OsaajaKS - Osaamista sote-, ICT- ja tekniikan alalle

Tutustu Jamkin tarjoamiin OsaajaKS-lyhytkoulutuksiin! Maksuttomat koulutukset on suunnattu erityisesti kuntakokeilun asiakkaille Keski-Suomessa, mukaan ovat kuitenkin tervetulleita kaikki kiinnostuneet.

Mitä ovat OsaajaKS-lyhytkoulutukset?

Rakennamme uutta jatkuvan oppimisen palveluketjua Keski-Suomessa, Jyväskylän seudun työllisyyden kokeilukuntiin vuosina 2021 - 2023. Tehtävänämme on auttaa keskisuomalaisia työnhakijoita työllistymään lisäkoulutuksen avulla ja alueen työnantajia saamaan näin osaavia työntekijöitä.

Tältä sivulta löydät Jyväskylän ammattikorkeakoulun tarjoamat OsaajaKS-lyhytkoulutukset. Maksuttomat koulutukset on suunnattu erityisesti kuntakokeilun asiakkaille Keski-Suomessa. Mukaan ovat kuitenkin tervetulleita kaikki kiinnostuneet. 

Tutustu lyhytkoulutuksiin, valitse omasi ja ilmoittaudu mukaan!

Opiskelu työttömänä

Jos olet työtön työnhakija, varmistathan omavalmentajaltasi opintojen mahdollisen vaikutuksen työttömyystukeen ennen kuin ilmoittaudut. Huomioithan myös, että joihinkin koulutuksiin voi liittyä osallistumismaksu.
 

Opiskele avoimessa!

Jamkin avoimessa ammattikorkeakoulussa voit opiskella maksutta kaikkia opintoja, jos olet työtön työnhakija. Tutustu avoimen ajankohtaiseen tarjontaan!

Avoin ammattikorkeakoulu

Lisätietoa

Janne Laitinen

Vanhempi asiantuntija, Senior Advisor
HYVI T&K, Research and Development
Hyvinvointi, School of Health and Social Studies
+358400976751

Tytti Pintilä

Asiantuntija, Specialist
Koulutuksen kehittämispalvelut, Educational Development Services
Korkeakoulupalvelut, University Services
+358408690723