Valmennukset

Pelaten duuniin! -projektin digi- ja kilpapelivalmennukset Keski-Suomessa käynnistyivät syksyllä 2021. Valmennukset pitävät sisällään pelivalmennuksen lisäksi työelämä- ja/tai hyvinvointivalmennusta keskisuomalaisille työelämän ulkopuolella oleville 16-29 -vuotiaille.

Valmennuksia toteutetaan sekä etänä että lähivalmennuksina GamePit Pro by JAMK -tilassa toiveiden ja mahdollisuuksien mukaan koko Keski-Suomen alueella.

Jyväskylän valmennusryhmä käynnistyy

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Pelaten duuniin! -valmennusten Jyväskylän valmennusryhmä käynnistyy 26.4. ja valmennuksen kesto on 8 viikkoa.

  • Paikka: Jamk GamePit Pro-tila (Rajakatu 35) tiistaisin (4 tuntia/kerta)
  • Kohderyhmä: 16–29-vuotiaat, työelämän ulkopuolella olevat nuoret ja nuoret aikuiset
  • Ryhmäkoko: max. 12 osallistujaa
Valmennusesite_Jyväskylän ryhmä_22kevät
Valmennusesite_Jyväskylän ryhmä_22kevät 2

Pelaten duuniin! -valmennus

Oletko 16-29 –vuotias ja et opiskele tai käy töissä tällä hetkellä?

Oletko kiinnostunut pelaamisesta?

Jos vastasit molempiin kysymyksiin kyllä, niin tervetuloa mukaan Pelaten duuniin! –valmennuksiin!

Pelaten duuniin! –projektissa tarjoamme maksutonta pelivalmennusta. Valmennuskertoihin sisältyy myös osioita, joilla tuetaan osallistujan hyvinvointia ja työelämätaitoja. Valmennuksen kesto on 6-10 viikkoa ja se toteutetaan etä- tai lähivalmennuksena, ryhmän mukaan.

Valmennuksen sisältöinä mm. elämänhallinta, lepo ja palautuminen, rentoutumistaidot ja ravitsemus sekä tietoa e-urheilu- ja pelialasta sekä työllistymisen mahdollisuuksista. Osallistujalla on mahdollisuus ottaa Garmin Esports edition –aktiivisuusranneke käyttöön valmennuksen ajaksi!

Pelivalmennus toteutetaan ammattivalmentajan johdolla. Pelit valitaan ryhmän mielenkiinnon mukaan mm. Valorant, League of Legends, Apex Legends ja Minecraft.