Tapahtuma

2.11.

Kuinka Suomi liikkuu tulevaisuudessa? -seminaari

Seminaari kutsuu yhteen liikunta- ja hyvinvointialan nykyisiä ja tulevia toimijoita kuuntelemaan, keskustelemaan ja ideoimaan yhdessä tulevaisuuden ratkaisuja!

Henkilö soutaa kanootilla.
Ajankohta
02.11.2023 12:30 - 17:00
Ilmoittautuminen alkaa ja päättyy
19.09.2023 11:00 - 26.10.2023 23:59
Tapahtuman tyyppi
Seminaari
Tapahtuman kieli

suomi

Hinta

Opiskelijoille, TUL:n seurojen jäsenille ja Jamkin henkilökunnalle seminaari on maksuton, muille osallistujille 20,00 €/hlö.

Osoite

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Dynamo
Piippukatu 2
40100 Jyväskylä
Suomi

Toivotamme koko liikunta-, urheilu- ja hyvinvointiyhteisön tervetulleeksi Kuinka Suomi liikkuu tulevaisuudessa -seminaariin!

Kuinka Suomi liikkuu tulevaisuudessa? -seminaari
Aika: Torstaina 2.11.2023 klo 12.30–17.00
Paikka: Jyväskylän ammattikorkeakoulun Lutakon kampus (Dynamo-rakennus), Piippukatu 2, Jyväskylä.

Liikkumattomuuden kriisi haastaa yhteiskuntamme nykyisyyttä ja tulevaisuutta. Miten ratkaisemme työikäisen väestön liikkumattomuuden ja miten liikuntaseurat, koko liikunta- ja hyvinvointiala yleisemmin sekä työpaikat voivat tukea aikuisväestön fyysistä aktiivisuutta enemmän?

Tämän seminaarin tavoitteena ei kuitenkaan ole vallitsevan asiaintilan kauhistelu tai tulevaisuuden kauhukuvien maalaaminen. Yhdessä olemme enemmän: seminaari kutsuu yhteen liikunta- ja hyvinvointialan nykyisiä ja tulevia toimijoita kuuntelemaan, keskustelemaan ja ideoimaan yhdessä tulevaisuuden ratkaisuja!

Seminaari pitää sisällään seuraavat asiantuntijapuheenvuorot:

1. Ketterä neljäs sektori vahvistuu liikunnassa: Kati Lehtonen, Likesin johtava tutkija

2. Arjen tapakulttuurin muutos liikunnan lisäämisen keskiössä: Petri Keskitalo, Olympiakomitean Liike ja liikunnallinen elämäntapa -yksikön johtaja

3. Elintavat kuntoon poikkihallinnollisella yhteistyöllä – case Vantaa: Juha Viertola/Diabetesliiton toiminnanjohtaja, Veli-Matti Kallislahti/Vantaan kaupungin liikuntajohtaja ja Riku Tapio/TUL:n pääsihteeri

Lisäksi seminaari sisältää ratkaisukeskeisen paneelikeskustelun, johon myös yleisöjäsenet voivat osallistua kysymyksin ja kommentein.

Hinta: Opiskelijoille, TUL:n seurojen jäsenille ja Jamkin henkilökunnalle seminaari on maksuton, muille osallistujille 20,00 €/hlö. Seminaarissa on kahvitarjoilu.

Ilmoittaudu seminaariin 26.10.2023 mennessä: https://www.lyyti.fi/reg/Kuinka_Suomi_Liikkuu

Lisätietoja puhujista, panelisteista ja käsiteltävistä teemoista verkkosivuillamme: https://tul.fi/tapahtumakalenteri/kuinka-suomi-liikkuu-tulevaisuudessa-seminaari/

Seminaarin järjestävät: Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry ja Jyväskylän ammattikorkeakoulu