Etäjohtamisen verkosto

Tutustu Etevän etäjohtamisen edistäjät -verkoston toimintaan ja tuleviin tapaamisiin.

Virtual Leaders verkosto
Minulla oli ilo ja kunnia kuulua useiden kuukausien ajan tiimiin, jossa etätyöskentelyn johtaminen oli omasta mielestäni ensiluokkaista. Kaikki tiimin toiminta tapahtui täysin verkossa – en tavannut tiimiläisiäni kertaakaan verkon ulkopuolella, mutta silti koin koko ajan olevani tiivis osa porukkaa, vaikka se oli varsin iso, noin kymmenisen henkeä. Tiimin työskentely rakentui jokaisen viikon alussa pidetylle yhteiselle Teams-tapaamiselle, joka aloitettiin aina jollain tiimihenkeä vahvistavalla harjoituksella (esim. oppimiskokemusten jakamisella edelliseltä viikolta tai tulevien uusien haasteiden herättämien tunteiden avaamisella) ja jatkettiin sen jälkeen normaaliin tapaan käytännön ongelmia ratkomalla. Tiimissä vallitsi vahva tekemisen meininki, kiirekin, mutta siitä huolimatta ilmapiiri oli koko ajan myönteinen ja hyväksyvä.

- Verkoston jäsen

Mietityttääkö sinua jokin etäjohtamisessa? Millaisia kokemuksia sinulla on virtuaalijohtamisesta? Kaipaatko sparrauskaveria? Jutellaan yhdessä etäjohtamisesta ja sen tuomista tilanteista, jaetaan omia ajatuksia ja kokemuksia. Tartutaan yhdessä haasteisiin ja pohditaan niihin ratkaisuja.

Olemme kokoontuneet Teamsin äärelle muutaman kerran ja jatkamme yhteisiä aamuja syksyllä 2022. Alapuolella näet aamujen aikataulut ja alustavat teemat. Voit osallistua koko ajaksi tai osaksi aikaa. Jos kiinnostuit, ilmoittaudu vaikka heti aamuihin. Saat ilmoittautumisen jälkeen osallistumislinkin sähköpostiisi. Lämpimästi tervetuloa!

to 8.9. klo 8.30-10.00 Miten voin vaikuttaa omaan jaksamiseen? Tunnista voimavaratekijät.* Ilmoittaudu Webropolissa.

to 6.10. klo 8.30-10.00 Merkityksellisyys työelämässä ja etätyössä.* Ilmoittaudu Webropolissa.

to 3.11. klo 8.30-10.00 Konfliktitilanteet etäjohtamisessa, niiden johtaminen ja ratkaisut.* Ilmoittaudu Webropolissa.

to 1.12. klo 8.30-10.00 Psykologinen turvallisuus, Nina Rinne.* Ilmoittaudu Webropolissa.

* Muutokset mahdollisia.