Valmennukset

Pelaten duuniin! -projektin digi- ja kilpapelivalmennuksia toteutetaan Keski-Suomessa. Valmennukset pitävät sisällään pelivalmennuksen lisäksi työelämä- ja/tai hyvinvointivalmennusta keskisuomalaisille työelämän ulkopuolella oleville 16-29 -vuotiaille.

Valmennuksia toteutetaan sekä etänä että lähivalmennuksina GamePit Pro by JAMK -tilassa toiveiden ja mahdollisuuksien mukaan koko Keski-Suomen alueella.

Esite: Pelaten duuniin! -valmennus
Esite: Pelaten duuniin! -valmennus2

Pelaten duuniin! -valmennus

Oletko 16-29 –vuotias ja et opiskele tai käy töissä tällä hetkellä?

Oletko kiinnostunut pelaamisesta?

Jos vastasit molempiin kysymyksiin kyllä, niin tervetuloa mukaan Pelaten duuniin! –valmennuksiin!

Pelaten duuniin! –projektissa tarjoamme maksutonta pelivalmennusta. Valmennuskertoihin sisältyy myös osioita, joilla tuetaan osallistujan hyvinvointia ja työelämätaitoja. Valmennuksen kesto on 6-10 viikkoa ja se toteutetaan etä- tai lähivalmennuksena, ryhmän mukaan.

Valmennuksen sisältöinä mm. elämänhallinta, lepo ja palautuminen, rentoutumistaidot ja ravitsemus sekä tietoa e-urheilu- ja pelialasta sekä työllistymisen mahdollisuuksista. Osallistujalla on mahdollisuus ottaa Garmin Esports edition –aktiivisuusranneke käyttöön valmennuksen ajaksi!

Pelivalmennus toteutetaan ammattivalmentajan johdolla. Pelit valitaan ryhmän mielenkiinnon mukaan mm. Valorant, League of Legends, Apex Legends ja Minecraft.