• Lyhenne: MUTKA
  • Toteutusaika: 1.10.2021 - 31.8.2023
  • Painoala: Uudistuva oppiminen
  • Yksikkö: Ammatillinen opettajakorkeakoulu
  • Rahoitusohjelma: Euroopan sosiaalirahasto (ESR)
  • Projektin kotisivut:
Kehittämisvalmennuksella uuteen nousuun!
MUTKA-hanke 1.10.2021-31.8.2023

MUTKA-hanke on Euroopan sosiaalirahaston tukema muutoskyvykkyyttä ja työhyvinvointia tukeva hanke, jonka tavoitteena on kehittää keskisuomalaisten mikro- ja pienten pk-yritysten muutoskyvykkyyttä
ja yrittäjien jaksamista tukevia toimintatapoja. Hankkeen kohderyhmänä Pohjoisen Keski-Suomen alueella toimivat yrittäjät. 
 
Hankkeen keskiössä on osallistava kehittämisvalmennus, jonka kautta kartoitetaan ja tuetaan yritysten muutoskyvykkyyttä sekä työhyvinvointia. Kehittämisvalmennuksessa konkreettiset käytännön toimenpiteet määritellään toimijoiden tarpeiden ja yrityksen strategisten tavoitteiden pohjalta. Valmennuksessa yritykset pääsevät MUTKA-tiimin asiantuntijoiden kanssa havainnoimaan sekä henkilökohtaista jaksamistaan, että kehittämään kestäviä ratkaisuja yrityksen henkilöstön työhyvinvointia tukemaan. Valmennuksen aikana yrittäjät pääsevät jakamaan arkeaan yrittäjistä koostuvan vertaisryhmän kesken ja hyödyntämään myös digitaalisia sovelluksia osana yksilöllistä valmennusohjelmaa. 

Ensimmäinen valmennusryhmä starttaa keväällä 2022, johon on rekrytoitu ensisijaisesti yksinyrittäjiä. Rekrytointi toiseen valmennusryhmään on käynnistynyt ja mikäli olet kiinnostunut, niin otathan meihin yhteyttä, niin kerromme lisää! 

Hankkeen sisältöön ja meihin pääset tutustumaan myös verkossa toteutettavan, maksuttoman webinaarin kautta 2.12 torstaina klo 17:30. Linkki tapahtumaan päivitetään lähipäivinä tänne!


Lisätiedot: 
Tiina Mustonen, projektipäällikkö
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Ammatillinen opettajakorkeakoulu
tiina.mustonen@jamk.fi
+358504732490