastaten.

Opiskelijoita pöydän ääressä opiskelemassa ja keskustelemassa
Koulutamme vuosittain lähes 200 monialaisen kuntoutuksen huippuosaajaa.
Kehitämme koulutusta yhä joustavammaksi ja monimuotoisemmaksi, jotta jatkuvan oppimisen edellyttämä työn ja opintojen yhdistäminen on mahdollista ja kustannustehokasta.

Tutustu monipuoliseen koulutustarjontaamme

Koulutamme Kuntoutusinstituutissa vuosittain lähes 200 monialaisen kuntoutuksen vahvaa asiantuntijaa: fysioterapeutteja, toimintaterapeutteja, kuntoutuksen ohjaajia ja sosionomeja. Lisäksi koulutustarjonnassamme on myös Avoimen AMKin opintoja, täydennyskoulutuksia, sekä suomenkielisiä ja kansainvälisiä YAMK-tutkintoja. 

Kehitämme koulutusta yhä joustavammaksi ja monimuotoisemmaksi, jotta jatkuvan oppimisen edellyttämä työn ja opintojen yhdistäminen on mahdollista ja kustannustehokasta. Koulutuksen suunnittelussa hyödynnämme monimuotoisia verkostoja ja koulutuspoliittisia linjauksia mahdollistamaan uuden sukupolven korkeakoulun sisällölliset tavoitteet oppimisympäristönä ja elinikäisessä oppimisessa.

Sosiaali- ja terveysala

Sosiaali- ja terveysala

Haluatko työskennellä ihmisläheisellä alalla ja vaikuttaa yksilöiden ja yhteisöjen hyvinvointiin? Tarjoamme AMK- ja YAMK-tutkintoihin johtavaa koulutusta. Jamk master schoolissa koulutetaan osaajia vaativiin asiantuntijatehtäviin.
Sosiaali- ja terveysalan täydennyskoulutuksia

Sosiaali- ja terveysalan täydennyskoulutuksia

Sosiaali- ja terveysalan täydennyskoulutuksiimme osallistuu vuosittain tuhansia hyvinvointialan ammattilaista. Toteutamme lisäksi lukuisia räätälöityjä henkilöstövalmennuksia ja tilauskoulutuksia alueen yrityksille ja työyhteisöille.
Jamk Summer School

Jamk Summer School

Jamk's International Summer School is a three weeks' educational period including lectures, workshops, get-togethers and interesting site visits.

Kysy lisää

Sanna Paasu-Hynynen

Lehtori, Senior Lecturer
HYVI Kuntoutus- ja sosiaaliala, Rehabilitation and Social Studies
Hyvinvointi, School of Health and Social Studies
+358405745780